Sites Grátis no Comunidades.net


Total de visitas: 11096
Accu Fujitsu LifeBook AH550

Mochten internetters de gepauzeerde banners nog willen zien, dan moeten ze rechts klikken en de 'run this'-optie klikken. Door ze niet meer automatisch te laten draaien wil Google laadtijden versnellen en het verbruik van systemen die Chrome draaien terugbrengen voor langere accutijden. Daarnaast ligt Flash al jaren onder vuur vanwege veiligheidsproblemen, wat de verschuiving naar html5 verder heeft versneld.Apple stelt dat het voorlopig niet van plan is om zijn Macs te voorzien van een touchscreen. Volgens Apple-topman Craig Federighi heeft een Mac niet 'de juiste interface' voor een touchscreen. Verscheidene concurrenten hebben inmiddels laptops met aanraakgevoelige schermen.Federighi deed zijn uitspraken in een interview met Cnet. Op de vraag of Apple van plan was om een Mac uit te brengen met touchscreen liet de topman weten dat hiervoor geen plannen zijn. Volgens Federighi is een Mac-computer niet het juiste type apparaat om te gebruiken met een touchscreen. Werken met een touchscreen op een laptop of desktop is volgens de topman een rare gebruikerservaring.

Apple heeft wel experimenten uitgevoerd met touchscreens op de Mac, maar de technologie werd niet goed genoeg bevonden. In plaats daarvan wordt de nadruk gelegd op het ontwikkelen van betere trackpads. In touchscreen is Apple niet langer geïnteresseerd, aldus Federighi.Concurrenten focussen zich juist steeds meer op touchscreens. Microsoft heeft in zijn software vanaf Windows 8 steeds meer de nadruk op aanraakgevoeligheid gelegd en verscheidene fabrikanten van laptops brengen modellen met touchscreens uit. Apple zou zijn begonnen met de productie van de nieuwe MacBook Pro's. Volgens geruchten worden de nieuwe laptops dunner en hebben ze geen optische drive. De MacBook Pro's verschijnen wellicht net als hun concurrenten in april.Er doen al maanden geruchten de ronde over de introductie van dunnere MacBook Pro's. Meer dan een kwart van de laptops die Apple verkoopt is een MacBook Air-model. De fabrikant zou daarom onder andere de optische drive verwijderd hebben uit de 13"- en 15"-notebooks. De Britse site Electric Pig claimt zelf gehoord te hebben dat Apple de naam Pro helemaal zou laten vallen voor de 13"- en 15"-apparaten, hoewel dit onwaarschijnlijk lijkt.

De Taiwanese geruchtensite Digitimes meldt in ieder geval dat nieuwe, dunnere 13"- en 15"-MacBooks met de Pro-aanduiding in productie genomen zijn. De laptops krijgen geen optische drive en zouden op gebied van processor en opslag betere specificaties krijgen dan de Air-notebooks.De notebooks zouden in april moeten uitkomen. Daarmee valt de introductie waarschijnlijk samen met die van concurrenten. In voorgaande jaren introduceerden laptopfabrikanten hun nieuwe notebooklijnen al in januari, na de release van een nieuwe processorgeneratie door Intel. Omdat de Ivy Bridge-processors uitgesteld zijn, valt de komst van de nieuwe MacBook Pro's dit jaar waarschijnlijk wel in dezelfde maand.

Maandelijks zouden er 100.000 tot 150.000 exemplaren van de lopende band rollen en dat aantal zou moeten oplopen tot 900.000 in een later stadium dit jaar. De vorige MacBook Pro's verschenen eind februari 2011.
Toshiba heeft een nieuwe ultrabook uitgebracht. Het gaat om een variant van de Satellite U840 die de Japanse fabrikant vorig jaar uitbracht. De Satellite U845T heeft een touchscreen gekregen om beter met Windows 8 overweg te kunnen. De prijs van de laptop is 800 dollar.Tijdens de CES van vorig jaar bracht Toshiba als een van de eerste fabrikanten een ultrabook uit met een relatief lage prijs van 800 dollar. Dat model, de Satellite U840, heeft nu een touchscreen gekregen zodat beter van de touchmogelijkheden van Windows 8 gebruikgemaakt kan worden.

Voor het overige is de notebook, met typenummer U845T, identiek gebleven, valt op te maken uit het bericht van Cnet, die al een blik op de notebook kon werpen. De Satellite U845T heeft dan ook een 14"-scherm met resolutie van 1366x768, een Intel Core i3 of i5, maximaal 6GB ram en opslagcapaciteit van 500GB, aangevuld met een cachedisk van 32GB.In de Verenigde Staten komt de ultrabook 10 maart uit en net als zijn voorganger is de prijs 800 dollar. Over een eventueel naderende Nederlandse release is nog niets bekend.MSI heeft drie nieuwe laptops voor gaming aangekondigd die met een GeForce GTX 900M-gpu zijn uitgerust. Er komen twee modellen in de GS-serie van het bedrijf en er is een 17,3"-model in de GT-lijn in het vooruitzicht gesteld.De 19,9mm dikke GS Stealth en Ghost-laptops komen in zwarte, rode en zilveren varianten met 15,6"-scherm en met 17,3"-paneel. MSI brengt verschillende configuraties met een Nvidia GTX 970M en 980M uit. De systemen krijgen een Intel Core i7, maximaal 32GB ddr3-geheugen en tot maximaal vier ssd's in raid0. Zoals gebruikelijk zijn het toetsenbord van SteelSeries en de speakers van Dynaudio aanwezig.

In de GT-serie voor gamers brengt MSI in de Benelux alleen de GT72 uit: een 17,3"-model dat alleen in het zwart uitkomt en met een draadloze Killer N1525-netwerkkaart met wifi-ac-ondersteuning is uitgerust. Deze laptop komt uit in configuraties met vergelijkbare specificaties als de GT-modellen. MSI brengt onder andere modellen met matte full-hd-schermen uit. Prijzen heeft het Taiwanese bedrijf nog niet bekendgemaakt. Nvidia kondigde de GTX 980M en GTX 970M dinsdag aan. De 980M heeft 1536 cores, terwijl de 970M 1280 cores meekrijgt. De gpu's hebben een geheugeninterface van 192bit, in combinatie met maximaal 3GB voor de GTX 970M en 4GB voor de GTX 980M. Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor

HP heeft aangekondigd dat zijn Chromebook 14 nu ook op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. De op Chrome OS draaiende laptop, die is voorzien van een Haswell-processor van Intel, krijgt een adviesprijs van 329 euro.De Chromebook 14 is voorzien van een 1366x768 pixels tellend 14"-display en een dualcore Intel Celeron 2955U-cpu op basis van de energiezuinige Haswell-architectuur. De processor, die tevens het grafische werk opknapt, is geklokt op 1,1GHz. Verder bevat de laptop 2GB ddr3-werkgeheugen. Dit is uit te breiden tot 4GB. Verder is een 16GB ssd geïntegreerd.HP produceert de Chromebook 14 in een witte, turquoise en rode behuizing. De laptop is voorzien van 802.11n-wifi, bluetooth, 100Mbps-ethernet en drie usb 2.0-aansluitingen. Ook is een hdmi-uitgang aanwezig.De Chromebook 14 is voorzien van een 37Wh-accu. De laptop biedt volgens HP een uithoudingsvermogen van ruim 9 uur. De laptop krijgt in Nederland een prijskaartje van 329 euro.

De Pi-TopCeed, het nieuwe project van de makers van de Raspberry Pi-laptop Pi-Top, heeft inmiddels 150.000 dollar opgeleverd op Indiegogo. Dat is drie keer zoveel als het minimum dat het bedrijf nodig heeft om de Raspberry Pi-desktop van 99 dollar te produceren.De Indiegogo-campagne van het bedrijf, dat net als hun eerste product de naam Pi-Top draagt, begon op 10 november met een financieringsdoel van 50.000 dollar, dat het bedrijf binnen de twee dagen daarna behaalde. Het grootste probleem met de originele Pi-Top, de laptop van het bedrijf, was volgens oprichter Jesse Lozano de prijs: "mensen zeiden dat ze voor 100 of 150 dollar wel een Rasperry Pi-laptop zouden kopen." De Pi-Top kost echter 299 dollar. Daarom richt het bedrijf zich nu op een Raspberry Pi-desktop, een variant waarvan ze zeggen dat ze een model van 99 dollar wel kunnen maken. Dat zegt Lozano in een interview met TechCrunch. De prijs geldt echter alleen zolang de Indiegogo-campagne voortduurt. Hoeveel de Pi-TopCeed daarna kost, is niet bekend. Gebruikers moeten ook hun eigen toetsenbord en muis toevoegen aan het apparaat.