Sites Grátis no Comunidades.net


Total de visitas: 10623
Accu Dell Inspiron 9400 www.accu-fabriek.com

Eerder berichtte Tweakers al over de komst van de Precision. Uit die informatie blijkt dat de laptop een Intel Core i7-4702MQ-processor en met maximaal 16GB aan werkgeheugen krijgt. De grafische kaart is de inmiddels aangekondigde Nvidia Quadro K1100M die over 2GB geheugen kan beschikken. Voor opslag kan gekozen worden tussen maximaal een 1TB-harde schijf of een 512GB-ssd. Een docking station en ethernetdongle zullen via usb-3.0 aangesloten moeten worden. De laptop heeft vier usb 3.0-poorten, een sd-kaartlezer en een hdmi-aansluiting. De Precision wordt met accucapaciteiten van 61Wh of 91Wh geleverd.Volgens Dell zal de laptop binnenkort beschikbaar zijn, maar een exacte datum geeft het bedrijf niet. De prijs van de Precision M3800 zal volgens informatie van Tweakers tussen de 1699 en de 1999 dollar komen te liggen.

Medion heeft zijn eerste ultrabook aangekondigd. De Akoya S4611 met aluminium behuizing heeft een 14"-scherm en zal met Intel-cpu's en Nvidia GT 630M uitgerust worden. Medion komt ook met een kruisvormige nettop op basis van Brazos 2.0.De Britse afdeling van Medion toont een video van zijn komende ultraportable die genomen is op de Gadget Show Live 2012 in Birmingham. De Akoya S4611 zal een behuizing van, in ieder geval deels, aluminium krijgen en het 14"-scherm biedt een resolutie van 1366x768. De fabrikant belooft configuraties met Intel Core-i3's, Core-i5's en Core-i7's, waarbij niet bekend wordt gemaakt of het Sandy Bridge- of komende Ivy Bridge-versies betreft. Medion spreekt van een beschikbaarheid 'later dit jaar', waarmee de aanwezigheid van Ivy Bridge, dat voor ultrabooks in juni komt, een mogelijkheid is.

De overige specificaties van de over-the-top-laptop zijn onder meer een X79-moederbord met daarop een Sandy Bridge E-processor die gecombineerd wordt met 32 of 16GB geheugen. Moederbord en processors zijn desktopcomponenten en als cpu kan een i7 3820, 3930K of 3960X gekozen worden. Al naar gelang de gewenste configuratie kunnen drie harde schijven, met een gezamenlijke maximale opslagcapaciteit van 3TB, worden ingebouwd. Ook kan uit een reeks ssd's worden gekozen. Eventueel kan de optische drive vervangen worden door een vierde drive.

Om de laptop met twee videokaarten van prik te voorzien worden twee adapters van 300W meegeleverd. De standaardconfiguratie van de EON17X3D-laptop kost zo'n drieduizend dollar, maar met twee videokaarten en flinke upgrades kan de prijs zonder problemen richting de zevenduizend dollar worden gestuwd.De Amerikaanse tak van T-Mobile gaat optreden tegen abonnees die 'misbruik' maken van 4g-tethering en zo in sommige gevallen wel 2TB aan data per maand verstoken. De telecomprovider gaat contact met de gebruikers opnemen en ze eventueel een beperkt 4g-abonnement opleggen.

De ceo van T-Mobile in de VS, John Legere, maakt zijn plannen bekend in een open brief. Volgens hem zijn er ongeveer 5900 gebruikers die veel meer data verstoken dan toegestaan is. Bij het 4g unlimited lte-abonnement van T-Mobile hebben gebruikers geen datalimiet. Op tethering geldt echter wel een datalimiet van 7GB. Hiermee biedt T-Mobile een uitkomst voor situaties waarin een andere internetverbinding voor apparaten als laptops niet beschikbaar is. De klanten in kwestie weten deze tethering-datalimiet te omzeilen door tetheringverkeer te vermommen als gewoon 4g-verkeer."Ze gebruiken apps die hun verbruik verbergen, ze rooten hun telefoons, dat soort dingen," stelt Legere. Wat ze precies met de data doen, weet de topman van het bedrijf niet. "Een clouddienst draaien, breedband aan een kleine stad leveren, bitcoin minen - het interesseert me niet."

t-mobileVolgens Legere gaat het om een honderdste procent van de 59 miljoen gebruikers, maar toch heeft het een merkbare uitwerking op de prestaties van het netwerk. Volgens een support-pagina van T-Mobile heeft het bedrijf technologie ontwikkeld om de overtreders op te sporen. De klanten in kwestie krijgen een waarschuwing en worden daarna eventueel overgezet naar een instapabonnement. Daarbij zit een algeheel limiet op dataverbruik, en niet alleen op tethering-data. De Amerikaanse tak van T-Mobile gaat vanaf vandaag contact opnemen met de betreffende abonnees.
Fujitsu toonde op de Cebit een nieuw model in zijn Lifebook-serie, waarmee het de ultrabook-markt wil gaan betreden. Het apparaat zal geleverd worden met Ivy Bridge-cpu's en het goedkoopste model moet 699 euro gaan kosten.

De Lifebook die door Fujitsu getoond werd had typenummer UH572 en was wat configuratie betreft opmerkelijk. Zo werd de notebook aangedreven door een Core i7-cpu op 2,2GHz, gebaseerd op Intels komende Ivy Bridge-architectuur, in combinatie met 4GB geheugen, maar een ssd ontbrak. Wel was een simkaartgleuf aanwezig. Volgens een medewerker ging het niet om een configuratie die ook op de markt zal worden gebracht. Bij de uiteindelijke modellen zullen de goedkopere varianten reguliere harde schijven bevatten en krijgen duurdere configuraties de beschikking over ssd's en de simkaartgleuf.

Het model dat we zagen had een witte onderkant, grijze schermcover en matzwarte binnenzijde, en was gemaakt van plastic. De strook onder het scherm waarin de scharnieren verwerkt zijn, was in dezelfde kleur afgewerkt als de schermcover. Hoewel het nog een engineering sample betrof, voelde het apparaat degelijk aan; er waren geen storende naden of kieren te ontdekken en het toetsenbord vertoonde weinig flexibiliteit tijdens het typen. Opvallend waren de toetsen, die klein leken vergeleken met die van veel andere notebooks. Toch was de aanslag fijn en we hadden niet het idee dat de maat van de toetsen blind typen in de weg staat.

Fujitsu heeft de UH572 uitgerust met twee usb 3.0-poorten aan de linkerzijde en een 2.0-variant aan de rechterkant. Verder zagen we nog een oogje voor een Kensington-slot, een hdmi-uitgang, een kaartlezer en de eerdergenoemde simkaartgleuf. Het 13,3"-scherm had een resolutie van 1366x768 pixels en was mat afgewerkt. De horizontale kijkhoeken leken op eerste gezicht prima, maar zoals we al vaker gezien hebben, waren de verticale kijkhoeken minder goed.Het touchpad op het testmodel dat wij zagen viel in negatieve zin op. Met het formaat en de positionering was niets mis en de twee fysieke knoppen voelden ook prima aan. Het touchpad zelf was echter weinig accuraat en een poging tot het verplaatsen van de cursor werd soms geïnterpreteerd als een muisklik. Wie het touchpad maakt, konden we niet achterhalen; er was geen driversoftware aanwezig op het systeem. Misschien is dat ook de verklaring voor de matige prestaties ervan. Het is in ieder geval iets wat in een uiteindelijke versie beter zou moeten werken.

Onze eerste indruk met de UH572 is positief en dat werd nog versterkt toen een medewerker ons wist te vertellen dat het bedrijf ernaar streeft om het goedkoopste model voor 699 euro in de markt te zetten. Dat is bijna 100 euro goedkoper dan de Acer S3, momenteel de goedkoopste ultrabook. Mocht Fujitsu die prijs halen, dan geeft de UH572 op papier behoorlijk wat waar voor je geld.Lenovo heeft drie ernstige beveiligingsproblemen in zijn meegeleverde update-tool verholpen. Door de inmiddels opgeloste problemen kon een aanvaller met behulp van de update-tool zijn eigen code op een systeem uitvoeren.Lenovo logoDe beveiligingsproblemen werden ontdekt door IOActive, dat Lenovo in februari op de hoogte stelde van de beveiligingsproblemen. Inmiddels zijn de drie problemen opgelost en heeft IOActive details over de lekken naar buiten gebracht.

De beveiligingsproblemen bevinden zich allemaal in de tool die Lenovo gebruikt om zijn eigen, meegeleverde software te updaten. De tool controleerde op drie verschillende manieren niet goed genoeg of de software die binnenkwam op de laptop ook wel daadwerkelijk van Lenovo afkomstig was. Een aanvaller zou, bijvoorbeeld via een vervalst wifi-toegangspunt, daarmee zijn eigen code kunnen injecteren. Die werd vervolgens op het niveau van beheerder uitgevoerd.Volgens IOActive gaat het om een zeer gevaarlijk lek. Gebruikers kunnen nu updaten naar een veiliger versie, maar IOActive raadt gebruikers aan om dat met de hand te doen en niet de update-tool te gebruiken, vanwege de onveiligheid ervan. Lenovo raadt gebruikers eveneens aan om te updaten.

Het is de tweede keer in een paar maanden tijd dat software van Lenovo gebruikers kwetsbaar maakt. Begin dit jaar bleek dat Lenovo de Superfish-advertentiemalware meeleverde, die zijn eigen advertenties op websites injecteerde. Om dat op https-sites te kunnen doen, werd een valse ssl-certificaat meegeleverd. Met dat certificaat werden alle websites versleuteld, waardoor een aanvaller het https-verkeer van gebruikers kon afluisteren.
Samsung heeft kortstondig een nieuwe gaminglaptop op zijn Amerikaanse site gezet met een processor en een gpu die nog niet zijn aangekondigd: respectievelijk de Core i7 3610QM en de GeForce GTX 675M.

Hoog kwaliteit Acer Laptop Accu's vervangen,Acer Notebook Batterij,Acer Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/acer.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Acer batterij, Hoog kwaliteit Acer Laptop accu vervangen,alle Acer laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Acer batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Power Tool Accu, Powertool Batterij, gratis bezorging
http://www.accu-fabriek.com/powertool-accu.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Gereedschap Accu, Hoog kwaliteit Power Tool batterij vervangen,alle Elektrisch gereedschap accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor
http://www.accu-fabriek.com
Wij bieden de hoogste kwaliteit batterij, Hoog kwaliteit Laptop accu vervangen,alle laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !