Sites Grátis no Comunidades.net Wordpress, Prestashop, Joomla e Drupal Grátis


Total de visitas: 12393
Accu Asus K50AD

De Source 2-engine belooft betere prestaties op meer verschillende hardware, van desktops met de nieuwste hardware tot oudere laptops. De engine kan gebruik maken van alle cores die een cpu te bieden heeft en ondersteunt Direct3D 11, Vulkan en verschillende virtualreality-opties. Naast het grafisch systeem, is ook de audio-verwerking aangepakt die nu gebruik maakt van een simd-berekeningsmodel. Gebruikers zouden zo onder andere minder last moeten hebben van latency bij chats.Het systeem is multiplatform en heeft native ondersteuning voor OpenGL waardoor er geen wrappers meer nodig zijn. Aan de Mac- en Linux-clients wordt nog de laatste hand gelegd en die zullen in de komende weken beschikbaar gemaakt worden.Intel heeft zich vergist in de markt voor netbooks, zo verklaarde de vice-president van de verkoop- en marketingafdeling van het bedrijf tijdens een vakevenement. Hij ziet de kleine notebooks ook niet als apparaten voor dagelijks gebruik.

Aanvankelijk dachten we dat netbooks voor opkomende markten en jongere kinderen zou zijn. Dat is tot op zekere hoogte ook wel uitgekomen, maar het merendeel van de netbooks wordt in West-Europa en Noord-Amerika verkocht, vertelde Stu Pann van de afdeling Sales & Marketing tijdens een evenement voor it-distributeurs. Zijn meest opvallende uitspraak was echter: Als je ooit een netbook gebruikt hebt en achter een 10-scherm gezeten hebt: het is prima voor een uur. Het is echter niet iets wat je dag in, dag uit gaat gebruiken.De uitspraak is opvallend, omdat de netbooks en de bijbehorende Atom-cpu's een groot verkoopsucces zijn. Intel kan nauwelijks aan de vraag voldoen en de chipbakker had zelf hoge verwachtingen van het Atom-platform. De uitspraken lijken ook meer in lijn met de stellingname die AMD heeft ingenomen: dat de schermen te klein zijn en de prestaties te laag.

AMD-ceo Dirk Meyer zei eerder in november dat AMD het netbook-fenomeen negeert en alleen over grotere form factors nadenkt. Bahr Mahony, die leiding geeft aan de marketingafdeling voor notebooks bij AMD, voegde daaraan toe dat 'heel wat mensen' niet tevreden zijn met de ervaringen die ze met netbooks hebben. AMD komt in de eerste helft van 2009 wel met nieuwe cpu's voor ultraportables, maar deze Conesus-processors zullen dualcores met 1MB cache zijn, en dus waarschijnlijk betere prestaties bieden dan de singlecore Atom met 512kB cache die Intel momenteel aanbiedt. Microsoft heeft previews van Word, Excel en PowerPoint van Office for Windows 10 vrijgegeven. De apps zijn te installeren op systemen met Windows 10 Technical Preview. Previews van dezelfde apps voor smartphones volgen in de komende weken.

De specificaties voor het netbook zijn terug te vinden op de supportafdeling van de website. Uit de gegevens blijkt dat de Mini 12 beschikt over een 12,1-display met een resolutie van 1280x800 pixels. Intel levert de cpu voor het netbook, waarbij de keuze gemaakt kan worden uit een Atom Z520 met een kloksnelheid van 1,33GHz of een Atom Z530 die draait op 1,6GHz. De Mini 12 beschikt over 1GB ddr2-werkgeheugen. Onduidelijk is nog welke opslagmogelijkheden aangeboden zullen worden, maar eerder uitgelekte informatie suggereert dat de harddisk-versie 40GB ruimte zal bieden en dat de ssd-variant over een capaciteit van 8GB beschikt.Uit de informatie blijkt verder dat het netbook beschikt over een 100Mb-ethernetpoort, drie usb 2.0-aansluitingen, een vga-poort en audio in- en uitgangen. Draadloze verbindingen kunnen worden gemaakt middels bluetooth en wifi en, optioneel, 3g. Ten slotte is de Mini 12 voorzien van een 1,3-megapixelwebcam en een accu met drie of zes cellen. Het nieuwe model zal een gewicht hebben van 1,25kg, maar welke prijs Dell voor de Mini 12 wil hebben, is nog onbekend.

De populariteit van tablets maakt dat de pc-markt nog altijd stevig krimpt. Dat schrijven analisten. Er werden dit voorjaar 11 procent minder desktops en laptops verkocht dan in hetzelfde kwartaal vorig jaar. Het totaal aantal verkochte pc's kwam uit rond 75 miljoen.Steeds meer mensen in Europa en de Verenigde Staten vervangen een goedkope pc door een tablet, terwijl in ontwikkelingslanden voor veel mensen een goedkope tablet juist de eerste pc is, schrijft analistenbureau Gartner. ICD wijt de krimp ook aan het feit dat laptops met touchscreens nog duur en weinig aantrekkelijk zijn voor veel consumenten.De krimp kwam volgens beide analistenbureaus uit rond 11 procent, waarmee afgelopen kwartaal ongeveer 75 miljoen pc's zijn verkocht. Lenovo is marktleider, op de voet gevolgd door HP. Lenovo is ook de fabrikant die als enige bijna evenveel pc's verkocht als hetzelfde kwartaal vorig jaar: de krimp was 0,6 procent. De Chinese fabrikant had te maken met teruggang in het thuisland, waardoor de pc-verkopen van Lenovo niet konden groeien.

Voor smartphones is veelal wel beveiligingssoftware beschikbaar waarmee bijvoorbeeld op afstand telefoons kunnen worden afgesloten. In het onderzoek werd niet gevraagd in hoeverre smartphonebezitters hiervan gebruikmaken.Asus werkt aan een combinatie van een ultrabook met een tablet die zowel Windows 8.1 als Android draait, claimt een Duitse website. De hybride zou een Intel Haswell-processor in de Y-serie bevatten en een schermresolutie van 1366x768 pixels hebben.Asus werkt aan de TD300LA, claimt Mobile Geeks, dat informatie over het product uit verschillende databases, zoals Zauba, GFXBenchmark en 0xBenchmark plukte. Zauba maakt melding van de aanwezigheid van Windows, maar aangezien 0xBenchmark een Android-benchmark is, verwacht de Duitse site dat het Asus-apparaat ook Googles mobiele OS gaat draaien. Er komen varianten met een Core i3-4020Y met een kloksnelheid van 1,5GHz en tdp van 11,5W, en met een snellere Core i7-4610Y die is geklokt op 1,7GHz en een turbo kent van 2,9GHz.

Verder zou het apparaat een Intel 7260-kaart voor 802.11ac-wifi en bluetooth 4.0 krijgen, terwijl de vermelde resolutie 1366x768 pixels bedraagt. Mobile Geeks speculeert dat ook varianten met resolutie van 1920x1080 pixels op komst zijn. Mogelijk gaat Asus de hybride op de CES, begin januari, aankondigen. De Taiwanese fabrikant publiceerde een teaser die duidt op de komst van een hybride.Eerder kondigde Samsung een high-end dualboot-ultrabook met Android en Windows aan. Van die ATIV Q is sinds de aankondiging echter niets meer vernomen.Samsung is begonnen met de massaproductie van energiezuinige pci-e-ssd's die met name voor dunne notebooks interessant zijn. De SM951 zou sequentiële lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 1,6 en 1,35GB/s kunnen behalen.Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor

Volgens Samsung kan de SM951-ssd, die 10nm mlc nand-flash gebruikt, zowel in een pci-e 3.0- als in een pci-e 2.0-slot geprikt worden. Met de opgegeven sequentiële lees- en schrijfsnelheden van 1,6 en 1,35GB/s via de pci-e 2.0-interface is de ssd circa 30 procent sneller dan zijn voorganger, de XP941-ssd. Het aantal iops bij willekeurige 4KB lees- en schrijfacties bedragen respectievelijk 130.000 en 85.000.Naast een hoge snelheid is het nieuwe ssd-ontwerp volgens Samsung ook aanzienlijk zuiniger. Zo verbruikt de SM951 slechts 2mW in de L1.2 low power modus, tegenover 50mW bij de oudere L1-besparingsmodus. Ook tijdens lees- en schrijfacties zou de ssd tot 50 procent zuiniger zijn dan bestaande ssd-ontwerpen.Samsung gaat de SM951-ssd uitbrengen met 128GB, 256GB en 512GB aan opslag, alle drie in een m2-formfactor. De zes gram wegende ssd zal volgens het Koreaanse elektronicabedrijf vooral in dunne laptops gebruikt gaan worden.

Commodore probeert mee te liften op het succes van goedkope, kleine notebooks met de release van de Ummd 8010/F. Dit is een netbook met een 10-scherm en een C7-processor van Via.Commodore presenteerde zijn 'Ultra Mobile Media Device' op de IFA-beurs in Berlijn. De specificaties maken geen uitblinker van het netbook: in plaats van de populaire Atom-cpu heeft Commodore voor VIA's C7-M gekozen, die een kloksnelheid heeft van 1,6GHz. Onder de motorkap bevindt zich geen ssd, maar een harde schijf met een opslagcapaciteit van 80GB. Er komen overigens ook versies uit met een grotere harde schijf. Verder heeft de Ummd 8010/F 1GB ram, wifi 802.11b/g-connectiviteit, bluetooth-ondersteuning en een ielige 0,3-megapixelcamera.

Net als veel concurrenten geeft Commodore kopers de keuze tussen Windows XP en Linux, waarbij overigens niet duidelijk is welke Linux-distro wordt gebruikt. De Ummd 8010/F heeft standaard een driecellige accu aan boord, maar kan ook van een zescellige variant worden voorzien, die de werkingsduur verdubbelt van maximaal 3 naar maximaal 6 uur. Het gewicht van de notebook is met 1,4 kilogram ook niet erg opvallend. Volgens Commodore zal de goedkoopste variant 399 euro kosten, maar kan de prijs oplopen tot 449 euro, afhankelijk van de configuratie. Commodore streeft ernaar het netbook begin november naar de Nederlandse schappen te brengen.

Hoog kwaliteit Samsung Laptop Accu's vervangen,Samsung Notebook Batterij,Samsung Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/samsung.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Samsung batterij, Hoog kwaliteit Samsung Laptop accu vervangen,alle Samsung laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Samsung batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Acer Laptop Accu's vervangen,Acer Notebook Batterij,Acer Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/acer.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Acer batterij, Hoog kwaliteit Acer Laptop accu vervangen,alle Acer laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Acer batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Power Tool Accu, Powertool Batterij, gratis bezorging
http://www.accu-fabriek.com/powertool-accu.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Gereedschap Accu, Hoog kwaliteit Power Tool batterij vervangen,alle Elektrisch gereedschap accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !