Sites Grátis no Comunidades.net


Total de visitas: 10841
Accu Acer TravelMate 6595

De netbook zou in december 2010 moeten verschijnen en direct toegang bieden tot Google-webapps, waaronder Maps, Docs, Calendar en Search by Voice. Google zou de netbook zelf aan consumenten gaan verkopen, wat onwaarschijnlijk lijkt, en de netbook zou een prijs krijgen die onder de 300 dollar moet gaan liggen. Daarnaast zou Google met telecomaanbieders samen willen werken om het apparaat met 3g-abonnementen te bundelen.Update maandag 13.00: IBTimes lijkt wel heel snel conclusies getrokken te hebben op basis van speculaties terwijl het niet meldt welke bronnen het voor het bericht gebruikt en andere bronnen veel minder stellig zijn. Zo meldt JKOnTheRun bijvoorbeeld helemaal niet dat de Tegra daadwerkelijk voor de Google netbook gebruikt gaat. TechCrunch meldde vorige week dat Google request for proposals heeft uitgestuurd naar netbook-fabrikanten en bloggers hebben daarop gespeculeerd welke onderdelen het model zou gaan bevatten. Dat Google daarbij voor een 64GB-ssd en een 10,1"-model zou kiezen is niet waarschijnlijk: de fabrikant liet eerder weten dat Chrome OS op apparaten zou draaien die groter zijn dan de huidige netbooks.

Het bestuur achter het One Laptop Per Child Project heeft Charles Kane aangesteld als algemeen directeur en coo. De mutatie was noodzakelijk geworden na het vertrek van een aantal vooraanstaande medewerkers.Charles Kane, voorheen de financiële topman van het nonprofit-project, zal zich gaan bezighouden met de dagelijkse zaken. Ook zal hij de onderhandelingen met het bedrijfsleven gaan leiden. Olpc-oprichter Nicholas Negroponte zal zich meer gaan richten op de fondsenwerving en promotie, zo bericht PC World.De Olpc-organisatie hoopt met het aanstellen van Kane een turbulente periode af te sluiten, zodat het zich weer kan richten op het verbeteren van de teleurstellende verkoop van XO-laptops. Vorige maand vertrok Walter Bender, nadat Negroponte bekend had gemaakt dat de goedkope laptops mogelijk uitsluitend met Windows XP geleverd zullen gaan worden. In januari stapte cto Mary Lou Jepsen al op en twee maanden later deed beveiligingsexpert Ivan Krstic hetzelfde, nadat hij zich niet kon vinden in de bijgestelde doelstellingen van het Olpc-project.

Het is vrijdag dertig jaar geleden dat Apple de Macintosh introduceerde. Het systeem van Apple was de eerste consumentencomputer die voor een relatief laag bedrag te krijgen was en die over een grafische interface beschikte. Ook de populariteit van de muis begon bij de Macintosh.De introductie van de eerste Macintosh, die later het achtervoegsel 128K kreeg, vond plaats op 24 januari 1984 in een keynote van Steve Jobs en dezelfde dag begon de verkoop. De introductie werd twee dagen eerder ingeleid door een opvallende reclamevideo die was geregisseerd door Ridley Scott en die was geïnspireerd door het boek 1984, waarbij indirect naar pc-grootmacht IBM als Big Brother werd verwezen. De prijs van de Macintosh 128K bedroeg toentertijd 2495 dollar en doel van Apple was om een computer uit te brengen die voor de gewone man binnen handbereik was. Voor dat geld kreeg de consumenten een systeem met een monochroom 9"-scherm met resolutie van 512x342 pixels en een ppi-waarde van 72, wat lang een desktoppublishingstandaard bleef en nog steeds door sommigen als een soort standaard voor afbeeldingen voor het web gezien wordt.

De computer bevatte een Motorola MC68000-processor, die op 8MHz liep en die voor die tijd bijzonder snel was en nog jaren dienst zou doen. Ook was er een 3,5"-floppydrive en een geheugencapaciteit was 128KB. Deze hoeveelheid bleek voor veel programma's een bottleneck, waardoor Apple zich al in september van 1984 genoodzaakt zag een duurdere variant met 512KB uit te brengen. In oktober 1984 stopte Apple de verkoop van de Macintosh 128K. De Macintosh bracht een aantal vernieuwingen naar de markt voor consumentencomputers. Zo was de Macintosh met Mac OS de eerste consumentencomputer met een grafische interface, waarmee Apple voortborduurde op zijn eigen Lisa OS, dat op zijn beurt geïnspireerd was op een interface die Xerox Parc ontwikkeld had. Ook de muis heeft zijn oorsprong bij Xerox Parc en Apple was er vroeg bij; dit onderdeel is sindsdien tot standaard-accessoire van de computer geworden, .Er volgden in de jaren tachtig en negentig verschillende Macintosh-varianten en ook verscheen in 1990 de Macintosh Portable, een vroege laptop die daarna opgevolgd werd door draagbare PowerBooks. Halverwege jaren negentig maakte Apple ook de overstap van Motorola-processors naar chips op basis van de PowerPC-architectuur. Het mocht niet baten in de strijd met de pc, die dankzij de lage prijzen steeds populairder werden, terwijl de Macintosh uit de gratie raakte en Apples voortbestaan in gevaar kwam.

Met de opvallend gekleurde iMac-all-in-one, eind jaren negentig, vond Apple de weg naar succes terug. De G4-opvolger kenmerkte zich door zijn bolvormige basis en met de G5-variant introduceerde Apple het all-in-one-ontwerp zoals het die nu nog steeds toepast, met de behuizing achter het scherm. De PowerBook-laptop evolueerde van de iBook tot de MacBook en ook de workstations dragen met achtereenvolgens 'Power Mac' en de 'Mac Pro' nog steeds de Mac-aanduiding. Daarnaast breidde Apple zijn productportfolio in 2005 uit met de kleine desktopcomputer Mac mini, die overigens sinds eind 2012 geen update meer heeft gehad.Alle Macs bevatten sinds 2006 Intel-processors in plaats van PowerPC-cpu's en in de periode sinds dat jaar is de fabrikant steeds meer aluminium en minimalistischer ontwerpen toe gaan passen. De naam Macintosh wordt sinds 1998 niet meer gebruikt en ook is de aanduiding Mac uit het besturingssysteem geschrapt, maar gezien het grote aantal verschillende systemen dat nog onder de Mac-vlag verschijnt, zal Apple de naamgeving nog wel een tijd in ere houden.

OCZ zal later dit jaar met een doe-het-zelf notebook, speciaal bedoeld voor gamers, komen. Eindgebruikers kunnen de laptop aan hun eigen wensen aanpassen, maar verkopers kunnen ook hun eigen versie verhandelen.De doe-het-zelf notebooks die OCZ dit jaar uit zal brengen, kunnen door de consument afgebouwd worden. Het bedrijf levert slechts een barebone en de gewenste componenten. Standaard wordt de DHZ-laptop met een 15,4"-wxga-display en een Geforce 8600M met 512MB geheugen geleverd, maar de videokaart kan waarschijnlijk, gezien de beoogde gebruikers, gewijzigd worden. Overige standaardcomponenten zijn een 8x dubbellaagse dvd-brander, een PM965 northbridge en ICH8M southbridge van Intel, vier usb 2.0-poorten, een Expresscard-slot en een vingerafdruklezer.

De laptop moet middels een sata-aansluiting ondersteuning bieden voor zowel reguliere harde schijven als ssd's. Componenten als een bluetooth 2.0-module, een tv-tuner en een Intel 4965AGN draadloze netwerk-adapter kunnen optioneel geleverd worden. De laptop weegt met de standaard accu van negen cellen ruim drie kilo en meet 36,2cm bij 28,6cm, terwijl de dikte 3,8cm bedraagt. Volgens OCZ-productmanager Eugene Chang biedt de notebook gebruikers eindelijk de kans een laptop net als een desktop zelf samen te stellen en te bouwen. Daartoe zal OCZ componenten leveren die gegarandeerd met het systeem samenwerken en naast de uitgebreide instructies voor de zelfbouw gratis telefonische ondersteuning bieden. De DHZ-notebooks zullen onder volledige garantie vallen; een prijs en datum wanneer de laptops te verwachten zijn, werden nog niet bekend gemaakt.De ontwikkelaars van de Opera-webbrowser hebben een aangepaste versie van hun internetprogramma beschikbaar gesteld. Opera OLPC Edition is bedoeld voor de 100-dollar-laptop uit het 'One Laptop Per Child'-programma.

In december kreeg een medewerker van het Opera-team een laptop uit het 'one laptop per child'-programma toegestuurd. Dit was voor de ontwikkelaars reden genoeg om de uitdaging aan te gaan om de Opera-browser op de 100-dollar-laptop te laten draaien. De vorderingen werden bijgehouden op een wiki-pagina en inmiddels is men zover dat de software aan het grote publiek gepresenteerd kan worden. De Opera OLPC Edition-software kan bovendien op zowat elke willekeurige Linux-box geïnstalleerd worden, mits men rekening houdt met een aantal beperkingen. Zo is de huidige build statisch gelinkt aan de Qt-softwarebibliotheek met behulp van versie 4.1 van de gcc-compiler. De ontwikkelaars benadrukken daarbij wel dat de olpc voorzien is van een 200dpi-scherm, zodat de met de olpc-versie meegeleverde skin er heel anders uitziet op de 100-dollar-laptop dan op het gemiddelde Linux-systeem.

KPN breidt op 15 september zijn Interactieve TV-dienst uit met Interactieve TV Online. Hiermee kan via laptop of tablet live naar een twintigtal tv-zenders worden gekeken. Het tv-beeld kan gepauzeerd worden en er is een elektronische gids.De iTV Online-dienst komt alleen beschikbaar voor klanten van KPN's Interactieve TV, meldt KPN. Omdat het gebruik van de eigen aansluiting vereist is, is geen verdere authenticatie nodig: alle betreffende klanten kunnen de dienst vanaf 15 september gebruiken. KPN heeft momenteel ongeveer 400.000 abonnees voor Interactieve TV, een tv-dienst die in combinatie met adsl- en vdsl-abonnementen wordt geleverd.

Via een speciale website biedt KPN twintig zenders aan, waaronder gebruikelijke Nederlandstalige zenders als Nederland 1, 2 en 3 en de RTL- en SBS-zenders, maar ook zenders als National Geographic en Humor TV. Het bedrijf brengt bij de introductie op 15 september ook een iPad-app voor de nieuwe dienst uit. De mogelijkheden van de app zijn kleiner dan die van de browserversie, die op desktops en laptops te gebruiken is, maar de telco streeft ernaar om de verschillen 'snel op te heffen'. De precieze mogelijkheden van de app worden toegelicht op de site van de dienst. Eerder werd al duidelijk dat KPN de release van Interactieve TV Online voorbereidde.Apple zou met Nvidia samenwerken om toekomstige generaties MacBook Pro's automatisch te laten schakelen tussen de igp en de gpu. Bij de huidige generatie MacBook Pro-laptops van Apple dient dat nog handmatig te gebeuren.

Hoog kwaliteit Samsung Laptop Accu's vervangen,Samsung Notebook Batterij,Samsung Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/samsung.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Samsung batterij, Hoog kwaliteit Samsung Laptop accu vervangen,alle Samsung laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Samsung batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Acer Laptop Accu's vervangen,Acer Notebook Batterij,Acer Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/acer.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Acer batterij, Hoog kwaliteit Acer Laptop accu vervangen,alle Acer laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Acer batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Power Tool Accu, Powertool Batterij, gratis bezorging
http://www.accu-fabriek.com/powertool-accu.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Gereedschap Accu, Hoog kwaliteit Power Tool batterij vervangen,alle Elektrisch gereedschap accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !