Sites Grátis no Comunidades.net


Total de visitas: 11514
Accu Acer Aspire 5742

De Joomla-site van de Vereniging van Gepensioneerden KLPD werd enkele weken geleden gehackt. Na door de hacker te zijn ingelicht, bracht Tweakers.net de vereniging op de hoogte van de hack, waarop de site offline werd gehaald.Wetenschappers hebben een variant op de lithium-ion-accu ontwikkeld die onbrandbaar moet zijn. Dat lukte door het brandbare deel van de accu, het elektrolyt, te vervangen door een onbrandbare. Wel is nog de nodige ontwikkeling nodig voor commerciële productie mogelijk is.Dat schrijven wetenschappers van de Amerikaanse universiteit van North Carolina in Chapel Hill. Zij hebben onderzoek gedaan naar het materiaal pfpe, een op fluoride gebaseerd polymeer. Dit materiaal zou onbrandbaar moeten zijn. De wetenschappers ontdekten dat het mogelijk is om hierin lithium-zouten op te lossen. Deze lithium-zouten worden gebruikt in lithium-ion-accu's die in vele elektronische apparaten dienstdoen: opgeloste lithium-ionen bewegen door het elektrolyt naar de elektroden.

In het verleden zijn verscheidene pogingen gedaan om lithium-ion-accu's te maken met een ander, onbrandbaar elektrolyt. Uit deze pogingen bleek echter dat dergelijke accu's niet de gewenste eigenschappen hadden, waardoor deze ongeschikt waren voor productie. Het door de Amerikaanse wetenschappers ontwikkelde concept met pfpe blijkt hiervoor wel geschikt te zijn.Volgens de ontwikkelaars moeten er nog verscheidene optimalisatiestappen worden gezet voordat de lithium-ion-accu met pfpe geschikt is voor commerciële productie. Zo willen zij de geleidingscapaciteit van het elektrolyt nog verbeteren. Onduidelijk is wanneer een onbrandbare lithium-ion-accu het levenslicht zal zien.Het in brand vliegen van lithium-ion-accu's gebeurt vooral bij grote exemplaren: zo kwam Boeing in de afgelopen tijd veelvuldig in het nieuws doordat de lithium-ion-accu van zijn 787 Dreamliner brandgevaarlijk was. Af en toe komen ook meldingen naar buiten van brand bij accu's in laptops of mobieltjes.

Tijdens de Siggraph 2013, een beurs voor computer graphics, toonde Nvidia de mogelijkheden van de mobiele gpu van de komende Logan-soc. De gpu in de volgende Tegra-generatie van Nvidia is gebaseerd op de Kepler-architectuur die Nvidia gebruikt voor zijn desktop- en laptop-gpu's.De gpu, die Nvidia ook wel de 'Kepler mobile' noemt, verbruikt slechts 2 tot 3 watt maar zou behoorlijk krachtig zijn. Hij zou zelfs krachtiger zijn dan de gpu in de PlayStation 3 en de 8800GTX, aldus de ceo van Nvidia tegenover The Verge, zonder deze claim met cijfers te staven. De mobiele gpu heeft hoe dan ook veel features die zijn grote broer ook heeft, waaronder ondersteuning voor DirectX 11, OpenGL ES 3.0, OpenGL4.4 en Tesselation.

Wel beschikt de gpu uiteraard over aanzienlijk minder cuda-cores dan andere Kepler-gpu's. De snelste Kepler-videokaart voor consumenten, de GTX Titan, heeft bijvoorbeeld 2688 cuda-cores en een tdp van 250W. De mobiele Kepler krijgt slechts 192 van deze rekenkernen maar is desondanks in staat om behoorlijke graphics te tonen. In een aantal demo's toonde Nvidia de mogelijkheden van de mobiele gpu.De Kepler mobile zal gebruikt gaan worden in de nieuwe Tegra-soc die nu nog schuil gaat onder codenaam Logan. Volgens Nvidia moeten de eerste apparaten met deze soc in de eerste helft van 2014 verschijnen. Er zal tevens een nieuwe Nvidia Shield handheld-console met de nieuwe chip worden uitgebracht.
AMD heeft vier nieuwe notebook-apu's aangekondigd, die in april in laptops moeten verschijnen. De Richland-apu is een doorontwikkeling van de Trinity-apu en beschikt over Piledriver-cores. De apu's moeten betere prestaties bieden bij een lager energieverbruik.

AMD APURichland is de codenaam voor de opvolger van Trinity, een processorreeks voor desktops en laptops, die in 2012 werd uitgebracht. De line-up van Richland-apu’s voor de desktop lekte al eerder uit en blijkt te bestaan uit twee dualcore- en vier quadcore-apu’s. In tegenstelling tot de desktop-apu's zijn de notebookprocessors officieel aangekondigd door AMD. De nieuwe apu's zijn te herkennen aan de 5000-serie-typebenaming, met het M-achtervoegsel dat aangeeft dat het hier om laptop-apu’s gaat.De Richland-apu's bevatten geen compleet nieuwe architectuur, maar zijn eerder een optimalisatie van de bestaande Trinity-apu's. AMD heeft het opgenomen vermogen berekend met behulp van verschillende temperatuursensors op de apu en ervoor gezorgd dat Richland de prestaties maximaliseert binnen het gestelde tdp. Volgens AMD maken de optimalisaties Richland maximaal 47 procent efficiënter in het afspelen van hd-video's.In de afgelopen jaren heeft AMD naam gemaakt met de in de cpu geïntegreerde gpu. Ook Richland beschikt over de nieuwe HD8000-serie gpu’s. Net als de cpu blijkt ook de gpu een update van Trinity te zijn. De HD8650G die in de A10-5750M geïntegreerd is bijvoorbeeld, heeft evenveel streamprocessors als de HD7660G, die in verschillende Trinity-apu’s geïntegreerd is. Richland dieHet enige verschil is dat AMD opnieuw door efficiënter energiegebruik de klokfrequentie heeft kunnen opvoeren naar maximaal 720MHz, waar dat 686MHz was bij de vorige generatie gpu’s.

Richland zal niet de enige variant van AMD’s nieuwste generatie apu’s zijn; er komen ook apu’s onder de codenamen Kabini en Temash. Over laatstgenoemde apu publiceerde AMD al wat gegevens toen het de turbodock-techniek voor hybride tablets introduceerde. De A6-1450 combineert een quadcore-cpu op maximaal 1,4GHz met een HD8280-gpu die op maximaal 500MHz draait. Om die klokfrequenties te behalen is wel extra turbodock-koeling nodig. Onder de motorkap zijn Kabini en Temash opvolgers van het Brazos-platform en hebben de apu's de beschikking over Jaguar-processorcores. Voor echt nieuwe cpu’s en apu’s van AMD blijft het nog even wachten tot het eind van het jaar, wanneer AMD de nieuwe Steamroller-architectuur wil onthullen.De bewegingscontroller voor Windows en OS X van Leap Motion is vanaf 28 juli te koop in de winkel. Met het apparaatje is het mogelijk om een computer met handgebaren te bedienen. Hij was al ruim een jaar te bestellen en wordt sinds vorige week uitgeleverd.

Leap Motion logo 125pxDe bewegingscontroller is een klein apparaatje dat via usb wordt aangesloten op een pc of Mac en kan met de bijgeleverde software handgebaren van de gebruiker herkennen. Hij kan ook objecten zoals bijvoorbeeld een potlood herkennen zodat teksten geschreven kunnen worden. De controller ondersteunt multitouch en is volgens Leap Motion tot een honderdste van een millimeter nauwkeurig. Leap Motion is niet duidelijk over welke techniek wordt gebruikt maar het doet denken aan Kinect for Windows van Microsoft.Leap Motion heeft ook de zogenoemde Airspace Store geopend met applicaties die de Leap Motion controller ondersteunen. Om ontwikkelaars aan te moedigen heeft Highland Capital Partners, de investeerder die ook al in Leap Motion investeerde, het zogenoemde Leap Fund van opgericht. Het fonds beschikt over 25 miljoen dollar om te verdelen onder 'game-changing'-ondernemers en ontwikkelaars die een goed idee hebben.

De Leap Motion controller kost in Amerika 80 dollar en 70 pond in het Verenigd Koninkrijk. Wanneer de controller in Nederlandse winkels te koop zal zijn is nog niet bekend. Asus en HP hebben al aangekondigd dat zij de technologie van Leap Motion in laptops en all-in-ones gaan inbouwen.Acer heeft tijdens zijn persconferentie op de Cebit-technologiebeurs in Hannover een nieuwe serie multimedianotebooks aangekondigd. De V3-laptops komen uit in 14-, 15,6- en 17,3-modellen, en bevatten Intels Ivy Bridge-processors. Acer had zowel een 15,6- als 17,3-model uit de nieuwe V3-serie op de Cebit tentoongesteld en met die laatste konden we even spelen. De notebook werd aangedreven door een Core i7 3610QM op 2,3GHz, dat is een processor uit Intels nog te introduceren Ivy Bridge-serie. Verder had het apparaat maar liefst 16GB werkgeheugen en een GT640-videokaart van Nvidia met 2GB videogeheugen ingebouwd. Welke configuraties precies in de winkels zullen belanden is nog niet bekend maar het chassis heeft twee 2,5-slots, waardoor niet alleen voor twee harde schijven, maar ook voor een ssd en harde schijf gekozen kan worden.

Het apparaat heeft een zwarte glossy finish aan de bovenzijde en op de strook rondom het touchpad. Het gebied van het touchpad tot aan de schermscharnieren is grijs uitgevoerd. Het toetsenbord ligt iets verzonken en is net als veel andere laptops van Acer opgebouwd uit chiclet-toetsen. Het toetsenbord heeft een fijne aanslag en was nergens ver in te drukken. Het touchpad van fabrikant Elan heeft een riant formaat en beschikt over twee fysieke knoppen. De ondersteuning voor multitouchgebaren zat goed in elkaar en vooral het scrollen met twee vingers ging erg vloeiend.Het 17,3-model heeft een beeldresolutie van 1600x900 pixels en het scherm wordt verlicht door ledjes. De notebooks uit de V3-serie zijn volgens Acer uitgerust met Dolby Home Theater-technologie, maar welk effect dat heeft op de geluidskwaliteit van de speakers, viel op de rumoerige beursvloer niet te controleren. Verder hebben de V3's optioneel een blu-ray-speler, een kaartlezer, gigabit-ethernet, hdmi- en vga-uitgangen, bluetooth 4.0 en zowel usb 3.0- als 2.0-poorten, waarmee externe apparaten opgeladen kunnen worden terwijl de laptop uitstaat.

De specificaties van de netbook die Google volgend jaar zou willen uitbrengen zouden bekend zijn. Het op Chrome OS draaiende apparaat zou een Tegra-chip van Nvidia, een 64GB-ssd en een 10,1-scherm met multitouch-ondersteuning krijgen.De specs van de netbook waar Google mee wil komen zijn bekend, claimt IBTimes, hoewel de site vooral een reeks geruchten en speculaties gebundeld lijkt te hebben. De voornaamste informatie komt van JKOnTheRun, die van Nvidia bevestigd kreeg dat het bedrijf nauw met Google samenwerkt aan het Chrome OS-platform en dat de Tegra-system-on-a-chip met ARM-core het OS gaat ondersteunen.Naast deze Tegra-chip zou de Google Netbook een 10,1-scherm met multitouch-ondersteuning, een 64GB ssd, 2GB geheugen en standaardeigenschappen als wifi, bluetooth, ethernetpoort, usb-poorten, webcam, geheugenkaartlezer en 3,5mm-audio-out krijgen.

Hoog kwaliteit Asus Laptop Accu's vervangen,Asus Notebook Batterij,Asus Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/asus.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Asus batterij, Hoog kwaliteit Asus Laptop accu vervangen,alle Asus laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Asus batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Apple Laptop Accu's vervangen,Apple Notebook Batterij,Apple Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/apple.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Apple batterij, Hoog kwaliteit Apple Laptop accu vervangen,alle Apple laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Apple batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Sony Laptop Accu's vervangen,Sony Notebook Batterij,Sony Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/sony.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Sony batterij, Hoog kwaliteit Sony Laptop accu vervangen,alle Sony laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Sony batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !