Sites Grátis no Comunidades.net


Total de visitas: 11537
Accu Dell KM742

HP heeft de EliteBook 850 G1 voorzien van een 15,6"-display met een resolutie van 1920x1080 pixels. Optioneel is opnieuw een AMD Radeon HD 8750M-gpu te plaatsen. Wederom biedt HP de keuze uit diverse Core-processors van Intel. HP hanteert voor de 820 G1 een adviesprijs vanaf 2056 euro, voor de 840 G1 1764 euro en de 850 1851 euro.De EliteBook 800-modellen zijn voorzien van HP SureStart. Met dit mechanisme kan gecontroleerd worden of er met het bios is gerommeld. Eventueel kan een origineel bios teruggeplaatst worden. Ook levert HP Trust Circles mee, software waarmee rechten beheerd kunnen worden, en optioneel zijn de laptops extra te beveiligen met vingerafdruk- en smartcardlezers.

In de ProBook 600-lijn heeft HP vier nieuwe laptops aangekondigd: de ProBook 640 G1, 650 G1, 645 G1 en 655 G1. De laptops hebben displays van 14" tot en met 15,6", waarbij het 645-model niet met Intel-cpu's maar met AMD A4-, A6-, A8- en A10-apu's uitgerust kan worden. HP heeft tenslotte ook de ProBook 450 G1 aangekondigd. Deze laptop is uitgerust met een touchscreen en draait op basis van Intel Core-processors van de vierde generatie.
Het College bescherming persoonsgegevens heeft bekendgemaakt wat organisaties moeten doen als ze met een datalek kampen. Vanaf 1 januari 2016 moeten ze dit soort lekken onder bepaalde omstandigheden verplicht melden. Organisaties kunnen nog feedback geven op de richtlijnen.

De publicatie van de richtsnoeren en de start van de consultatieronde is maandag door het CBP aangekondigd. Het College gaat straks Autoriteit Persoonsgegevens heten en bedrijven moeten bij deze organisatie de lekken bekendmaken. Het gaat dan onder andere om gevoelige gegevens die 'nadelige gevolgen' kunnen hebben. Het CBP noemt als voorbeeld gestolen laptops met financiële informatie over burgers, doorgespeelde logins die toegang geven tot klantgegevens en kwetsbare webapps die onbedoeld toegang geven tot medische data.Organisaties moeten lekken uiterlijk binnen twee dagen na ontdekking van het lek melden aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan vanaf januari via een webformulier. Melden ze het lek niet terwijl dit wel zou moeten, dan kan de autoriteit een boete van maximaal 810.000 euro opleggen.

Organisaties moeten beveiligingslekken niet alleen aan het CBP maar, onder bepaalde omstandigheden, ook aan betrokkenen zelf doorgeven. Ze moeten hiervoor onder andere afwegen of het datalek ongunstige gevolgen kan hebben voor de persoonlijke levenssfeer van die betrokkene. Ook moeten ze een inschatting maken of de versleuteling van de verloren persoonsgegevens sterk genoeg was.In Nederland geldt er al een meldplicht datalekken, maar deze is onderdeel van de Telecommunicatiewet en alleen van toepassing op 'aanbieders van elektronische communicatienetwerken en -diensten'. Vanaf 1 januari 2016 wordt de meldplicht sterk uitgebreid en zijn private en publieke organisaties die persoonsgegevens verwerken verplicht om beveiligingsinbreuken te melden die tot bijvoorbeeld diefstal, verlies of misbruik van persoonsgegevens leiden.
HP heeft de Compaq Airlife 100 aangekondigd. Het gaat om een smartbook met 10,1"-scherm en een Snapdragon-chipset van Qualcomm, die op het Android-besturingssysteem draait. De fabrikant brengt het model samen met Telefónica uit.

De nieuwe HP-smartbook heeft een 10,1"-touchscreen, een ssd van 16GB en een sd-kaart-sleuf om de opslagcapaciteit uit te breiden. Naast 3g-connectiviteit biedt de Airlife 100 wifi-ondersteuning. Hoewel de Snapdragon-chipset met zijn 1GHz-core nog niet officieel is gepresenteerd, is de kans groot dat deze chip de smartbook aandrijft. HP claimt volgens Engadget dat de Compaq Airlife 100 een accuduur van 12 uur heeft. Het was al langer bekend dat HP met een Android-model zou komen. Daarmee is het bedrijf de tweede fabrikant die het OS naar kleine notebooks brengt: ook Acer deed dat al.

Vanwege de samenwerking van HP en Telefónica is de kans groot dat de Compaq Airlife 100 in eerste instantie als onderdeel van een mobiel abonnement in een aantal Europese en Zuid-Amerikaanse landen zal verschijnen. In Nederland is Telefónica niet actief. Wanneer de Airlife 100 naar Nederland komt en wat het apparaat gaat kosten is nog niet bekend.We doen ons best om Tweakers aan alle kanten zo goed mogelijk te laten aansluiten bij wat jullie verwachten, niet alleen op het gebied van content, maar ook wat advertenties betreft. Daarmee doen we zelfs een stap terug. Dat klinkt raar, maar dat is het niet. En dat zeggen we niet alleen, we doen het ook in de praktijk. We willen minder afhankelijk zijn van advertenties; we willen dat jullie de advertenties niet als overlast ervaren en we willen de adverteerders op Tweakers voldoende kwaliteit bieden. Dat klinkt als een ingewikkelde combinatie, maar dat valt reuze mee.

In de afgelopen achttien jaar is ten minste één discussie vrijwel onveranderd gebleven: die over reclame. Vanaf het prilste begin van Tweakers is er reclame op de site aanwezig geweest. De discussie over banners, adblockers en de irritatie hierover, we kunnen er .plans, topics en blogs over volschrijven. De branchevereniging van online adverteerders, IAB, heeft naar aanleiding van een al langer en breder lopende discussie over adverteren op internet een nieuwe richtlijn uitgevaardigd. Het principe van deze richtlijn is vervat in de naam LEAN, wat staat voor 'Light, Encrypted, Ad choice supported, Non-invasive ads'.Voor ons is die richtlijn op zich een goed signaal naar de bezoekers van sites. Wij als Tweakers vinden het echter nog niet voldoende. We willen beter scoren dan de LEAN-richtlijn. Voor het IAB ben je LEAN als je voldoet aan acht van de tien criteria. We voldoen niet slechts aan acht van de tien criteria, we voldoen aan alle criteria. Sterker nog, we leggen onszelf drie extra regels op.

Heel simpel, we stellen jullie, de community, centraal. Dat kan soms botsen met de wensen van adverteerders. We hebben heel bewust gekozen om op die punten waar sprake is van tegenstrijdige belangen, die van de community in principe voorrang te geven. Wat ga je daar in de praktijk van merken?Asynchroon laden van content en reclame. De content wacht niet op de reclame.
De reclame die we serveren is kleiner dan wat het IAB van ons vraagt. Wat is dat in getallen? We streven naar maximaal 5kB op een mobiel apparaat en 50kB initieel op een laptop of pc. Daarbij zijn we afhankelijk van de aanbieders van de reclame, maar wat grof over die grens gaat, draaien we niet. We beperken het aantal tags (cookies voor banners + analytics) dat we meesturen per pageview tot gemiddeld vijf.
Je krijgt niet telkens een banner of reclame-uiting te zien als je Tweakers bezoekt. We streven naar een leefbaar klimaat op de site, waarmee jullie en Tweakers gebaat zijn. Dat wil zeggen dat we gemiddeld 30 procent van de advertentieruimte gebruiken voor reclame. Dit hangt een beetje af van de plek op de site en het jaargetijde.
Bij prerolls tonen we altijd een skipknop na vijf of tien seconden.

Wat we in ieder geval niet doen, zijn advertenties die over de content heen vallen, zoals layers, floor ads en lightboxes. Je krijgt geen pop-ups op Tweakers en er komen geen interstitials voor de content, zoals je wel eens bij andere sites ziet. Ons 'maximale' formaat is een homepage-take-over, die staat altijd achter de redactionele content.Wat we ook niet doen, is redactionele content verkopen of laten sponsoren. In tegenstelling tot bij sommige andere sites is het bij ons niet mogelijk om content te kopen of te laten plaatsen binnen de redactionele omgeving. Onze onafhankelijkheid is ons grootste goed en daar waken we streng over.We geven jullie gegevens niet door. Zonder uitdrukkelijke toestemming zullen we nooit ofte nimmer je gegevens delen met een commerciële partij. Als je je inschrijft voor een wedstrijd of verloting, dan doen wij de trekking en de communicatie met jullie. Tenzij vooraf duidelijk is aangegeven dat het anders is geregeld.

Door deze extra do's en don'ts van Tweakers lopen we wel eens een advertentiecampagne mis. Sommige adverteerders houden immers streng vast aan de technische specificaties van hun reclameboodschappen. Die komen er dan gewoon niet op. Dat heeft ook een voordeel voor de adverteerders die zich wel aan onze regels houden. Wie voldoet aan onze eisen, verdient het om gezien te worden. We hopen dat jullie ons en die adverteerders belonen voor het goede gedrag door Tweakers te whitelisten.Kortgezegd: nee. We hebben die inkomsten nodig om de zaak draaiend te houden. Wat we al langer doen, is zorgen dat we niet te afhankelijk worden van reclame uit bannering. Via bijvoorbeeld onze non-spot-afdeling met acties zoals de Cybercrime Challenge, de introductie van de Samsung Galaxy S6 en Note 7, de Java Academy, de testpanels en acties zoals Back2Cool. Daarnaast hebben we natuurlijk de Pricewatch, abonnementen en evenementen, zoals de Tweakers Express en de Meet-ups. Wat ons betreft mogen deze onderdelen nog veel groter worden, omdat daar de winst zit voor jullie én de adverteerders.

Wat we hopen is dat we door het open en transparant communiceren van onze richtlijnen en doelen duidelijk maken waarom we reclame nodig hebben en waarom we hopen dat je Tweakers wel gaat whitelisten of een abonnement neemt. De transparantie rondom reclame betekent ook dat jullie ons kunnen aanspreken op de inspanningen die we beloven. Als er bijvoorbeeld reclame over de content heen gaat, dan weten jullie dat er iets mis is en kunnen jullie aan de bel trekken in het daarvoor lopende topic. Wij proberen binnen een dag te reageren. Zijn we er dan? Nee, natuurlijk niet. Reclame en Tweakers zullen altijd een bron van interessante discussie blijven
Dell heeft de Precision M3800 Mobile Workstation officieel aangekondigd. De laptop heeft een 15,6"-scherm met een resolutie van 3200x1800 pixels en is slechts 18mm dik op het dikste punt, op het dunste punt is hij 8mm dik.

Dell Precision M3800 Mobile WorkstationVeel details geeft Dell nog niet bij zijn officiële aankondiging, maar wel zijn er nu meer afbeeldingen en is er een video. Het mobiele werkstation weegt net iets meer dan twee kilogram waarmee het voor zover bekend het lichtste werkstation op de markt wordt. Hij is uitgerust met een Intel Core i7 van de vierde generatie, oftewel Haswell. De videokaart komt uit de stal van Nvidia en is een model van de nieuwe Quadro-serie. Ook heeft Dell de resolutie van het 15,6"-scherm met touchscreen bevestigd: 3200x1800 pixels.