Sites Grátis no Comunidades.net Wordpress, Prestashop, Joomla e Drupal Grátis


Total de visitas: 11141
Accu Acer GARDA31

Intel heeft tijdens de Chinese IDF 2015 een smartphone getoond die van een nieuwe versie van Intels RealSense-technologie was voorzien. De '3d-camera' is kleiner en dunner dan bestaande RealSense-modellen en zou over een grotere afstand objecten kunnen herkennen.Intels RealSense is een camerasysteem met dieptesensor dat ervoor zorgt dat apparaten als laptops, tablets en all-in-ones gezichten kunnen scannen, objecten kunnen herkennen en bediening met handgebaren snappen. Tijdens IDF 2015 in het Chinese Shenzhen toonde Intel-ceo Brian Krzanich een nieuwe versie van de technologie die ook in smartphones verwerkt kan worden. Hij liet een 6"-smartphone zien die aan de achterzijde over de lengte van RealSense voorzien was, maar het toestel werd niet werkend gedemonstreerd, waardoor het erop lijkt dat Intel nog bezig is met het optimaliseren ervan.

De nieuwe RealSense-camera is kleiner en dunner dan de huidige versies en werkt op grotere afstanden. Details over het systeem gaf Intel verder niet en onduidelijk is wanneer deze in producten moet verschijnen. Krzanich demonstreerde volgens Engadget ook een Windows 10-testtablet met processor van Intels komende Skylake-generatie, die dankzij RealSense snel een gezicht kon herkennen om in te loggen.Intel demonstreerde verder een smartphone met Atom x3-C3230RK-quadcore en lte-connectiviteit. Het concern heeft deze Atom in samenwerking met het Chinese bedrijf Rockchip ontwikkeld. Verder verschijnen er dit jaar 40 systemen met zuinige Braswell-chips, liet het bedrijf weten. Deze op 14nm geproduceerde Celerons en Pentium voor instapsystemen verschenen recent.Dell heeft de heavy duty Latitude XFR D630 in de schappen van zijn Amerikaanse webshop gezet. De laptop moet zijn kunsten kunnen vertonen onder moeilijke omstandigheden, zoals bij hoge temperaturen of luchtvochtigheid.

Volgens Dell voldoet de vier kilo zware Latitude XFR D630 aan de strenge militaire MIL-STD 810-norm. De behuizing is versterkt door het gebruik van magnesium. Standaard is het model voorzien van een 1,8" schokbestendige harddisk met 80GB opslagcapaciteit, maar als optie kan de laptop met een 32GB of 64GB ssd-drive worden uitgerust, waardoor de kans op dataverlies door schokken verder wordt verkleind.De XFR D630 is standaard uitgerust met draft-n-wifi en kan met de ingebouwde tpm-chip en de vingerafdrukscanner het systeen gesloten houden voor pottenkijkers. Dell stelt dat het toetsenbord waterdicht is en de 14,1" lcd-display ook bij fel buitenlicht leesbaar blijft. Ook kunnen alle aansluitingen met klepjes hermetisch van de buitenwereld worden afgesloten. De basisconfiguratie kost 3800 dollar. Voor vijfhonderd dollar extra kan de laptop ook van een touchscreen worden voorzien.

De Inspiron 1545 is gebaseerd op het Centrino 2-platform van Intel en kan onder meer worden voorzien van een 2GHz Intel Celeron-cpu en van een op 2,53GHz geklokte Core 2 Duo-processor, maar andere processorconfiguraties zijn ook mogelijk. De video wordt verzorgd door de GMA 4500MHD-igp. De laptop beschikt verder over drie usb 2.0-aansluitingen, een acht-in-een-geheugenkaartlezer en een expresscard-slot. Het werkgeheugen kan tot maximaal 4GB worden vergroot en optioneel levert Dell een blu-ray-drive. Voor wat betreft het besturingssysteem heeft de klant de keuze uit Windows Vista of Ubuntu. Wanneer de 2,7kg wegende Inspiron 1545 precies op de markt zal verschijnen en wat de vraagprijs zal zijn, is nog onbekend.

Acer zal in februari of maart 2009 een nieuw model van de Aspire One uitbrengen dat van een 10"-scherm is voorzien. Ook zal de computerfabrikant volgend jaar laptops met led-backlights gaan leveren.De vernieuwde netbook werd aangekondigd door Acer-directeur Scott Lin, maar de overige specificaties wilde hij nog niet geven. Momenteel moet de Aspire One het nog met een 8,9"-display doen. Op de Taiwanese thuismarkt verkoopt Acer tien- tot twintigduizend netbooks per maand, tegenover zeven- tot achtduizend consumenten-notebooks.Lin liet verder aan Digitimes weten dat Acer op korte termijn een 14,1"-notebook met een led-backlight zal uitbrengen. In de loop van 2009 brengt Acer soortgelijke laptops met displaygroottes van 12,1", 13,3" en 15,6" uit. Een deel daarvan zou ook onder de merknaam Gateway op de markt worden gezet. De Acer-topman stelt dat de prijzen van zijn midrange-laptops dit jaar gemiddeld met 10 procent zullen dalen, maar high-end-exemplaren en instapmodellen zouden minder in prijs dalen.

Razer heeft twee nieuwe gaming-laptops aangekondigd: de opvolger van de Blade Pro, met een 17"-scherm, en de Blade, met een 14"-scherm. De Blade Pro beschikt net als zijn voorganger over een 'switchable interface': een klein touchscreen en een tiental knoppen met een display.De Blade Pro, met een 17"-full-hd-scherm, krijgt een cpu uit de nog niet officieel aangekondigde Intel Haswell-lijn en een GTX 765M-videokaart. Standaard is een 128GB-ssd-schijf ingebouwd, maar er kan ook gekozen worden voor een 256GB- of 512GB-ssd. Verder krijgt de laptop onder meer drie usb-3.0-aansluitingen, ondersteuning voor bluetooth 4.0 en een 2MP-webcam.

Met de 'switchable interface' kunnen het kleine touchscreen en het tiental knoppen met display worden gebruikt om bepaalde informatie te tonen. Ook kunnen de knoppen worden gebruikt om games of applicaties te besturen. Voor verscheidene games en applicaties zijn profielen beschikbaar waarmee de knoppen en het touchscreen kan worden ingesteld.De kleinere 14"-Blade krijgt grotendeels dezelfde hardware als de Pro. De verschillen zitten onder meer in het scherm, dat een beelddiagonaal van 14" kent en een resolutie van 1600 bij 900 pixels heeft. Ook is de 'switchable interface' weggelaten. Daarnaast is ook de webcam van een iets lagere kwaliteit: op de Blade heeft die een resolutie van 1,3 megapixels. De blade kan worden geleverd met een 128GB-, 256GB- of 512GB-ssd.De afmetingen van de Pro zijn met 42,7 bij 27,7 centimeter en een dikte van 22,4 millimeter hetzelfde als zijn voorganger, maar de nieuwe laptop heeft wel een betere accu: 74Wh in plaats van 60Wh. Het gewicht komt uit op 2,98 kilo. De kleinere 14"-Blade meet 34,5 bij 23,5 centimeter, is 16,8 millimeter dik en weegt iets minder: 1,88 kilo.

Voor de Pro moet minstens 2300 dollar neergeteld worden en voor de kleinere Blade minstens 1800 dollar, afhankelijk van de gekozen configuratie. De laptops moeten vanaf het tweede kwartaal in Amerika beschikbaar zijn, en later dit jaar in de rest van de wereld. Engadget meldt dat ontwikkelaars van indie-games die gesponsord zijn via Kickstarter de Blade Pro voor 1000 dollar kunnen krijgen.Lenovo heeft de ThinkPad X131e Chromebook in Nederland uitgebracht. De fabrikant richt zich met het model specifiek op gebruik door onderwijsinstellingen. De laptop met Chrome OS beschikt over een 11,6"-scherm en een Intel-processor.

De Lenovo ThinkPad X131e zal niet bij reguliere elektronicawinkels als de MediaMarkt komen te liggen, maar zal wel via de bestaanden ThinkPad-verkoopkanalen te koop komen. Lenovo richt zich met name op gebruik door onderwijsinstellingen en die kunnen de laptop voor 320 exclusief btw, 387,20 euro inclusief btw aanschaffen. Onderwijsinstellingen kunnen optioneel eigen kleuren kiezen en ook biedt Lenovo de mogelijkheid logo's in de cover te graveren, afhankelijk van de afname.Lenovo probeert zich te onderscheiden van andere Chromebooks door de stevigheid van de ThinkPad-modellen te benadrukken. Zo zouden de scharnieren minstens 50.000 keer open en dichtklappen van de klep ondersteunen. De X131e bevat een 11,6"-scherm met resolutie van 1366x768 pixels, een ssd van 16GB en een Intel Celeron-processor. Het gewicht is 1,8 kilo en de accu zou het 7,5 uur volhouden, al is niet bekend bij welk gebruikersscenario. Verder is er ondersteuning voor wifi-n, zijn er twee usb 3.0-aansluitingen en een usb 2.0-poort, is er vga en hdmi, en de gebruiker kan de verbinding via ethernet laten verlopen. Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor

Dota 2 Reborn bèta is nog geen week na de aankondiging te installeren. De game draait op Valves Source 2-engine. Deze engine moet beter renderen dan zijn voorganger, mooiere beelden op het scherm toveren en zorgen voor 'rijkere, meer dynamische games'.Eerder ging Tweakers al in op de veranderingen binnen Dota 2 Reborn zelf ten opzichte van Dota 2. Op zijn site legt Valve uit wat de verbeteringen zijn waar de Source 2-engine voor zorgt en hoe de game te installeren is. Dat laatste kunnen spelers doen vanuit het huidige Dota 2 door in de game naar de Play-tab te gaan en daar Dota 2 Reborn Beta te kiezen. Na het installeren vraagt het spel elke keer voor het opstarten welke versie van de game de gebruiker wil starten. Er moet geen verschil zitten tussen de speelgeschiedenis, items, rang en vrienden tussen beide versies. Wel waarschuwt de ontwikkelaar dat nog niet alle nieuwe functies volledig functioneel zijn en dat de komende tijd regelmatig updates binnen zullen komen.

Hoog kwaliteit Lenovo Laptop Accu's vervangen,Lenovo Notebook Batterij,Lenovo Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/lenovo.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Lenovo batterij, Hoog kwaliteit Lenovo Laptop accu vervangen,alle Lenovo laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Lenovo batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Toshiba Laptop Accu's vervangen,Toshiba Notebook Batterij,Toshiba Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/toshiba.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Toshiba batterij, Hoog kwaliteit Toshiba Laptop accu vervangen,alle Toshiba laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Toshiba batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Fujitsu Laptop Accu's vervangen,Fujitsu Notebook Batterij,Fujitsu Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/fujitsu.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Fujitsu batterij, Hoog kwaliteit Fujitsu Laptop accu vervangen,alle Fujitsu laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Fujitsu batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !