Sites Grátis no Comunidades.net


Total de visitas: 10599
Accu Apple A1280

Volgens Mininova zal de nieuwe versie van Tribler bij de test gegevens verzamelen maar persoonlijke informatie zou niet meegenomen worden. Sinds anderhalve week biedt de site gebruikers al de mogelijkheid muziek vanuit torrents te streamen. Voor die dienst is echter voor een applicatie gekozen die door Bitlet is ontwikkeld.ECS heeft details vrijgegeven over de G10IL-subnotebook. Het apparaat is uitgerust met een hsdpa-modem en krijgt daarnaast de beschikking over een Atom-cpu en een 8,2” of 10,2” lcd-scherm.De G10IL wordt een goedkope en compacte notebook waarmee ECS in het vaarwater van de Eee PC van Asus komt. Het topmodel van ECS, met 10,2”-scherm, krijgt een ingebouwde hsdpa-modem met een maximale snelheid van 7,2Mbit/s. Daarnaast krijgen beide modellen wifi, bluetooth, een 56kbps analoge modem, ethernet, drie usb 2.0-poorten, een 4-in-1-geheugenkaartlezer en een 1,3-megapixelcamera.Het hart van het notebook wordt gevormd door een Intel Atom-cpu in combinatie met de Intel 945GSE-chipset. Aanwezig is één dimm-slot waarin maximaal 2GB geheugen gestoken kan worden en de permanente opslag kan verzorgd worden door een harde schijf of een ssd. De ECS G10IL zal deze zomer geïntroduceerd worden en naar keuze met Windows XP of met Linux uitgerust worden. Het is nog onbekend welk prijskaartje ECS aan de notebook zal hangen.

Apple stopt in de tweede helft van dit jaar met de productie van de oude 13-MacBook Pro, volgens Digitimes. De laptop wordt dan definitief vervangen door de dunnere 13-MacBook Pro met Retina-scherm. Eerder stopte Apple met de oude 15-MacBook Pro.Als de productie inderdaad in de tweede helft van 2014 stopt, zoals Digitimes beweert op basis van zijn Taiwanese bronnen, is dat geen verrassing. Apple had nog maar een enkel 13-MacBook Pro-model zonder Retina-scherm in zijn assortiment, dat bovendien vorig jaar geen upgrade kreeg en het daardoor nog met een oude Intel Core i5-3210M van de Ivy Bridge-generatie moet doen. Intel heeft Ivy Bridge inmiddels laten opvolgen door het zuiniger Haswell-platform. De 'oude' MacBook Pro wordt ook niet meer prominent aangeprezen op de website van Apple.Dat Apple de oude MacBook Pro's volledig wil vervangen door modellen met Retina-schermen, werd ook al duidelijk uit de prijsverlaging van de nieuwe generatie MacBook Pro's, in oktober vorig jaar. Toen verdween ook de 15-MacBook Pro zonder Retina-scherm. Apple stopte in 2012 in het geheel met 17-MacBook Pro's.

Digitimes heeft een bewezen track record als het gaat om het vroegtijdig publiceren over plannen van Apple, maar de Taiwanese krant zit niet altijd goed: in een deel van de gevallen heeft Digitimes het fout. Enkele gevallen waarin Digitimes het als eerste bij het juiste eind had op gebied van Apple-geruchten ging het over de iPad mini en iPhone 5c. De krant berichtte in beide gevallen bijna een jaar van tevoren als eerste over de nieuwe producten. Digitimes haalt zijn info bij toeleveranciers van Apple vandaan, zoals de makers van chips en schermen voor het bedrijf uit Cupertino.Chipfabrikant Intel loopt op zichzelf vooruit door zijn nieuwste Atom-processor daags eerder dan gepland aan te kondigen. De N470 zou pas op 1 maart geïntroduceerd moeten worden, maar de netbook-cpu is nu al aangekondigd.

De N470, de iets snellere variant van de momenteel meestgebruikte netbook-processor uit de Pineview-M-serie, is iets sneller geklokt dan de N450. De singlecore Atom wordt op 45nm geproduceerd en doet zijn werk op 1,83GHz, terwijl de N450 een kloksnelheid van 1,66GHz heeft. Het is niet bekend of de N470 net als de N450 een tdp van 5,5W krijgt: de iets hogere kloksnelheid zou ook een iets hogere tdp met zich mee kunnen brengen. In de Z-serie 'kost' de stap van 1,6GHz naar 1,83GHz 0,2 of 0,4W.Net als de N450 heeft de N470 een geheugencontroller voor een enkelkanaals-ddr2-module aan boord en de L2-cache is eveneens met 512KB van gelijke grootte. De Pineview-processors hebben naast de 667MHz-geheugencontroller ook de gpu aan boord, wat het platform vereenvoudigt van een driechip- naar een tweechip-platform.Intel zou de processor voor netbooks pas op 1 maart introduceren, en de dagtekening van het korte berichtje, in Intels 'Chip Shots'-overzicht, heeft ook die datum. Volgens Intels bericht zouden netbook-fabrikanten de komende maanden producten met de N470 aan boord op de markt brengen. De chipfabrikant geeft aan dat de chip geschikt is om netbooks iets vlotter te maken, maar pretendeert niet dat de Atom veel meer taken aankan dan 'online- en eenvoudige computeractiviteiten'. De prijs van de Atom N470 is nog niet bekend, maar zal waarschijnlijk iets hoger zijn dan de 64 dollar die de N450 kost.

Accu Apple A1189

Accu Apple A1175

Accu Apple A1280

Accu Apple A1045

Accu Apple A1148

Accu Apple A1080

Accu ASUS M70V

Accu Asus X52J

Accu Asus Eee PC 1008P

Accu Asus K52J

Accu Asus K52N

Accu Asus X52F

Accu Asus X52D

Accu Asus X72DR

Accu Asus X72FHP heeft twee nieuwe tablets met los te koppelen toetsenborden aan zijn assortiment toegevoegd. De SlateBook x2 is een tabletmodel dat Android draait en een Nvidia Tegra 4 bevat. De Split x2 is een tablet-pc met een 13,3-touchscreen en Windows 8.De verwachting is dat veel fabrikanten dit jaar laptops met Android en ARM-socs gaan uitbrengen en HP is de eerste die met een concrete aankondiging komt. De SlateBook x2 is een kleine notebook met 10,1-touchscreen met ips-paneel en een resolutie van 1920x1200 pixels. De processor is Nvidia's Tegra 4, die op de Cortex A15-architectuur gebaseerd is, een kloksnelheid van 1,9GHz heeft en over 72 grafische rekenkernen beschikt. De SlateBook X2 is daarmee een van de eerste producten met deze nieuwe generatie Tegra-chips die is aangekondigd.

Zowel het tablet- als het toetsenborddeel van de SlateBook x2 bevat een accu en gecombineerd levert dit volgens HP een accuduur van 12 tot 14 uur op. De laptop annex tablet beschikt verder over 2GB werkgeheugen en 16GB opslag. De opslaghoeveelheid kan uitgebreid worden via de sd-kaartsleuf. Daarnaast zijn twee usb-poorten en hdmi aanwezig. De Android-versie van het systeem betreft 4.2.2 Jelly Bean. De SlateBook x 2 komt in augustus in de VS beschikbaar voor 480 dollar. Of en wanneer het apparaat naar Nederland komt, is niet bekend.De Split x2 is een wat conventionelere convertible die Windows 8 draait en een Intel Core-processor bevat. Hoewel de Split x2 na de release van Haswell, de vierde generatie Core-processors, arriveert, zou de tablet-pc nog met Core-chips van de derde generatie, Ivy Bridge, uitgerust worden. Het apparaat heeft een 13,3-touchscreen met een resolutie van 1366x768 beeldpunten. Opnieuw zit er een extra accu in het toetsenborddeel. Veel meer details zijn nog niet bekend over de Split x2, behalve dat het apparaat in augustus moet verschijnen in de VS voor een vanafprijs van 800 dollar. HP bracht eerder al de Envy in de x2-serie uit.

Accu ASUS Eee PC T91

Accu ASUS G71G

Accu ASUS Eee PC T91MT

Accu ASUS G71

Accu ASUS G71Gx

Accu ASUS G71V

Accu ASUS G72GX

Accu ASUS M70

Accu ASUS X71

Accu ASUS X71Q

Accu ASUS X71SL

Accu ASUS X71Vn

Accu ASUS n82jq-b1

Accu Asus n82j

Accu Asus A42J

Accu Asus A52F

Accu Asus A52JIn samenwerking met de politie kan Tweakers in totaal vijftien users de mogelijkheid bieden om bij de eersten te zijn die, op Tweakers HQ, de gloednieuwe cybergame van de politie genaamd Crimediggers mogen proberen.Crimediggers is een soort vervolg op de Cybercrime Challenge die Tweakers in de afgelopen jaren in samenwerking met de Nationale Politie ontwikkelde. Deze nieuwe game, die de politie zelf heeft ontwikkeld, is eveneens gericht op het werven van bijzonder talent. De test is vooral bedoeld om HBO'ers en WO’ers op een speelse manier te laten kennismaken met het complexe recherchewerk bij de politie.In voorgaande jaren hebben jullie in soortgelijke online-uitdagingen, zoals de Cybercrime Challenge, laten zien dat jullie tot de top van het deelnemersveld behoren. Reden genoeg om dit keer voor vijftien users een speciaal evenement op Tweakers HQ te organiseren om de zogenoemde opsporingsexperience als eerste te kunnen doen.
Hoog kwaliteit Dell Laptop Accu's vervangen,Dell Notebook Batterij,Dell Adaptor

We nodigen graag vijftien tweakers uit om op 20 april met elkaar de strijd aan te gaan om deze puzzel zo goed/zo snel mogelijk op te lossen. Er worden uiteraard wel wat skills verwacht. Deze game is dan ook bedoeld voor users die denken dat ze de game snel tot een goed einde kunnen brengen.Om kans te maken om hier bij te zijn hoef je enkel deel te nemen aan de poll. Als je je kansen wil vergroten, dan kun je in het speciale topic nog een motivatie achterlaten. Uiteindelijk worden er willekeurig tien deelnemers aan de poll geselecteerd en worden er nog vijf kandidaten geselecteerd op basis van hun forumbijdrage.De 15 tweakers kunnen als eerste de game spelen. Om 9u zetten we speciaal voor Tweakers de game open, de rest van Nederland kan om 10u aan de slag. Voor de winnaar van de ochtend ligt er een mooi Tweakers-goodiepakket klaar. Bovendien maakt er iemand kans op een sessie 'introductie digitale opsporing' bij de Politieacademie in Apeldoorn.