Sites Grátis no Comunidades.net


Total de visitas: 12141
Accu HP EliteBook 8730w accu-fabriek.com

Laptop Logic bericht dat nVidia bezig is met de ontwikkeling van een technologie die het mogelijk moet maken voor de gebruiker om gemakkelijk te switchen tussen een geïntegreerde video-oplossing van een chipset en een losse videokaart. De techniek, die voorlopig bekend staat als ‘SLI Power’, is bedoeld voor notebooks. Wanneer er geen zware 3d-toepassingen draaien kan gebruik gemaakt worden van de zuinige videokaart die geïntegreerd is in de chipset en wanneer meer rekenkracht vereist is kan de losse GeForce Go ingeschakeld worden zonder dat een herstart van het systeem noodzakelijk is.

nVidia GeForce Go - Nalu (67x67)De chips werken dus niet samen, zoals we gewend zijn in een traditionele SLI-opstelling, om beelden sneller te tekenen, maar om een minimaal energieverbruik te realiseren. Wanneer de 'SLI power' precies geïntroduceerd zal worden is nog onbekend, maar gespeculeerd wordt dat dit zal samenvallen met de introductie van Windows Vista. Het combineren van geïntegreerde graphics met een GeForce Go in één notebook is overigens niet nieuw, Sony’s SZ-serie biedt deze feature, maar om te switchen van videokaart is een herstart van het systeem wel noodzakelijk.Dell voegt een nieuw lid aan zijn Inspiron-notebookfamilie toe, dat van een scherm met een 16:9-beeldverhouding is voorzien. Onduidelijk is nog wanneer de Inspiron 1545 precies op de markt komt.Onderzoekers van het Duitse Fraunhofer Institute for Silicate Research ISC hebben een lithium-ion-accu ontwikkeld waarin geen brandbare materialen zijn verwerkt. Hierdoor zou het verschijnsel van spontaan vlamvattende laptopaccu's opgelost zijn.Asus brengt de Transformer Book TX300 volgende week naar de Nederlandse winkels. De fabrikant brengt twee versies van de 13,3"-laptop annex -tablet uit, waarbij de processor en de prijs verschillen. De versie met Core i5 kost 1299 euro, die met Core i7 1399 euro.

De Transformer Book TX300 ziet eruit als een Zenbook Prime-laptop. Het apparaat heeft een 13,3"-scherm met ips-paneel en resolutie van 1920x1080 pixels. Het scherm is afneembaar en kan dan als Windows 8-tablet gebruikt worden. Het toetsenbord dient als dock en heeft een harde schijf met een capaciteit van 500GB, terwijl de tablet daar nog eens 128GB aan toevoegt. Er is 4GB geheugen aanwezig.Half oktober kondigde Tweakers aan zich aan te sluiten bij het Nederlandse klokkenluidersplatform PubLeaks, dat op opensourceplatform GlobaLeaks is gebaseerd. Inmiddels is Tweakers toegevoegd aan de dienst en kunnen tipgevers die anoniem willen blijven versleutelde documenten aan ons doorspelen.

Ze kunnen dit doen via de site secure.publeaks.nl. Aangeraden wordt om het uploaden via de Tor-browser te laten verlopen om anonimiteit te garanderen. De eerste stap is om Tweakers te kiezen als medium waar je naar wilt lekken. Bij het uploaden moet de uploader een titel en omschrijving van de bestanden toevoegen. Tenslotte hoeft de tipgever alleen nog maar akkoord te gaan.Het versleutelen van de bestanden gebeurt automatisch. De encryptie verloopt via PGP. PubLeaks gebruikt de publieke sleutel die Tweakers aan de dienst verstrekt heeft, waarbij de rsa-sleutel een omvang van 4096 bits heeft. De PubLeaks-dienst zet een verbinding op met een hidden Tor-server om de bestanden te stallen.Een Duitse website over netbooks heeft de hand weten te leggen op een presentatie van Dell waarin het bedrijf zijn plannen voor 2009 met betrekking tot netbooks uit de doeken doet. In de slides zijn onder meer releasedata en modellen te zien.

De uitgelekte roadmap laat de plannen van Dell op netbookgebied voor het komende jaar zien, waarbij een Mini 1110 met codenaam Argos opvalt, die in de loop van het tweede tot derde kwartaal van dit jaar moet worden uitgebracht. Deze mini-laptop zou een beeldscherm met een diagonaal van 11,6" krijgen, over ten minste 2GB geheugen en een harde schijf van 250GB beschikken en de 'netbook' zou Windows Vista draaien. Volgens de slides zou de Argos vanaf vijfhonderd dollar beschikbaar zijn.

In het iets lagere segment plaatst Dell de Mini 1010v, of 'Bear'-netbook en de Mini 1010, of 'Tiger', waarbij laatstgenoemde netbook door een Atom Z520 of Z530 wordt aangedreven en 720p-video zou kunnen weergeven. De Bear-serie wordt in de loop van april en mei uitgebreid met onder meer een tv-tuner, een grotere harde schijf en een accu met meer capaciteit. Ook zou deze netbook de snellere Atom N280, die zijn werk op 1,86GHz doet, krijgen en optioneel over 3g-connectiviteit beschikken. In de tweede helft van 2009 zou de Mini 10 worden vernieuwd en zal dan met Intels Pine Trail-D-platform. Dat platform, bestaande uit de Pineview-processor en Tigerpoint-chipset, zal onder meer de grafische chip en geheugencontroller op de cpu integreren en over pci-expresss interfaces beschikken.

Op internet zijn nieuwe slides verschenen van Intels Skylake-platform. Onder andere staan de cpu- en gpu-prestatieverbeteringen voor de Y-, H-, U- en S-series genoemd. De Y-serie, waar de huidige Core M onder valt, lijkt er het meeste op vooruit te gaan.De slides zijn verschenen bij Fanless Tech, die regelmatig correcte Intel-informatie naar buiten brengt. De cpu van de Y-serie zou bij Skylake 17 procent beter presteren, gemeten met SPECint_rate_base2600. De gpu zou 41 procent beter presteren volgens Intel, afgaande op 3DMark 11. Ten slotte zou er een toename van de accuduur van 1,4 uur waar te nemen zijn bij Skylake versus Broadwell, gemeten bij het afspelen van een 1080p-video op een systeem met accu van 35Wh. De Y-serie is de lijn ultrazuinige processors die Intel onder de noemer Core M voor tablets en 2-in-1-systemen maakt.

De prestatiewinst van de cpu van de zuinige U-serie voor ultrabooks zou maximaal 10 procent bedragen, terwijl de gpu er 34 procent en de accuduur er bij het genoemde scenario 1,4 uur op vooruit zou gaan. Voor de H-serie van regular voltage-processors zou de winst voor de cpu en gpu respectievelijk 11 en 16 procent bedragen, terwijl dit bij de desktopchips 11 en 28 procent wordt.Eerdere slides spraken van een toename van 50 procent bij 3d-games dankzij de GT4e-gpu van Skylake en Intel herhaalt dat in de nu vrijgegeven slides. Ook de overige verbeteringen van Skylake worden op een rij gezet. Het platform krijgt ondersteuning voor emmc 5.0, sdxc 3.0, csis en usb on-the-go, althans, systemen met de Y- en U-processors. Verder komt er ondersteuning voor pci-e 3.0, bluetooth 4.1, lte cat. 6, Wireless Display 6.0 en draadloos laden van pc's via de A4WP-standaard.

Ook zijn er verbeteringen op het gebied van encoderen van hevc-videocontent en maakt Intel melding van de mogelijk een 'Skycam' te integreren in laptops en tablets. Deze biedt een maximale resolutie van 16 megapixel en kan 4k-videop op 30fps schieten. Verder wordt de RealSense-technologie uitgebreid met een 'world facing'-blikveld, zodat niet alleen de gebruiker maar ook de omgeving herkend kan worden. Dit laatste kan volgens Intel onder andere voor het scannen van objecten en het spelen van augmentedrealitygames gebruikt worden.Silverstone heeft tijdens de Computex een behuizing getoond die niet voor complete systemen bedoeld is, maar alleen geschikt is voor een videokaart. Ook demonstreerde het bedrijf een computerbehuizing annex stofzuiger.

Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor
http://www.accu-fabriek.com
Wij bieden de hoogste kwaliteit batterij, Hoog kwaliteit Laptop accu vervangen,alle laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Dell Laptop Accu's vervangen,Dell Notebook Batterij,Dell Adaptor

http://www.accu-fabriek.com/dell.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Dell batterij, Hoog kwaliteit Dell Laptop accu vervangen,alle Dell laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Dell batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit HP Laptop Accu's vervangen,HP Notebook Batterij,HP Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/hp.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit HP batterij, Hoog kwaliteit HP Laptop accu vervangen,alle HP laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle HP batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !