Sites Grátis no Comunidades.net


Total de visitas: 12458
Accu Asus K53SC

De laptops is uitgevoerd in donkerblauw metallic, terwijl eerdere modellen nog een zilverkleurige aluminiumbehuizing hadden. Voor de schermcover heeft Asus Gorilla Glass 3 van het bedrijf Corning gebruikt. Concurrent Acer deed dat al eerder bij zijn Aspire S7-ultrabook. De Zenbook Infinity meet volgens Asus op zijn dikste punt 15,5mm; dat zou 14 procent dunner zijn dan voorgaande ultrabooks van het bedrijf.De onthulling op Computex was duidelijk bedoeld als teaser, want Asus gaf geen specificatielijsten vrij en wil ook nog niet zeggen wanneer de notebook uitkomt, en wat deze moet gaan kosten.Zepto, een laptopfabrikant uit Denemarken, is dinsdagmiddag failliet verklaard. Het bedrijf kampte al een tijd met verliezen en een teruglopende omzet door de economische crisis. Een reddingsoperatie mocht niet meer baten.Het bestuur van Zepto heeft dinsdagmiddag vastgesteld dat het faillissement onafwendbaar was. Voorafgaande pogingen om de kapitaalpositie van het bedrijf te versterken waren op niets uitgelopen, schrijft de zakelijke Deense site Borsen. In zijn recente fiscale derde kwartaal leed Zepto een verlies van 5,7 miljoen Deense kronen omgerekend 766.000 euro, en ook de omzet liep flink terug.

Zepto werd in 2002 opgericht en verwierf vooral bekendheid met zijn op maat in elkaar geschroefde laptops, hoewel het bedrijf in het hoofdkantoor in het Deense Hedehusene ook tv's fabriceerde. Het bedrijf was verder een van de weinige systeembouwers die zijn laptops standaard zonder besturingssysteem aanbood.De steenrijke Karsten Ree, sinds augustus van dit jaar directeur van Zepto, is de grootste verliezer bij het faillissement. Hij heeft 83 procent van de aandelen in handen en claimt voor 27 miljoen Deense kronen, omgerekend 3,63 miljoen euro, het schip in gegaan te zijn met zijn financiële injecties in Zepto.Pegatron heeft op de ARM's 'Connected Community Technical Symposium 2009' een 10"-smartbook uitgerust met Ubuntu getoond. Het is niet bekend met welke, op de ARM-architectuur gebaseerde, soc de smartbook is uitgerust.

Volgens Pegatron-baas Chou Biao Sheng moet de prijs van de smartbook, die de oem in het eerste kwartaal van 2010 kan leveren, niet meer bedragen dan 200 dollar. Hoewel het getoonde ontwerp van Pegatron op Ubuntu draaide, is het niet zeker of ook een uiteindelijke versie daarmee geleverd zal worden.Niet alleen zou de smartbook goedkoop in aanschaf zijn, maar biedt het apparaat ook op andere gebieden voordelen. Zo kan de smartbook vanwege zijn lage energieverbruik de hele dag aan staan, terwijl ook de opstarttijd korter is dan bij huidige note- en netbooks. Ook hebben de kleine laptops op basis van de energiezuinige chips volgens Chou minder koeling nodig, waardoor dunnere ontwerpen mogelijk zijn.Ook andere fabrikanten toonden op het ARM-event in Taipei hun smartbook-ontwerpen, zo is te lezen bij de website Shanzai. Zo had Sharp zijn nieuwe Netwalker-smartbook, met 4,5"-touchscreen en een resolutie van 1024 bij 600 pixels, meegenomen, terwijl Mobinova een 8,9"-smartbook op basis van Nvidia's Tegra 650-soc toonde. Deze laatste draaide op een kloksnelheid van 750MHz, terwijl als besturingssysteem Ubuntu was gekozen.

Als onderdeel van zijn nieuwe Amilo-lijn pc's en notebooks neemt Fujitsu Siemens een Amilo-netbook of ultraportable in zijn assortiment op. De Amilo Mini zal echter pas eind 2008 verschijnen.De hardware van de nieuwe Amilo-serie van Fujitsu Siemens is in samenwerking met ontwerpbureau Ideo ontwikkeld en is hoekig en zwart/wit. De zwarte onderdelen zouden de techniek binnen de hardware representeren, terwijl het wit de onderdelen aangeeft die door de gebruiker beroerd worden. Zo zijn netwerk- een audiopoorten bij een Amilo-notebook zwart, en zijn het toetsenbord en andere onderdelen in het wit uitgevoerd. Ook de overgangen zijn zakelijk: alle hoeken zijn 45 en 90 graden. De Amilo-producten worden, al naar gelang de prijs, in pianolak, mat of paarlemoer afgewerkt. Naast notebooks omvat de Amilo-serie ook desktops, monitoren en randapparatuur als muizen: dit jaar moeten zo'n dertig producten met de nieuwe look te koop zijn.

De eerste nieuwe Amilo-producten zullen door notebooks gevormd worden, die op AMD's Puma en Intels Centrino-platformen zullen draaien. Zo zal Fujitsu Siemens een 13,3"-notebook op de markt zetten, die een externe grafische kaart heeft. Het kastje met videokaart, de Graphics Booster, zal een eigen energievoorziening krijgen en via een propriëtaire aansluiting met de laptop verbonden worden. De combinatie van notebook met externe videokaart zal vanaf augustus voor "minder dan 1500 euro" verkrijgbaar zijn. Pas aan het eind van 2008 zal het bedrijf ook zijn netbook, een ultraportable met een beeldschermdiagonaal van 8,9", op de markt brengen. Details over deze Amilo Mini zijn echter nog niet bekend.Ondanks dat AMD zou werken aan een zuinige singlecore-cpu om met Intels Atom te kunnen concurreren, zal het bedrijf voor wat betreft netbooks voorlopig de kat uit de boom kijken.

Dat AMD aan een Atom-concurrent werkt schemerde half juni door, en werd door ceo Dirk Meyer bij zijn aantreden vorige week bevestigd, schrijft Ars Technica. Dat zou impliceren dat ook AMD de netbookmarkt wil betreden. Nigel Dessau, hoofd marketing van het bedrijf, heeft echter aangegeven dat er geen plannen klaarliggen om dat op korte termijn te doen. Het gaat weliswaar om een belangrijk marktsegment met interessant groeipotentieel, maar AMD moet voorlopig datgene doen waar het het beste in is, aldus Dessau.Ars Technica geeft als mogelijke verklaring voor de discrepantie tussen de uitspraken van de twee topmannen dat AMD momenteel helemaal niet over een chipset beschikt die klaar is voor gebruik in subnotebooks. Bovendien duurt het nog tot halverwege volgend jaar voordat de productiecapaciteit van 45nm-chips op peil is. In de heel nabije toekomst op dit vlak met Intel concurreren lijkt dus uitgesloten.

Daar kan bij aangetekend worden dat de slechte kwartaalresultaten die AMD onlangs in de boeken moest schrijven, ervoor zullen zorgen dat AMD's aandeelhouders het bedrijf nu niet bepaald aan zullen moedigen om in deze nieuwe markt te stappen. Bovendien hebben verschillende computerbedrijven al gesteld dat marges in de netbookmarkt uiterst klein zijn.Lenovo heeft zijn nieuwste ultrabook in de ThinkPad-serie uitgebracht. De S531 heeft een schermdiagonaal van 15 inch en is voorzien van een Intel-processor uit de Ivy Bridge-generatie; de nieuwste Haswell-processors zijn nog niet in de laptop ingebouwd.De behuizing van Lenovo's ThinkPad is gemaakt van een combinatie van aluminium en magnesium, wat de 15"-grote laptop een gewicht geeft van 2,29 kilogram. De ultrabook is standaard voorzien van een viercellige accu van 62,8Wh, waarop de S531 tot negen uur zou meekunnen. Het 15,6"-beeldscherm is bevestigd met een enkel scharnier, dat 180 graden kan openklappen. Het paneel heeft een resolutie van 1920x1080 pixels en is voorzien van een antireflectieve laag. Of het scherm een ips-paneel bevat, is niet duidelijk.Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor

Lenovo gebruikt in zijn nieuwste ultrabook niet de nieuwste processor van Intel. De derde generatie Core i7-processor is een Ivy Bridge-processor, terwijl Intel begin juni de vierde generatie processors met codenaam Haswell uitbracht. De processor wordt voorzien van een vastgesoldeerde geheugenmodule van 2GB, terwijl in een enkel slot maximaal 8GB kan worden bijgeprikt. Lenovo combineert de geïntegreerde Intel HD 4000 met een AMD Radeon HD8670M-videokaart met 2GB geheugen. Standaard wordt een harde schijf met een capaciteit van 500GB meegeleverd, waarop Windows 8 wordt voorgeïnstalleerd. Op het verlichte toetsenbord zijn speciale Windows 8-toetsen aangebracht en de touchpad ondersteunt Windows 8-gestures.De ultrabook heeft onder meer twee usb 3.0-poorten, een gigabitnetwerkpoort, kaartlezer, hdmi-uitgang en audioaansluiting. Daarnaast is de laptop voorzien van een aansluiting voor Lenovo's OneLink-technologie, waarmee een docking station met een enkele kabel kan worden aangesloten. De Lenovo ThinkPad S531 is per direct verkrijgbaar via Lenovo's webwinkel en is vanaf 749 euro te koop. De ultrabook is in zilverkleur en zwart leverbaar; de versie met full-hd-beeldscherm is vanaf juli te koop.

Naast de 15"-variant is ook een 14"-ultrabook, de S431, leverbaar, maar alleen buiten Europa. Deze ultrabook is voorzien van maximaal 8GB geheugen en een HD 8670M-videokaart met 1GB geheugen. De accu is goed voor zes uur en het 14"-beeldscherm heeft een resolutie van 1366x768 of 1600x900 pixels. Beide laptops kunnen ook met een ssd worden geconfigureerd.Sony Nederland brengt eind juni de Vaio Pro 13 uit, voor een startprijs van 1200 euro. Deze high-end laptop voor zakelijke gebruikers is 17mm dik en weegt iets meer dan een kilogram. De laptop kan als opvolger van de Vaio Z gezien worden.

Hoog kwaliteit Lenovo Laptop Accu's vervangen,Lenovo Notebook Batterij,Lenovo Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/lenovo.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Lenovo batterij, Hoog kwaliteit Lenovo Laptop accu vervangen,alle Lenovo laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Lenovo batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Toshiba Laptop Accu's vervangen,Toshiba Notebook Batterij,Toshiba Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/toshiba.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Toshiba batterij, Hoog kwaliteit Toshiba Laptop accu vervangen,alle Toshiba laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Toshiba batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Fujitsu Laptop Accu's vervangen,Fujitsu Notebook Batterij,Fujitsu Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/fujitsu.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Fujitsu batterij, Hoog kwaliteit Fujitsu Laptop accu vervangen,alle Fujitsu laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Fujitsu batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !