Sites Grátis no Comunidades.net


Total de visitas: 11526
Accu Asus u52f

Dell is wereldwijd de nummer drie, gevolgd door Asus en Acer, die allebei ongeveer een derde minder pc's verkochten. Apple staat niet in de wereldwijde top 5, maar beide analistenbureaus tekenen aan dat de fabrikant de afzet van laptops en desktops in de Verenigde Staten in elk geval niet heeft zien groeien. Gartner vermeldt verder dat het niet voor de hand ligt dat Windows 8 een van de redenen voor de krimp van de markt kan zijn, omdat ook Apple geen groei heeft laten zien.De brandweerregio's Twente en Midden- en West-Brabant gaan een drone inzetten om te ondersteunen bij incidenten. Met de extra informatie uit de lucht moet brandweerpersoneel en het materieel efficiënter ingezet kunnen worden.

argus altura drone brandweerDe drone of het Remotely Piloted Aircraft System, werd al in juli 2014 getoond, maar kon toen nog niet ingezet worden voor het echte werk omdat er nog veel wet- en regelgeving aangepast moest worden. Daar is nu verandering in gekomen, meldt Brandweer Twente op zijn site. De twee brandweerregio's gaan de drone met de naam Argus gebruiken om extra informatie vanuit de lucht te krijgen. De pilot wordt gedraaid om ervaring op te doen om daarmee tot een landelijke beleidslijn te komen voor het gebruik en inzet van drones door de brandweer in Nederland.

De techniek werkt met andere hardware en komt dus naar verluidt alleen beschikbaar in nieuwere iPhones. Hoewel Apple flink zou inzetten op Force Touch, zouden de iPhone-gebruikers er niet actief gebruik van hoeven te maken. Volgens de laatste geruchten verschijnen de nieuwe iPhones in augustus.Ten slotte meldt 9to5Mac dat iMessage in iOS 9 wat verbeteringen krijgt. Zo kunnen gebruikers per contact aangeven of ze een leesbevestiging willen ontvangen. Op deze manier kunnen bevestigingen alleen worden getoond bij bijvoorbeeld familie of vrienden. Verder overweegt Apple de Game Center-app uit de standaardbuild te verwijderen, maar het is niet bekend waarom.Audi heeft een zelfrijdende conceptversie van de R8 e-tron getoond. Dankzij de aanwezigheid van de zfas-boordcomputer en tal van sensoren moet de elektrische auto autonoom kunnen rijden. De zelfrijdende modus is door de chauffeur handmatig in en uit te schakelen.

Het conceptvoertuig is door Audi op de CES Asia-beurs getoond. De Duitse autofabrikant heeft de eerder gepresenteerde R8 e-tron als basis genomen en deze voorzien van diverse elektronica om autonoom rijden mogelijk te maken door de omgeving continu te analyseren. Zo is de elektrische auto uitgerust met een vernieuwde laserscanner. Ook zijn er camera's in het voertuig verwerkt, evenals ultrasoonsensors en radarmodules aan de voor- en achterzijde van de R8 e-tron.Alle informatie van de sensoren wordt verwerkt door de zfas-boordcomputer. Zfas, wat staat voor zentrales Fahrer Assistenz Steuergerät, heeft momenteel de grootte van een kleine laptop, maar Audi wil de elektronica in de toekomst verder verkleinen. Verder stelt de autofabrikant dat zfas, waarin hardware van Nvidia is verwerkt, een modulair systeem is en daarmee in de toekomst is uit te breiden met nieuwe technologie voor het autonoom besturen van voertuigen.

Audi heeft de R8 e-tron voorzien van een 92kWh-accu die een actieradius biedt van circa 450km. De twee 170kW-motoren kunnen de R8 e-tron in 3,9 seconden versnellen van 0 naar 100km/u. Afhankelijk van de gemonteerde banden is een topsnelheid te behalen van 210 tot 250km/u.Hoewel het nog gaat om een conceptmodel werkt Audi, net als andere fabrikanten, hard aan een voertuig dat zich gedeeltelijk of geheel autonoom in het verkeer kan voortbewegen. Tijdens de CES in januari toonde Audi al een A7 waarin een zfas-systeem was gemonteerd en onlangs wist een omgebouwde Audi SQ5 een 5500km lange rit zelfstandig te voltooien.Asus zou op het punt staan een nieuwe gamelaptop aan zijn assortiment toe te voegen. De Asus X77 gaat over een nieuwe Arrandale-chip met 32nm-core en 45nm-gpu beschikken, terwijl de videokaart de Radeon Mobility HD 5730 zou zijn.

De Intel-chip zou volgens Notebook Italia de Intel Core i5-430M zijn, waarvan de cpu een kloksnelheid van 2,26GHz heeft, terwijl de Turbo Boost ervoor kan zorgen dat de kloksnelheid tot 2,53GHz opgevoerd wordt. De grafische kaart is de HD 5730, een model uit de de ATI Mobility Radeon HD 5000-reeks, die AMD waarschijnlijk in januari gaat introduceren en die DirectX 11 naar laptops brengt.Verder zou de nieuwe Asus een 17,3"-scherm met een resolutie van 1600x900 en een led-backlight hebben. De fabrikant heeft 4GB geheugen toegevoegd en de harde schijf zou een opslagcapaciteit van 1TB hebben. Tenslotte zou het gamingmodel over een dvd-brander, een hdmi-poort en een esata-interface beschikken, en zou het besturingssysteem Windows 7 Home Premium zijn. De adviesprijs wordt waarschijnlijk 1000 dollar, maar wanneer de laptop daadwerkelijk op de markt komt is niet bekend.Asus X77Gamingaccessoirefabrikant Razer heeft zijn eerste laptop aangekondigd, die de naam Blade meekrijgt. De gaminglaptop is minder dan een inch dik en heeft een 17"-scherm, toetsen met een schermpje en een touchscreen als touchpad.

De Razer Blade is door de fabrikant aangekondigd op de PAX Prime-beurs in Seattle. De laptop is voorzien van een Intel Core i7-cpu met een kloksnelheid van 2,8GHz, 8GB 1333Mhz ddr3-werkgeheugen en een Nvidia GeForce GT 555M-gpu met 2GB dedicated videogeheugen. Ondanks het forse 17,3"-scherm, met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, weegt de laptop 3,16 kilogram. Razer heeft er voor gekozen om de behuizing op te trekken uit een solide blok aluminium.Verder herbergt de laptop een 320GB harde schijf die rondjes draait op 7200rpm en is er ondersteuning voor wifi b/g/n. Afgaande op de foto's zijn er een hdmi-uitgang, een usb 3.0- en twee usb2.0-aansluitingen aanwezig. Een optische drive lijkt te ontbreken. Het toetsenbord is voorzien van een groengekleurde verlichting.De gaminglaptop is uitgerust met wat Razer de Switchblade user interface noemt. Het bestaat uit een tiental doorzichtige toetsen met een schermpje en een multitouchscherm als touchpad. Volgens website PCWorld zullen games zowel de Blade als het eerder aangekondigde Star Wars-toetsenbord ondersteunen, dat van dezelfde invoermethoden is voorzien, zodra Razer de api beschikbaar maakt.

De laptop zal in het vierde kwartaal van het jaar uitkomen in de Verenigde Staten met een adviesprijs van 2799 dollar. Wanneer de laptop in de Europese winkelschappen komt te liggen, is nog niet bekendgemaakt door Razer.Antec gaat gestandaardiseerde componenten voor zijn notebooks verkopen, waardoor zowel systeembouwers als - in de toekomst - eindgebruikers zelf kunnen kiezen welke onderdelen in hun notebooks terechtkomen.Tijdens de Intel Developer Conference heeft hardwarefabrikant Antec een lijn universele laptopcomponenten aangekondigd. De laptops zullen rond de MGM45WU- en de MGM45RM-moederborden worden opgebouwd. De beide Centrino 2-bordjes, geschikt voor mobiele Core 2 Duo-processors, werden medio juli door Intel gelanceerd. Ze hebben een Intel 4500MHD-gpu aan boord en bieden onder meer vier usb 2.0-poorten, gigabit-ethernet en twee sata-aansluitingen. Ook beschikken beide borden over een mini-pci-express-connector en een tweede connector die half zo groot is.Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor

Antec logoAntec zal ook de benodigde componenten leveren om een complete laptop rond het moederbord op te trekken. Op de moederborden kan standaardhardware aangesloten worden, zodat direct een breed scala aan harde schijven, optische drives en lcd's beschikbaar is. Antec zal verder diverse toetsenborden en een selectie accu's en adapters aanbieden. Desondanks zegt Antec-channelmanager David Forster dat zijn bedrijf nog niet zo ver is dat elke eindgebruiker zijn eigen laptop kan samenstellen. Wel zouden voor het eerst ook kleinere oem's een notebook op maat kunnen leveren: Intel levert zijn laptop-moederborden vooralsnog namelijk alleen aan systeembouwers. Op de website van Antec zijn de laptoponderdelen overigens nog niet terug te vinden.

Uit een onderzoek blijkt dat twee derde van de Britten geen wachtwoord op zijn telefoon heeft dat persoonlijke gegevens moet beschermen. Ook hebben veel van de ondervraagden geen wachtwoord op hun laptop.Dat blijkt uit onderzoek van TNS Omnibus in opdracht van beveiligingsbedrijf Sophos, dat in een enquête 1075 Britten ondervroeg. Daarin gaf 67 procent aan geen wachtwoord op de mobiele telefoon te hebben, terwijl 43 procent van de ondervraagden geen wachtwoord op de laptop heeft. Desondanks geeft een meerderheid, 60 procent, aan diefstal of verlies van mobieltje of laptop als de belangrijkste bedreiging te zien voor het veilig houden van persoonlijke bestanden.Verder blijkt dat 18 procent van de ondervraagden slechts één wachtwoord gebruikt voor alle apparaten en diensten. Daarnaast geeft 12 procent aan wel eens een mobiele telefoon verloren te hebben wegens diefstal.

Hoog kwaliteit Lenovo Laptop Accu's vervangen,Lenovo Notebook Batterij,Lenovo Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/lenovo.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Lenovo batterij, Hoog kwaliteit Lenovo Laptop accu vervangen,alle Lenovo laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Lenovo batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Toshiba Laptop Accu's vervangen,Toshiba Notebook Batterij,Toshiba Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/toshiba.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Toshiba batterij, Hoog kwaliteit Toshiba Laptop accu vervangen,alle Toshiba laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Toshiba batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Fujitsu Laptop Accu's vervangen,Fujitsu Notebook Batterij,Fujitsu Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/fujitsu.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Fujitsu batterij, Hoog kwaliteit Fujitsu Laptop accu vervangen,alle Fujitsu laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Fujitsu batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !