Sites Grátis no Comunidades.net


Total de visitas: 10641
Accu Asus Eee PC 1005P

Voordat de usb-c-specificatie af was, had Lenovo al een vergelijkbaar systeem toegepast op de Yoga 3 Pro. Daarbij levert het bedrijf een usb-lader mee die zowel een spanning van 5,2 volt, als een van 20 volt kan leveren. Opladen gaat via de linker, rode, usb-aansluiting, die ook als een gewone aansluiting voor usb-randapparatuur gebruikt kan worden als de tablet niet opgeladen wordt. Lenovo paste dit usb-c avant la lettre bijvoorbeeld toe op de Yoga 3 Pro uit 2014.

Ondertussen is het 2016 en had Lenovo wat ons betreft best op usb-c mogen overstappen, vooral omdat dat de nieuwe standaard is, maar ook omdat de dikke usb-kabel vrij hoog aan de zijkant in de tablet steekt en er daardoor niet mooi uitziet. Aan de andere kant zien we het praktische nut van de usb-aansluiting ook wel in. Op dit moment zijn er nog niet veel usb-c-apparaten in omloop en kun je op de Miix 700 gewoon twee usb-apparaten zonder hub links en rechts op de tablet aansluiten.Verder is er nog een micro-hdmi-aansluiting aanwezig om een extern beeldscherm aan te sluiten en zijn voor- en achterop camera's geplaatst. Een RealSense 3d-camera waarmee je met behulp van gezichtsherkenning in Windows kunt inloggen, is optioneel.

Tot slot wordt de Miix 700 niet alleen met een toetsenbordcover, maar ook met een stylus geleverd. De actieve stylus wordt gevoed door een AAAA-batterij en is van stevig metaal gemaakt. Met een gewicht van zeventien gram is de pen wat zwaarder dan een gewone balpen, maar daardoor laat hij zich prettig vasthouden. Aan de zijkant bevinden zich twee knoppen, die zich vertalen naar de linker- en rechtermuisknop. Om de stylus op te bergen wordt een vrij goedkoop aanvoelend plastic houdertje meegeleverd dat je in een usb-aansluiting kunt steken. De pen past daar vrij krap in en om je usb-aansluiting heel te houden is voorzichtigheid geboden bij het in- en uitschuiven van de stylus.

Iedereen heeft al wel eens voorgehad dat je je smartphone zo snel mogelijk moet opladen. Veel mensen denken dat hier een krachtigere lader voor nodig is, of een toestel met snellaadfunctie. Maar eigenlijk is er een manier waardoor iedereen kan genieten van een snellaadfunctie, en dit zonder andere accessoires te gebruiken.

Hsmartphone sneller opladeneel wat nieuwe toestellen ondersteunen tegenwoordig een zogenaamde snellaadfunctie. Wat dit inhoudt is dat een smartphone voorzien van deze functie, sneller kan worden opgeladen dan een toestel zonder deze functie. Dit is mogelijk doordat er een grotere hoeveelheid stroom naar de batterij gaat, waardoor deze dus sneller oplaadt. Al moet je lader hier wel krachtig genoeg voor zijn.

Maar snelladen brengt ook een nadeel met zich mee. Zoals je weet gaat stroom gepaard met warmte. En hoe meer stroom je op eenzelfde tijdsduur ergens doorstuurt, hoe warmer dit voorwerp zal worden. Bij een batterij is dit hetzelfde: als je de snellaadfunctie aanzet, zal de batterij in je smartphone veel warmer worden. Door deze hogere temperaturen is het niet alleen mogelijk dat de batterij in je smartphone minder lang mee zal gaan, ook is er een risico voor andere onder

smartphone sneller opladenDoor een smartphone in vliegtuigmodus te zetten, kan iedereen genieten van ‘snelladen’. Laden zal inderdaad net iets trager gaan dan bij een smartphone met een echte snellaadfunctie, maar het levert wel een verschil op. Zelfs bij toestellen met snellaadfunctie zal vliegtuigmodus inschakelen nog voor beschadiging van andere onderdelen.Door een smartphone in vliegtuigmodus te zetten, kan iedereen genieten van ‘snelladen’

Hoewel dit een beetje ongeloofwaardig klinkt, is het eigenlijk heel makkelijk uit te leggen waarom het kan. Een smartphone verbruikt continu energie, zelfs wanneer hij aan het opladen is. Dit komt onder anderen doordat je heel de tijd in verbinding staat met bijvoorbeeld een mobiel netwerk. Wanneer je je smartphone in vliegtuigmodus zet, worden al deze verbindingen onderbroken waardoor je stroomverbruik minder is. Omdat er dan minder energie ‘verloren’ gaat tijdens het laden, kun je zo je smartphone sneller opladen. Een simpele oplossing voor een ‘groot’ probleem. Al moet je er op dat moment wel even vrede mee nemen dat je onbereikbaar bent.

Met Microsoft Lumia smartphones neem je de kracht, veiligheid en productiviteit van Windows 10 overal met je mee. Start een document op kantoor, breng wijzigingen aan in een taxi en zet de puntjes op de ‘i’ tijdens een bezoek bij een klant. Met Microsoft Lumia met Windows 10 maak je je business mobile, waar je ook bent.

Windows 10 op Lumia Smartphones
Wie productief wil zijn maakt gebruik van document-vriendelijke grote displays en tools van wereldklasse. Met de Microsoft Lumia ervaar je het meest gebruikte besturingssysteem i.c.m. de meest gebruikte Microsoft Office tools (PowerPoint, Word, Excel en Outlook), verpakt in stijlvolle, feature-rijke smartphones. De Lumia is ontworpen met als uitgangspunt bedieningsgemak, security én eenvoudige integratie met de bestaande IT-investeringen. Dit betekent dat medewerkers overal documenten kunnen openen, bewerken en delen, waardoor bedrijven ook onderweg productief kunnen blijven.

Continuum voor Lumia
De Lumia 950 en Lumia 950 XL met Windows 10 brengen de innovatieve ervaring van Continuum naar smartphones. Dit betekent dat je je Lumia 950 of Lumia 950 XL ook kunt gebruiken als pc, door ze via de Microsoft Display Dock aan te sluiten op een groter scherm, toetsenbord en muis. Eenmaal verbonden, zijn Windows apps* op je telefoon te zien in een geoptimaliseerde weergave op het externe beeldscherm. Bovendien zijn deze de Lumia smartphones te gebruiken zonder enige onderbreking van de weergave op een groot grote scherm.

Wat is Microsoft Display Dock?
Om je een optimale Continuum ervaring voor je smartphone te geven, combineer je Lumia 950 en Lumia 950 XL met het Microsoft Display Dock. Display Dock is een snelle en eenvoudige manier om je smartphone te koppelen aan een groot scherm en het geeft je bovendien hoge kwaliteit: 60fps en full-HD-ervaring, zodat de content levendig, helder en trillingvrij te zien is op het aangesloten beeldscherm. Microsoft Display Dock laadt zelfs je telefoon op wanneer deze is aangesloten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de batterijduur.

79% van de kenniswerkers verklaart dat ze minstens een dag per week buiten het fysieke kantoor werken.
Harold de Kort, Channel Marketing Manager bij Tech Data: “Als ik regelmatig vanuit huis werk of wanneer ik op een andere vestiging van mijn bedrijf moet zijn, wil ik niet altijd mijn laptop meenemen. Met Lumia 950 of Lumia 950 XL heb ik overal mijn kantoor bij mij. Ik sluit gewoon mijn telefoon aan op een groter beeldscherm met de Microsoft Display Dock en koppel daarnaast via bluetooth een draadloos toetsenbord en –muis aan mijn toestel waarmee ik een complete mobiele werkplek creeer. Alles is eenvoudig aan te sluiten en Windows applicaties zoals Outlook, Word, PowerPoint en Excel op je telefoon worden in de juiste verhouding op het grote scherm getoond, waardoor ik echt een PC-achtige ervaring heb***. Bovendien heb ik vanaf elke locatie toegang tot bestanden met Microsoft Onedrive. Zo ben ik altijd en overal productief.”

Bescherming tegen veiligheidsbedreigingen
Digitale bedreigingen van hackers en cybercriminelen zijn aan de orde van de dag. Help daarom je bedrijfsdata en -netwerk te beschermen, zodat het niet in verkeerde handen kan komen. De Microsoft Lumia met Windows 10 is ontworpen met veel oog voor dataveiligheid, waardoor gevoelige bedrijfsgegevens goed beschermd zijn tegen cyberaanvalllen van buiten. Je krijgt altijd en overal beveiligde mobiele toegang tot jouw bedrijfsmiddelen, zonder de angst voor het gebruik van apps van derden, security patches of workaround oplossingen.

Jouw business beveiligd
• Microsoft Passport helpt bij het beschermen tegen identiteitsfraude en waarborgt tegen ongeoorloofde toegang tot apparatuur, netwerken en data.
• Active Directory, Azure AD en Microsoft Account bieden een single sign-on authentificatie.
• Voor medewerkers die beveiligde toegang tot bestanden en systemen dienen te krijgen, waarborgt Secure Remote Connection VPN-toegang op alle Windows 10-apparaten.

Jouw smartphones beveiligd
• Secure Boot en Device Guard pakken schadelijke apps en updates direct aan nog voordat deze op het device worden geïnstalleerd.
• Windows Hello Beta is een ongelooflijk persoonlijke en veilige manier om je Microsoft Lumia 950 of 950 XL te ontgrendelen omdat gebruik wordt gemaakt van iris scan autorisatie.
• Microsoft Edge webbrowser met SmartScreen-filter waarschuwt je voor verdachte pagina's.

Profiteer van bestaande Microsoft investeringen
Het is heel waarschijnlijk dat jouw bedrijf al op één of andere manier gebruikt maakt van Microsoft. Wanneer jouw organisatie al van diensten als Office 365 (met inbegrip van Microsoft Onedrive for Business en Skype for Business), Active Directory of SharePoint gebruik maakt, kunnen medewerkers buiten het kantoor nu toegang krijgen tot dezelfde datasystemen en tools die ze op hun desktops hebben. Mederwerkers die gebruikmaken van een remote werkplek en deze samenstellen met Continuum kunnen hiermee dus hun thin client vervangen.

Microsoft Lumia met Windows 10 integreert deze met bestaande IT-investeringen, of ze nu in de cloud staan of op kantoor. Door deze naadloze integratie haal je meer uit je bestaande Microsoft investeringen, terwijl je medewerkers continu beveiligd in contact blijven met het bedrijf.Het uitgangspunt van Huawei voor de MateBook is om een echte productiviteitstool te ontwerpen. Het apparaat moet entertainment en werk naadloos combineren met hoge efficiëntie. Daarmee brengt Huawei naar eigen zeggen een “nieuw tijdperk voor zakendoen en productiviteit”. De Huawei MateBook brengt de perfecte balans tussen productiviteit, design en mobiliteit volgens de fabrikant.

Het apparaat wordt aangedreven door een zesde generatie Intel Core M processor en is verkrijgbaar met zowel de m3-, m5- en m7-chip. Hij draait op Windows 10, heeft de nieuwe Microsoft Edge-browser en de digitale persoonlijke assistant Cortana. De batterij van de MateBook is gemaakt van ‘high density lithium’, wat volgens Huawei moet verzekeren dat de batterij de hele dag meegaat. Het bedrijf claimt een gebruiksduur van 10 uur. Bovendien is de accu in tweeëneenhalf uur volledig op te laden. De toetsenbordhoes van de MateBook is gemaakt van zacht leer en omsluit het hele apparaat, zodat het toetsenbord eveneens dienst doet als een bescherming voor de tablet.

De Huawei MateBook heeft een metalen unibody met een dikte van slechts 6,9 millimeter. Daardoor moet het apparaat volgens Huawei ook als standalone tablet erg gebruiksvriendelijk zijn. Het toestel is verkrijgbaar in twee kleuren: champange gold en space silver. Huawei heeft het voor elkaar gekregen om het apparaat passief te koelen, zodat er geen ventilatorruis meer te horen is. De ingebouwde vingerafdrukscanner zorgt ervoor dat de MateBook eenvoudig te beveiligen is.

Het display van de MateBook is 12 inch groot, maar Huawei belooft dat de kleine bezels ervoor zorgen dat het apparaat meer voelt als een 10-inch computer. Het scherm zelf heeft een groot kleurbereik en Huawei belooft dat het beter presteert dan het display van de iPad Air. De schermresolutie bedraagt 2560×1600 pixels.