Sites Grátis no Comunidades.net


Total de visitas: 11591
Accu Asus 90-OA001B9000

De nieuwe Vaio Z-, FW-, SR- en BZ-series komen nog deze zomer uit, terwijl de TZ-, CR- en AR-series in de herfst of de winter een update krijgen, zo blijkt uit een forumpost op Notebookreview. Alle modellen zijn gebaseerd op het Centrino 2- oftewel Montevina-platform en bevatten dus een nieuwe 45nm-Penryn. De Sony Vaio FW is een multimediamodel met een 16,4-scherm die de FZ-laptop gaat vervangen. De Europese modellen krijgen de beschikking over een Core 2 Duo T9400-, T8400- of P8400-cpu van Intel en de mogelijkheid bestaat om de laptops met een ATI Mobility Radeon HD3470-gpu en blu-ray-drive uit te rusten. De prijzen variëren van 1105 tot 1710 euro.De Z-serie bestaat uit modellen met een 13,1-scherm met de bij notebooks steeds populairder wordende beeldverhouding van 16:9 en een resolutie van 1366 x 768 pixels. De Vaio Z-notebooks lijken op de huidige TZ-exemplaren en kunnen uitgerust worden met een blu-ray-drive en een niet nader genoemde Nvidia-gpu met hdmi-interface.

De SR-lijn krijgt een 'traditioneel' 13,3-scherm dat 1280x800 pixels kan weergeven. Deze notebooks worden voorzien van 3GB of 4GB geheugen en een Radeon HD3470. Mogelijk komen de modellen in meerdere kleuren beschikbaar. De Europese prijzen variëren van 1250 tot 1550 euro. De BZ-notebooks zijn mainstream-modellen met een 15,4-scherm en Core 2 Duo T8400- of P8600-cpu. Deze Vaio's gaan, afhankelijk van de configuratie, 986, 1152 of 1270 euro kosten.Elektronicafabrikant Samsung breidt zijn werkterrein uit en gaat ook in Nederland notebooks onder eigen naam op de markt brengen. De fabrikant heeft hoge verwachtingen van de uitbreiding van zijn productportfolio.Samsung laat in andere landen goed zien hoe succesvol zijn notebooks zijn, zegt Jos Beernink, directeur it-divisie bij Samsung Benelux. We verwachten in 2010 in de top-vijf van notebookfabrikanten te staan. Belangrijke spelers hebben reeds aangegeven Samsung-notebooks te willen toevoegen aan het assortiment. De fabrikant wil hierbij echter nog geen namen bekendmaken.

Samsung verwacht binnen afzienbare tijd een belangrijke speler te worden in zowel het zakelijke als het thuis-segment in Nederland. De fabrikant zegt deze verwachting te baseren op de ervaringen in landen als Duitsland en Groot-Brittannië waar de fabrikant al langer notebooks levert.Samsung claimt bijna 80 procent van alle componenten in zijn notebooks zelf te ontwikkelen en te produceren. Ook de assemblage doet Samsung in eigen beheer. De fabrikant zegt op al deze terreinen te profiteren van zijn ervaring met de fabricage van lcd-displays, chips, accu's en optische drives.De notebooks zijn vanaf 25 augustus 2008 in Nederland verkrijgbaar. De fabrikant zal hierbij een selectie uit zijn P Series, R Series en X Series introduceren.De Gdium-subnotebook van Emtec zal in september door distributeur Dexxon op de Nederlandse markt worden geïntroduceerd. De processor is gebaseerd op de mips64-architectuur en zal daarom een Linux-besturingssysteem krijgen.

Emtec heeft voor de 1,1kg wegende Gdium gekozen voor Mandriva. Daarnaast zijn diverse succesnummers uit de opensourcewereld meegeleverd, zoals Firefox, Thunderbird en OpenOffice.org. Mede door de laaggeklokte 900MHz Loongson 2F-processor van ST Microelectronics zou de notebook een uithoudingsvermogen van maximaal vier uur hebben. Het compacte apparaat is voorzien van een halve gigabyte ddr2-geheugen. Voor de opslag wordt gebruikt gemaakt van bootable flashmodules met een opslagcapaciteit van 8 of 16GB, die aan de voorzijde geplaatst moeten worden om het systeem op te kunnen starten. Met een zogeheten G-key kan elke gebruiker zijn data en zijn werkomgeving fysiek van de netbook gescheiden houden, wat volgens de fabrikant de veiligheid en betrouwbaarheid ten goede komt.

Het 10-lcd-scherm van de Gdium heeft een resolutie van 1024x600 pixels en wordt aangestuurd door een Silicon Motion SM502-videochip met 32MB videogeheugen. Aan de bovenkant van het scherm is een webcam geplaatst. Communiceren doet de laptop via 802.11b/g-wifi of 100Mbps-ethernet. Verder is de Gdium voorzien van drie usb-poorten, een sd-kaartlezer, een vga-uitgang en audio-in- en uitgangen. De Gdium zal vanaf september in drie kleurstellingen op de markt komen en zal daarbij een adviesprijs van 375 euro krijgen.Dell wil met zijn nieuwe E-serie een aantal netbooks op de markt brengen die moeten gaan concurreren met laptops uit de Eee PC-reeks van Asus. Ook verschijnt deze zomer een 12,1-subnotebook met de naam E slim.

De plannen van Dell, die al deels uitlekten, komen naar voren in een aantal slides die op Engadget zijn gepubliceerd. Het 8,9-model, waarbij het display 1024x600 pixels telt, zal in drie smaken en diverse kleurstellingen in augustus of september op de markt verschijnen. De meest eenvoudige is de 299 dollar kostende E classic. Deze zal voorzien zijn van een 1,6GHz Diamondville Atom-cpu van Intel. Verder beschikt de notebook over een 4GB grote ssd-drive en 512MB werkgeheugen. Later dit jaar moeten de laptops ook ondersteuning voor wimax- en 3g-netwerken krijgen.De duurdere E-video- en E-video+-modellen zullen beschikken over 1GB werkgeheugen en een ssd-drive van maximaal 16GB, terwijl het plusmodel ook een 0,3 megapixel webcam en bluetooth krijgt toebedeeld. De E-serie zal worden voorzien van een nog onbekende Linux-versie of Windows XP. De accu moet de netbooks maximaal vijf uur van prik kunnen voorzien. Dell heeft volgens de gelekte slides ook al plannen voor een tweede generatie, maar details hierover ontbreken vooralsnog.

De twee E slim-modellen, voorzien van een 12,1-display met een resolutie van 1280x800 pixels, lijken vooral te gaan concurreren met de Macbook Air van Apple en Lenovo's X300-serie. Dell rust de 1,2kg wegende E slim of E slim+ uit met een 1,3 of 1,6GHz Intel Atom Silverthorne-cpu, opslag in de vorm van een 8GB-ssd of een 40GB harddisk en 1 of 2GB aan werkgeheugen. Ook deze laptop zal zowel met Linux als XP te koop zijn. De E slim communiceert met de buitenwereld via wifi en bij de duurdere modellen ook middels bluetooth, wimax of 3g. De accu telt drie of zes cellen en levert de laptop respectievelijk 4,5 tot 9 uur aan stroom.Een Chinese website heeft specificaties online gezet van tien cpu's uit Intel's Skylake-generatie voor desktops. Volgens de site zouden de processors officieel worden uitgebracht op het Intel Developer Forum, die komende herfst plaatsvindt.

Eerder kwamen op een Turkse website al gegevens naar buiten over de Core i5 6600K en i7 6700K, die onderdeel zouden uitmaken van Intels nieuwe Skylake-generatie. Op de Chinese website Benchlife staan nu ook gegevens van acht andere processors. De site heeft foto's van één van de cpu's. Volgens Benchlife gaat het waarschijnlijk om een Core i5-6400T, een model met een tdp van 35W.In juni 2014 verschenen al details over de nieuwe Skylake-processorarchitectuur van Intel, die de huidige Broadwell- en Haswell-processors moet opvolgen. De nieuwe processors worden volgens Intels tick-tock-model geproduceerd op 14nm, net als Broadwell. Er komen naar verwachting modellen voor ultrazuinige systemen, laptops en desktops. De processors passen in de LGA1151-socket. Daarbij hoort ook een nieuwe chipset, volgens Benchlife eentje in de 100-serie.

De gegevens en foto's die naar buiten zijn gekomen, gaan over de desktopmodellen. In lijn met de eerdere geruchten meldt Benchlife dat de processors naast ddr4 ook ddr3l-geheugen ondersteunen, een variant van ddr3 die minder stroom verbruikt. Daarnaast ligt de tdp van de cpu's tussen de 95 en 35W. Net als bij de voorgaande processorseries van Intel beschikken de i7-modellen over hyperthreading. Een aantal modellen heeft een hogere tdp en K-toevoeging, wat duidt op een geünlockte multiplier.Voordat Skylake uitkomt, volgens Benchlife op het IDF, introduceert Intel eerst ook nog Broadwell-processors voor desktops. Tot nu toe kwamen alleen Broadwell-cpu's uit voor laptops en zuinige systemen. Dit jaar komen ook desktopvarianten, die volgens Benchlife zullen verschijnen op de Computex in juni.

De firma Warpia heeft een module uitgebracht die het mogelijk maakt om elke hdtv te voorzien van een webcam. Bovendien kan er naar de ConnectHD SWP400VC draadloos video gestreamd worden vanaf een laptop.De ConnectHD dient via een hdmi-kabel met een hdtv te worden verbonden. Vervolgens kan met de meegeleverde usb-dongle via een laptop verbinding worden gemaakt met de webcam. Zo kan de televisie gebruikt worden om videochats te houden, bijvoorbeeld via Skype of Live Messenger. Daarnaast is het mogelijk om vanaf een laptop videocontent te streamen naar een hdtv, terwijl de televisie ook dienst kan doen als een tweede desktop.Volgens Warpia beschikt de ConnectHD over een 720p-webcam met een groothoeklens en een multidirectionele microfoon. De maximale werkafstand tussen een laptop en de ConnectHD-module zou 10 meter bedragen. Het draadloze videosignaal wordt versleuteld met 128bit aes-encryptie.

Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor