Sites Grátis no Comunidades.net Wordpress, Prestashop, Joomla e Drupal Grátis


Total de visitas: 10950
Accu Apple iBook G4 14inch

Apple heeft zijn Macbook- en Macbook Pro-lijn bijgewerkt. De notebooks hebben van de fabrikant een Penryn-cpu gekregen en nieuwe Macbook Pro-modellen beschikken net als de Macbook Air over een multigesture touchpad.De goedkoopste Macbook beschikt na de update van dinsdag over de Core 2 Duo T8100. Deze op 45nm gebakken Intel-processor heeft een snelheid van 2,1GHz, terwijl de T7300 waar de eenvoudigste Macbook voorheen mee werd uitgerust, op 2,0GHz liep. Daarnaast beschikt deze Macbook nu standaard over een harde schijf van 120GB. De overige twee modellen van Apple's 13-laptop zijn voorzien van de Core 2 Duo T8300, die Intel op 2,4GHz geklokt heeft. De 'oude' systemen moesten het met de T7500 doen die een snelheid heeft van 2,2GHz. Het witte model uit deze reeks heeft nu standaard 2GB geheugen een harde schijf van 160GB, de zwarte variant heeft een hdd van 250GB.

Multitouch AppleOok de Macbook Pro's hebben een nieuwe Intel-processor gekregen. Het goedkoopste 15-model heeft nu een Penryn-cpu die op 2,4GHz draait en een harde schijf van 200GB, terwijl de overige twee mobiele systemen een processor hebben gekregen met een snelheid van 2,5GHz en een harde schijf met een opslagcapaciteit van 250GB.Daarnaast heeft Apple het grafisch geheugen van de Pro-lijn verdubbeld: de Nvidia Geforce 8600M GT van het goedkope model heeft nu 256MB en die van de overige twee laptops worden voortaan met 512MB uitgerust. Verder kan de 17-Macbook Pro nu ook naar keuze worden voorzien van een led-backlight; de 15-Pro's hadden die mogelijkheid al. Ten slotte heeft Apple het multigesture touchpad, waarover de Macbook Air beschikt, ook in de Macbook Pro-computers verwerkt. Hiermee kunnen gebruikers, net als bij de iPhone, selecties op het scherm met hun vingers verslepen, roteren en vergroten en verkleinen.

Mede dankzij 2-in-1-apparaten, die gebruikers kunnen inzetten als laptop en tablet, groeide de pc-markt in Nederland afgelopen maanden. De omzet uit verkopen van tablets en e-readers kelderen juist, mede door concurrentie op prijs.Exacte cijfers vermeldt analistenbureau GfK niet, maar het zegt wel dat de 2-in-1-apparaten hebben bijgedragen aan de groei van de pc-markt in Nederland. Vorig kwartaal kwam de groei vooral doordat Microsoft stopte met de ondersteuning van Windows XP, waardoor bedrijven en consumenten op zoek gingen naar nieuwe hardware.De verkoop van mediaspelers stijgt ook en volgens het analistenbureau komt dat door de verkoop van Googles hdmi-dongle Chromecast. Inmiddels gaat het slecht met de verkoop van tablets en e-readers: de omzet van beide productgroepen daalde met meer dan 10 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, tekent GfK aan. Dat komt niet alleen doordat mensen minder exemplaren kopen, maar ook omdat de prijzen steeds lager liggen door toenemende concurrentie.

Nvidia werkt aan een rendermethode die gebruik maakt van gedecentraliseerde servers om belichtingseffecten in 3d-applicaties te berekenen. Het CloudLight-project moet vooral de gpu van tablets en laptops ontzien om lichteffecten te produceren.Methodes om het zware renderwerk voor 3d-applicaties op een centrale server in een virtueel systeem uit te voeren, bestaan al langer. Dergelijke systemen sturen de gerenderde beelden als video naar een client, maar een dergelijk systeem is schaalbaar noch deelbaar. Met Nvidia's CloudLight-project moeten werklasten juist wel schaalbaar worden: afhankelijk van de complexiteit en het aantal clients moeten cloudservers bijgeschakeld kunnen worden. Ook kan het resultaat gedistribueerd worden onder meerdere clients en zo de rekenkosten verlagen.

Nvidia heeft in zijn CloudLight-project drie algoritmes voor het berekenen van lichtval geschikt gemaakt voor cloud-infrastructuur. Daarbij kan CloudLight overweg met variaties in beschikbare netwerkbandbreedte en -latency. Ook de apparaten waarop CloudLight kan worden ingezet, beslaan een breed spectrum van mobiele telefoons via tablets tot laptops. De detailniveaus waarop de lichteffecten gerenderd worden wordt daarbij aangepast aan die variabelen. De complexiteitniveaus waarop de belichting wordt gerenderd zijn eenvoudige voxels, complexere irradiance maps en zeer gedetailleerde photon tracers.De onderzoekers zijn erin geslaagd de belichting voor vijftig clients gelijktijdig te berekenen en af te leveren via een bestaand netwerk. Daarbij werd onder meer de h264-codec gebruikt. De techniek kan mogelijk gebruikt worden om realistischere 3d-games op mobiele apparatuur met beperkte grafische rekenkracht te tonen.

Het Hengelose bedrijf Easysee ontwikkelde een virtuele 3d-presentatietechniek voor de Oculus Rift, waarmee zonder plaatsbepalingstechnieken als gps, wifi- of gsm-signalen, toch richting en locatie kunnen worden bepaald. Het systeem is vooralsnog vooral bedoeld voor architecten.Het bedrijf had twee jaar nodig om het systeem te verzinnen en vervolmaken. Tweakers vroeg aan de oprichter en directeur van Easysee, Ton van Netten, waarin dit systeem verschilt van andere 3d-virtual-realitysystemen die al worden gebruikt in de architectenbranche.Van Netten, die zelf uit de interieurarchitectuur komt, legt uit dat architecten hun klanten momenteel vaak zittend op een stoel achter een computer een gebouw laten bekijken via de Oculus Rift. Mensen worden er snel misselijk van, omdat ze zelf niet lopen, zegt Van Netten. Twee jaar geleden hadden we bedacht dat je ook gewoon kunt gaan lopen door een ruimte. Daar hebben we twee jaar aangewerkt en dat is nu af. We laden de virtuele wereld gewoon in en dan kunnen de mensen waar ze ook willen, gaan rondlopen in de virtuele wereld.

Het meest bijzondere aan de door het bedrijf ontwikkelde Easy2see-module is volgens de directeur dat gebruikers niet gebonden zijn aan een ruimte, al is het wel handig als een ruimte een zeer vlakke vloer heeft. De module kan overal gebruikt worden, dus ook buiten op een groot terrein, al zijn buitenterreinen vaak erg oneffen. Het is volgens Van Netten ook niet nodig het apparaat te kalibreren. De module met een laptop en de Oculus is voldoende. Hoe de plaatsbepaling zonder sensors, gps of wifi precies is opgelost 'is nog even geheim'.Voor het grafische systeem wordt gebruikgemaakt van de Unity Game Engine. De applicatie en alle andere onderdelen zijn bedacht door het vierkoppige team van Easysee. In eerste instantie was er nog een flirt met de Universiteit Twente, maar uiteindelijk is het hele systeem zelf ontwikkeld, zegt Van Netten.

De volgende stap is een wereld creëren waarin de architect de klant kan vergezellen bij de virtuele rondleiding en kan meelopen. Zo kun je bijvoorbeeld via streaming de tweede persoon in de virtuele wereld zetten. Dan zit de architect bijvoorbeeld in Amsterdam en de klant op Bonaire, zegt de Easysee-directeur. We denken dat dit binnen het ontwerpproces van de architect een goede ondersteuning kan zijn en dat dit binnen een paar jaar gemeengoed is. Wat dat betreft zijn we er vroeg bij, besluit Van Netten.Toshiba komt deze lente met updates voor zijn Satellite A200- en P200-notebooks. De nieuwe A300 en de P300 krijgen Penryn-processors, Harman Kardon-speakers en een compleet nieuw uiterlijk.

De vernieuwde Satellite A300 beschikt over een 15,4-scherm, Harman Kardon-luidsprekers, een vingerafdruklezer, 1,3-megapixelcamera en een geïntegreerde microfoon. Het model kan worden uitgerust met maximaal 2GB geheugen en een harde schijf met 160GB opslagcapaciteit. De A300-124 heeft Toshiba nog uitgerust met een Core 2 Duo T5500 maar de A300-11I heeft van het bedrijf de op 45nm gebakken Core 2 Duo T8100 meegekregen. Dit laatste model zou volgens Notebook Italia 999 euro gaan kosten. Verder is er ook een AMD-model op komst in de vorm van de A300D-10l. Deze bevat de AMD Turion TL-60-processor en een harde schijf van 250GB en heeft introductieprijs van 799 euro. Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor

De specificaties van de P300, die een 17-scherm bevat, zullen niet veel afwijken van die van de A300, maar een prijs van dit grotere model is nog niet bekend. Bij beide notebooks is het uiterlijk aanzienlijk veranderd ten opzichte van eerdere Satellite-systemen. Dankzij de glossy aluminium cover, de ronde Harman Kardon-speakers en andere aangepaste kenmerken doen de modellen enigszins denken aan de Qosmio-multimedialaptop van de Japanse fabrikant. Opvallend is ook de afwezigheid van een rechthoekig touchpad: in plaats daarvan zijn de twee grote knoppen aan de voorkant aanraakgevoelig.De plannen van de computerfabrikant voor aanpassingen aan de displays van zijn mainstream-notebookserie lekten uit via de supportsectie op de Dell-website. De Inspiron 1545 krijgt een 15,6-display met een 16:9-beeldverhouding en een wxga-resolutie van 1366x768 beeldpunten, zo meldt Engadget. Optioneel kan de display voorzien worden van led-backlights in plaats van ccfl-achtergrondverlichting.

Hoog kwaliteit Samsung Laptop Accu's vervangen,Samsung Notebook Batterij,Samsung Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/samsung.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Samsung batterij, Hoog kwaliteit Samsung Laptop accu vervangen,alle Samsung laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Samsung batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Acer Laptop Accu's vervangen,Acer Notebook Batterij,Acer Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/acer.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Acer batterij, Hoog kwaliteit Acer Laptop accu vervangen,alle Acer laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Acer batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Power Tool Accu, Powertool Batterij, gratis bezorging
http://www.accu-fabriek.com/powertool-accu.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Gereedschap Accu, Hoog kwaliteit Power Tool batterij vervangen,alle Elektrisch gereedschap accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !