Sites Grátis no Comunidades.net


Total de visitas: 12135
Accu Acer as10d5e

Naast deze in het oog springende verandering zijn een handvol kleinere verbeteringen doorgevoerd. De maximale capaciteit van het geïntegreerde flashgeheugen is toegenomen van 2GB naar 4GB. Daarnaast is het mogelijk geworden om te kiezen voor een 1,8” harde schijf met een capaciteit van 30GB. Verder is de ingebouwde accu nu door de gebruiker te vervangen en komt deze beschikbaar in twee varianten, waaronder één met een langere levensduur. Als laatste is er een webcam toegevoegd met een resolutie van 0,3 megapixel en kunnen er ad-hoc mesh-netwerken gemaakt worden met de 802.11s-standaard.SecureDrive komt met twee ssd's die geoptimaliseerd zijn voor veilige opslag van data. De flash-chips op de drives kunnen op afstand fysiek beschadigd worden door een tekstbericht te sturen naar het mobiele nummer van de schijven.

De SecureDrives zijn voorzien van 256bit-aes-encryptie voor het versleutelen van data op de schijf en van two-factor-authenticatie voor het benaderen van de data. De authenticatie verloopt via een meegeleverd token om niet afhankelijk te zijn van eventueel onveilige besturingssystemen. De drives kunnen worden ontgrendeld met een vooraf ingestelde pincode van maximaal 22 karakters. Na een aantal keer foutief sturen van de pincode worden de drives automatisch vernietigd.Mocht de drive in verkeerde handen vallen of mocht een medewerker een laptop met SecureDrive-ssd in de trein achterlaten, dan kan het opslagmedium op afstand onschadelijk gemaakt worden. De ssd's bevatten hiervoor een gsm-verbinding en een mechanisme dat nand-flash-chips fysiek beschadigt, zodat data wordt vernietigd. Het mechanisme wordt in werking gesteld door een vooraf gekozen codewoord per sms naar de drive te sturen. Optioneel is in te stellen dat de drive ook vernietigd wordt als de gsm-verbinding een tijd verbroken wordt.

Hetzelfde gebeurt als de Sdsrdd-drives constateren dat de sata-verbinding ongeautoriseerd wordt verbroken of als de behuizing van de flashdisks wordt opengebroken. Over snelheden maakt het Britse SecureDrives niets bekend en ook is onbekend op welk merk drives de Sdsrdd-modellen gebaseerd zijn, maar het gaat in ieder geval nog om ssd's met een sata-300-interface. De flashdisks moeten op korte termijn beschikbaar komen en de prijs voor een 64GB-exemplaar is dan 728 pond, omgerekend 935 euro, terwijl voor de 128GB-versie 828 pond, oftewel 1063 euro afgerekend moet worden.In 2012 bracht RunCore overigens al een ssd-lijn op de markt met een zelfvernietigingsmechanisme: daarvoor moest echter op een knop gedrukt worden. Dat mechanisme werkt door de spanning op te voeren om de chips te beschadigen.

Toshiba heeft een nieuwe notebook geïntroduceerd die overweg kan met blu-ray-films in 3d en Nvidia's 3D-Vision-techniek. De Dynabook TX/98MBL bereikt het 3d-effect dankzij een 120Hz-scherm in combinatie met een active-shutter-bril.Toshiba heeft zijn nieuwste notebook uitgerust met een i7-740QM-quadcore van Intel, die standaard zijn werk op 1,73GHz doet. Als de turbomodus wordt ingeschakeld kan de kloksnelheid naar maximaal 2,93GHz oplopen. De laptop is verder voorzien van 4GB werkgeheugen en een harde schijf met een capaciteit van 640GB.De laptop is voorzien van Nvidia's GTS350M-gpu met 1GB videogeheugen, zodat spellen met een hoge framerate worden weergegeven, wat nodig is voor een vloeiende 3d-ervaring. Deze gpu drijft een 15,6" groot lcd aan, met een led-backlight en een verversingsfrequentie van 120Hz.

Bij het bekijken van 3d-beelden laat het scherm afwisselend een ander beeld voor het linker-, en rechteroog zien. De bril verduistert de glazen om en om, zodat een 3d-effect ontstaat. Effectief krijgt elk oog 60 beelden per seconde te zien, wat genoeg moet zijn voor een vloeiend beeld.De TX/98MBL wordt met active-shutter-bril en afstandsbediening geleverd en moet eind juli in Japan op de markt komen, voor een nog onbekende prijs. Over een eventuele release in de rest van de wereld heeft Toshiba nog niets bekendgemaakt. Toshiba Nederland heeft bekend gemaakt dat de laptop in licht gewijzigde vorm in Nederland op de markt gaat komen. Het apparaat krijgt de naam Satellite A665 3D mee, en bevat in tegenstelling tot de Japanse versie 8GB werkgeheugen. De Blu-Ray-drive kan schijfjes zowel lezen als schrijven, en het apparaat bevat een tv-tuner die met analoge en dvb-t signalen overweg kan. De speakers worden geleverd door Harman Kardon. De laptop is vanaf augustus leverbaar met een adviesprijs van 1999 euro.MSI heeft een nieuwe high-end 16"-gaminglaptop aangekondigd, draaiend op een Intel Core i7-processor, in combinatie met een Nvidia GTX285M-gpu. Verder heeft de GT660 speakers van Dynaudio en beschikt de laptop over twee usb 3.0-poorten.

MSI mikt met de laptop op high-end gebruikers en heeft de hardwareconfiguratie duidelijk daarop afgestemd. Het apparaat beschikt over een Core i7-processor van Intel die wordt gekoppeld aan maximaal 12GB ddr3-geheugen. Het grafische rekenwerk wordt afgehandeld door een GTX285M-gpu van Nvidia met 1GB videogeheugen. De behuizing heeft plek voor twee laptop-harde schijven of ssd's, die indien gewenst in een raid-opstelling kunnen worden gezet. Het geluid wordt geproduceerd door twee speakers en een subwoofer van Dynaudio, die volgens MSI 'theatre class' zijn.De GT660 heeft in totaal vier usb-aansluitingen, waarvan twee de nieuwe usb 3.0-standaard ondersteunen. Daarnaast is er, naast een normale usb 2-aansluiting, nog een esata-poort aanwezig die tevens usb 2-kabels accepteert. Verder zijn aan de buitenkant een hdmi-uitgang, kaartlezer, lan-poort, vga-uitgang en audioaansluitingen terug te vinden. Het led-scherm is 16" groot, maar MSI geeft niet aan wat de maximale resolutie is, al lijkt het gebruik van de term 'hd-scherm' te duiden op een resolutie van 1920x1080 pixels. Boven het scherm is in de bezel een webcam weggewerkt die in 720p met een framerate van 30fps kan opnemen. Op draadloos gebied heeft de GT660 ondersteuning voor wifi b/g/n en bluetooth 2.1+edr.

Het apparaat wordt met een 9-cells-accu geleverd en weegt 3,5 kilo. MSI Nederland heeft aangegeven twee verschillende versies te gaan leveren. Het high-end model moet 2500 euro gaan kosten en er komt ook een model van 2200 euro met iets mindere specs. De laptops worden eind juni op de Nederlandse markt verwacht.Een Frans blog heeft een foto van een advertentie in een magazine online gezet waarin staat dat provider SFR de hdmi-dongle Chromecast aan klanten gaat verkopen voor 4,99 euro. Het zou voor het eerst zijn dat een provider de Google-dongle in het assortiment zou opnemen.De release staat volgens de advertentie die Journal du Geek heeft gepubliceerd, gepland voor 25 maart. Dat ligt in lijn met eerdere informatie dat de Google-dongle binnen enkele weken in onder meer Europa zou uitkomen. De advertentie meldt dat hoewel de actieprijs voor bepaalde klanten 4,99 euro is, de normale adviesprijs 34,99 euro is.

Provider SFR wil dat klanten met de Chromecast de 'Extras'-opties van hun abonnement gaan bekijken op een groot scherm, blijkt uit de advertentie. Die Extras kunnen onder meer bestaan uit het kunnen kijken van Canal+ via de telefoon. De Chromecast is alleen beschikbaar voor 4,99 euro voor klanten met een SFR-abonnement met Extras. Het is onbekend of Nederlandse providers de Chromecast ook zullen opnemen in hun assortiment om die met korting te verkopen.De release van de Google-dongle in Nederland volgt vermoedelijk snel. Een update van de app deze week bracht ondersteuning voor het Nederlands, naast onder meer het Frans. Een release in het Verenigd Koninkrijk volgt vermoedelijk al komende woensdag, meldt Android Police. Dat weet het blog door een uitgelekte memo van retailer Dixons.Google bracht de Chromecast vorig jaar zomer uit in de Verenigde Staten. De dongle verbindt zich met een wifi-netwerk en kan content streamen. Gebruikers kunnen vervolgens vanaf hun smartphone, tablet of laptop media besturen, maar technisch gezien wordt er niks gestreamd van de telefoon naar de Chromecast. Als bijvoorbeeld via een telefoon een Youtube-filmpje op de Chromecast gestart wordt, maakt de Chromecast zelf verbinding met Youtube om de video te streamen. Er wordt dus geen videosignaal van de telefoon naar de Chromecast gestuurd, zoals bijvoorbeeld bij Airplay van Apple wel het geval is.

Shuttle gaat een behuizing voor externe gpu's uitbrengen die via hdmi op een laptop wordt aangesloten. De gebruiker kan zelf kiezen welke videokaart wordt ingezet, maar de laptop moet wel van Shuttle zijn.De Shuttle i-Power GTX Mini beschikt over een pci-e-slot en zijn eigen stroomvoorziening. De ruimte in deze versie van de i-Power GTX is beperkt, maar aan een ruimere variant van het apparaat wordt al gewerkt, zodat ook grote videokaarten kunnen worden gebruikt. Naast op gaming gerichte videokaarten, worden ook tv-tuners en capture-kaarten ondersteund. Het beeld van de externe videokaart kan alleen op een externe display worden weergegeven.De verbinding tussen de externe gpu en de laptop verloopt via een gemodificeerde hdmi-poort, door Shuttle GTX-connector genoemd. Deze is tot nu toe alleen aanwezig op SPA-laptopmodellen van het bedrijf zelf. Eerdere pogingen tot externe videokaarten maakten vaak gebruik van een expresscard-connector, die een beperkte bandbreedte kan leveren. Of dit probleem via de GTX-connector ook gaat spelen, is nog niet bekend. De GTX Mini moet binnen een paar maanden beschikbaar zijn, tegen een prijs die tussen de 150 en 190 dollar ligt. Daarnaast moet de gebruiker nog wel zelf een geschikte videokaart aanschaffen.

Lemote heeft het Android-besturingssysteem geschikt gemaakt voor zijn YeeLoong 8089-netbook. Deze ultraportable wordt door een op de MIPS-instructieset gebaseerde Godson Loongson-processor aangedreven.Het Chinese bedrijf Lemote is er in geslaagd om Android op zijn YeeLoong8089-netbook te laten draaien. Bezitters van een dergelijke netbook kunnen Googles mobiele besturingssysteem downloaden en uitproberen. Lemote werkt nog aan een geoptimaliseerde versie, die binnenkort moet verschijnen en voor verschillende netbooks bruikbaar zou zijn. De fabrikant wilde niet kwijt of het besturingssysteem standaard op netbooks meegeleverd zal worden.In de YeeLong 8089 bevindt zich een op 800MHz geklokte Godson Loongson-chip, die op de MIPS-architectuur is gebaseerd. Vorig jaar werd de eerste Android-software voor MIPS-compatibiliteit al onthuld, waarmee dit hardwareplatform onder de aandacht van fabrikanten van mobiele apparaten moest worden gebracht. In smartphones en draagbare mediaspelers worden momenteel nog meestal processors op ARM-architectuur gebruikt.
Hoog kwaliteit Dell Laptop Accu's vervangen,Dell Notebook Batterij,Dell Adaptor

Mininova gaat de komende weken samen met het Delftse onderzoeksteam dat Tribler ontwikkelt een gesloten bèta-test houden voor het streamen van video via Bittorrent.Van de Mininova-gebruikers die zich aanmelden zal slechts een kleine groep een uitnodiging ontvangen om de bèta van de nieuwe versie van Tribler te testen, schrijft 'Erik' van Mininova op het blog van de site. De nieuwe dienst zal 'swarmplayer' gaan heten en alleen beelden streamen uit de 'featured content'-sectie, waar producenten hun materiaal kunnen distribueren als ze ook daadwerkelijk het auteursrecht erop bezitten. De nieuwe stap van Mininova vormt dan ook onderdeel van het streven van de site om een legaal distributiesysteem te worden.Tribler wordt ontwikkeld aan de TU Delft; in eerste instantie werd een sociale component aan Bittorrent toegevoegd om hogere downloadsnelheden te behalen maar inmiddels is de applicatie uitgegroeid tot een compleet zoek- en deelprogramma met afspeel- en p2p-tv-mogelijkheden dat prijzen en subsidies heeft ontvangen.