Sites Grátis no Comunidades.net


Total de visitas: 12410
Accu DELL Vostro 3750 www.accu-fabriek.com

We horen graag wat jullie van het abonnement vinden en wat we er nog aan kunnen verbeteren. Laat ons weten wat jij vindt van de abonnementen, wat je nog mist, wat goed is en wat beter kan. We zijn nu al bezig met het opzetten van maandbetaling en automatische incasso. Dat is veel werk, maar we bouwen ijverig door. Ik kan nog niet precies zeggen wanneer het klaar is, we mikken op een moment voor de zomer, maar daarover meer in een volgende update.Elke vrijdag gaan we iets verloten onder de Plus- en Elite-abonnees. Dat kan iets groots zijn, dat kan iets kleins zijn. Het kan een testexemplaar van het een of ander zijn, een item dat we ooit gekocht hebben en nu niet meer nodig hebben of het is iets kleins, zoals een Tweakers-dopper of snoeppot. Je hoeft er niets voor te doen; we loten elke week iemand uit het actieve abonneebestand. In de afgelopen maanden hebben we onder andere wat Tweakers-goodies, maar ook wat grotere zaken, zoals een NZXT 440 en een NZXT Phantom kunnen weggeven.

Eind oktober is de jaarlijkse Abodag. Elk jaar hebben we tot nu toe het aantal bezoekers weten te verdubbelen, dus het belooft een uitdaging te worden. Omdat we er dit jaar echt een feestje van gaan maken, hebben we de naam veranderd in Abofest. Het programma is nog niet klaar, maar ik kan je garanderen dat een rondleiding bij Tweakers, verloten van goodies, (veel) bier en bitterballen, hardware hands-ons en gaming er zeker bij gaan horen. En het wordt een nog groter feest dan vorig jaar.Dat kan. Sluit vandaag nog een abonnement af. Je online voordelen gaan meteen aan. Bij Plus en Elite ontvang je na ongeveer drie weken je cadeautje en/of welkomstpakket thuis. Dus waar wacht je nog op? Ga naar de Aboshop en word vandaag nog Tweakers-abonnee. De grote netbookfabrikanten Acer, MSI, Lenovo en Asus presenteren op 11 januari hun modellen op basis van het nieuwe Atom-platform van Intel, gaat het gerucht. Een dag daarvoor zal Intel het Pine Trail-platform op de CES in Las Vegas introduceren.

Oorspronkelijk waren de fabrikanten van plan om al in december hun nieuwe netbooks te introduceren, maar ze zullen de release conform afspraak met Intel nu toch na 10 januari laten plaatsvinden, beweert DigiTimes. De netbooks bevatten allen de Atom N450: een op 45nm geproduceerde system-on-a-chip bestaande uit een singlecore cpu met ondersteuning voor 64bit, met een geïntegreerde singlechannel ddr2-geheugencontroller en een grafische chip. De andere chip van het platform is de Tiger Point i/o-controller.Ondanks het succes van netbooks zouden fabrikanten voorzichtiger geworden zijn met nieuwe releases uit angst om met voorraden opgescheept te zitten. Een deel van de komende modellen zou nog steeds met Windows XP Home uitgerust worden, maar fabrikanten zouden voor het merendeel kiezen voor Windows 7 Starter, ondanks de meerprijs die met Microsofts OS voor netbook komt. Daarnaast zouden er fabrikanten voor Intels eigen Moblin-besturingssysteem hebben gekozen. Na de komst van de Atom N450 volgt in maart de introductie van de N470, die een kloksnelheid van 1,86GHz in plaats van 1,66GHz heeft. Het is onbekend hoe betrouwbaar het verhaal van Digitimes is. De Taiwanese krant heeft het vaak bij het rechte eind, maar zit er ook geregeld naast.

Asus heeft de op gamers gerichte G750-laptop in Nederland in de verkoop gedaan. De notebook beschikt over een quadcore Core i7-4700HQ-processor van Intel en een Nvidia GTX 770M-videokaart.Foto's en specificaties van de G750, de beoogde opvolger van de G75-gamelaptop van Asus, lekten eind mei al uit, maar nu is ook bekend welke variant van de 17,3"-laptop door Asus in Nederland geleverd zal worden. De Nederlandse G750 krijgt de beschikking over een op maximaal 3,4GHz tikkende Core i7-4700HQ-processor, die wordt bijgestaan door 12GB ddr3-1600MHz geheugen. Hoewel er elders varianten van de G750 verkrijgbaar zijn met GTX 765M- en GTX 780M-videokaarten, wordt in Nederland alleen een GTX 770M met 3GB gddr5-geheugen meegeleverd.

Videokaart, geheugen en processor zijn door Asus op een moederbord met Intels HM87-chipset geprikt. Aan die chipset hangt ook een ssd van 256GB, waarop Windows 8 is geïnstalleerd. Voor opslag van grote bestanden is er een extra harde schijf van 750GB aanwezig. De notebook ondersteunt raid, maar die functie is in deze configuratie uiteraard uitgeschakeld.Aan de buitenkant van de G750 vallen de grote ventilatie-openingen op, die warme lucht aan de achterkant van de laptop wegvoeren. Aan de recht zijkant van de laptop bevindt zich naast een vga- en hdmi-poort ook een thunderbolt-aansluiting. Het scherm, tot slot, heeft een resolutie van 1920x1080 pixels. De G750JX is vanaf deze week verkrijgbaar voor een prijs van 1900 euro.

Het Amerikaanse Netbook Navigator heeft een ultraplatte laptop uitgebracht die het als ultrabook omschrijft. Anders dan het ultrabook-keurmerk dat Intels goedkeuring mag dragen, is de Nav 13x voorzien van een Atom-processor.Intel hanteert strenge regels omtrent ultrabooks, die voorschrijven dat een Sandy Bridge- of Ivy Bridge-processor van maximaal 17W in een ultrabook gebruikt moet worden. Desondanks heeft het Amerikaanse Netbook Navigator een 'ultrabook' met Atom-processor uitgebracht. De Nav 13x, zoals de ultraportable heet, wordt aangedreven door een Atom N2800-processor die op 1,86GHz tikt. Naar keuze kan de laptop geleverd worden met 2GB of 4GB ddr3-geheugen. Het beeldscherm heeft een 13,3"-diagonaal en telt 1366x768 pixels.De Nav 13x kan geconfigureerd worden met een 1,8"-ssd met een capaciteit van 32GB, 64GB of 128GB. Verder heeft de 'ultrabook' een draadloze-netwerkkaart en een kaartlezer aan boord. De twee usb-poorten zijn usb 2.0-varianten; een webcam, speakers, een hdmi- en vga-uitgang en bedrade netwerkaansluiting zijn eveneens aanwezig. De Nav 13x is 328 millimeter breed, 218 millimeter diep en 15,2 millimeter dik. De ultrabook is voorzien van een 4100mAh-accu en weegt 1,3 kilo.

Anders dan legio officiële ultrabooks is de startprijs van de Nav 13x laag. Met 2GB geheugen, een 32GB-ssd en zonder besturingssysteem kost het apparaat slechts 500 dollar. Met een besturingssysteem als Windows 7 Home Premium, 4GB geheugen en een 128GB-ssd loopt de prijs op tot elfhonderd dollar: voor dat bedrag kan ook een 'echte' ultrabook worden aangeschaft.Toshiba heeft een nieuwe productlijn, genaamd Kira, aangekondigd. Kira moet Toshiba's 'premium'-merk voor consumenten worden. De eerste computer in de reeks is een 13,3"-ultrabook met een schermresolutie van 2560x1440 pixels.

De Kirabook, zoals Toshiba de ultrabook noemt, krijgt typenummer AZ91 en zal beschikken over een behuizing die van een magnesiumlegering gemaakt is. Het beeldscherm zal aanraakgevoelig worden en gemaakt zijn van Concore Glass van Corning. Dankzij de li-po-accu moet er zonder stopcontact een hele dag op de ultrabook gewerkt kunnen worden. Met een gewicht van 1,18kg en een dikte van 1,78 centimeter zou de laptop ook makkelijk mee te nemen zijn.Onder de motorkap van de laptop zit, afhankelijk van de uitvoering, een Core i5- of i7-processor uit de Ivy Bridge-generatie, gecombineerd met 8GB ddr3-1600-werkgeheugen. Er wordt een ssd met een capaciteit van 256GB meegeleverd. Een tweejarig abonnement op Symantec-diensten, waaronder Norton Internet Security, Norton Anti-Theft en Norton Online Backup, maakt deel uit van de standaarduitrusting van de laptop. Toshiba zal vanaf 3 mei in de Verenigde Staten pre-orders aannemen. De Kira AZ91 zal dan in drie varianten verkrijgbaar zijn, met prijzen van 1600 tot 2000 dollar.

Toshiba heeft donderdag een officiële website voor de Kirabook online gezet. De fabrikant heeft aan Tweakers laten weten dat de Kirabook alleen in de Verenigde Staten en Azië verkrijgbaar zal zijn. Er zijn ook geen plannen om de ultrabook op een later tijdstip in Europa te leveren.Het Amerikaanse bedrijf Origin PC, niet te verwarren met Origin van Electronic Arts, heeft zijn nieuwste laptopconfiguratie gepresenteerd. De gaminglaptop is voorzien van twee GTX580-videokaarten om het 3d-scherm aan te sturen.De high-end laptop is volgens Origin PC de eerste waarin twee Nvidia GTX580M-videokaarten in sli worden ingebouwd. Dat zou de 17"-laptop voldoende grafische kracht moeten geven om het 3d-beeldscherm in de volle hd-resolutie van 1920 bij 1080 pixels aan te sturen. Voor de zekerheid heeft het Amerikaanse bedrijf de gpu's nog wat overgeklokt, maar hoe hard de kaarten tikken, maakt het bedrijf niet bekend. Het beeld is overigens niet autostereoscopisch, maar voor het 3d-effect moet een Nvidia-brilletje worden gedragen.

Hoog kwaliteit Toshiba Laptop Accu's vervangen,Toshiba Notebook Batterij,Toshiba Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/toshiba.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Toshiba batterij, Hoog kwaliteit Toshiba Laptop accu vervangen,alle Toshiba laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Toshiba batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Fujitsu Laptop Accu's vervangen,Fujitsu Notebook Batterij,Fujitsu Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/fujitsu.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Fujitsu batterij, Hoog kwaliteit Fujitsu Laptop accu vervangen,alle Fujitsu laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Fujitsu batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Samsung Laptop Accu's vervangen,Samsung Notebook Batterij,Samsung Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/samsung.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Samsung batterij, Hoog kwaliteit Samsung Laptop accu vervangen,alle Samsung laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Samsung batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor
http://www.accu-fabriek.com
Wij bieden de hoogste kwaliteit batterij, Hoog kwaliteit Laptop accu vervangen,alle laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !