Sites Grátis no Comunidades.net Wordpress, Prestashop, Joomla e Drupal Grátis


Total de visitas: 10595
Accu HP HSTNN-DB72 accu-fabriek.com

Ondanks de dalende pc-verkopen is er volgens Gartner en IDC nog geen reden om de alarmbel te luiden. Zo verwachten de marktonderzoekers dat de komst van Windows 10 later dit jaar tot gevolg zal hebben dat de pc-verkopen stabiliseren.Zotac heeft twee nieuwe kleine Zbox Nano-desktopsystemen aangekondigd. De fabrikant voorziet de mini-pc's van een Core i3 en Core i5 van de Broadwell-generatie. Ook beschikken ze over ondersteuning voor wifi-ac.De pc's met Broadwell-chips zijn onderdeel van Zotacs Zbox Nano M-serie kleine desktops. De systemen hebben afmetingen van 127x127x45mm. De specificaties van de systemen zijn identiek, op de processor na. De Zbox MI522 Nano heeft een Intel Core i3-5010U, terwijl de Zbox MI542 Nano een Core i5-5200U heeft. Dit zijn dualcores met een tdp van 15W die vooral voor laptops ingezet worden. Beide beschikken over HD Graphics 5500 voor de grafische weergave.

Gebruikers moeten de systemen zelf van ddr3 en opslagmedia voorzien. Ze ondersteunen maximaal 16GB ddr3, verdeeld over twee sleuven, en het opslagmedium moet een 2,5"-onderdeel zijn. Verder zijn hdmi 1.4a, displayport 1.2, gigabitethernet, wifi-ac en bluetooth 4.0 aanwezig, evenals vier usb 3.0-poorten en nog een usb 2.0-poort.Verschillende Europese bedrijven en organisaties hebben een gezamenlijke verklaring opgesteld, waarin zij oproepen om een nieuwe Europese richtlijn aan te passen. De wetgeving zou een gevaar vormen voor vrije software en gebruikers van radioapparatuur.De verklaring op de site van de Europese Free Software Foundation legt uit dat het bij de nieuwe regelgeving om richtlijn 2014/53/EU gaat. Deze heeft tot doel om regelgeving over radioapparatuur te harmoniseren en de beveiliging van radiofrequenties samen met de bescherming van gezondheid en veiligheid te verbeteren. Volgens de organisaties is de definitie van radioapparatuur heel breed en omvat zo goed als alle apparaten die in staat zijn een signaal uit te zenden. Daaronder vallen routers, laptops, wifi-kaarten en telefoons.

De organisaties geven aan het eens te zijn met de algemene doelstellingen van de richtlijn. Er is echter een artikel dat zij zien als een bedreiging: artikel 3 lid 3 sub i. Daarin is bepaald dat de fabrikant van radioapparatuur ervoor moet zorgen dat alleen software op zijn apparaten gebruikt kan worden, waarvan de conformiteit is aangetoond. Waar eerst de gebruiker zelf kon bepalen of hij zijn router van nieuwe firmware kon voorzien, is het nu aan de fabrikant om eerst voor conformiteit te zorgen of het wijzigen van software onmogelijk te maken. Met andere woorden: een gebruiker mag alleen door de fabrikant goedgekeurde software op het apparaat zetten.Daardoor komt de verantwoordelijkheid voor wijzigingen aan de software bij de fabrikant te liggen in plaats van bij de gebruiker, vinden de organisaties. Dat laatste was tot nu toe het geval en een andere situatie zou een bedreiging zijn voor vrije software en voor de rechten van gebruikers. Ook zou er gevaar ontstaan voor innovatie en zouden er economische nadelen voor bedrijven te verwachten zijn.

Een voorbeeld van dergelijke software zijn DD-WRT en OpenWRT, die vaak door gebruikers op routers worden geïnstalleerd. Ook valt te denken aan aangepaste software voor telefoons, zoals een custom rom. Een fabrikant zou onmogelijk de conformiteit van alle verschillende combinaties van zijn hardware met uiteenlopende software kunnen controleren, met als gevolg dat gebruikers worden beperkt in hun keuze.In Amerika zijn soortgelijke regels al ingevoerd en dit leidde er onder andere toe dat fabrikant van netwerkapparatuur TP-Link de keuze maakte om ervoor te zorgen dat gebruikers de firmware van zijn routers niet meer kunnen aanpassen. De organisaties achter de gezamenlijk verklaring willen bereiken dat de instellingen van de EU de richtlijn wijzigen en een uitzondering aanbrengen voor vrije software. Ook vragen zij de lidstaten om de richtlijn zodanig te interpreteren dat er geen beperking ontstaat. De richtlijn is echter al in 2014 aangenomen en moet voor 12 juni omgezet zijn in nationale wetgeving. In Nederland heeft de Tweede Kamer in januari met de regeling ingestemd, die wordt opgenomen in de Telecommunicatiewet.

Asus heeft in een video een nieuwe high-end Zenbook aangekondigd. De laptop heeft een iets ander design dan vorige Zenbooks en beschikt onder andere over Gorilla Glass 3 en een Haswell-Core i7 van Intel. Het beeldscherm van de laptop heeft een resolutie van 2560x1440 pixels.Een van de nieuwe eigenschappen van de Zenbook UX301 is dat de cover van het scherm bedekt is met een sterke glasplaat van Gorilla Glass 3, blijkt uit de video die Asus op zijn YouTube-kanaal heeft gezet. Eerder koos bijvoorbeeld Acer er met zijn S7 voor om de acherkant van het scherm met Gorilla Glass uit te rusten. Het design van de UX301 wijkt iets af van eerdere modellen: de kleur is bijvoorbeeld donkerblauw metallic in plaats van zilverkleurig.Het scherm is een ips-paneel met resolutie van 2560x1440 beeldpunten. Bovendien is er een touchscreen met ondersteuning voor aanraking met tien vingers tegelijk. Op gebied van audio heeft Asus weer speakers van de Deense audiofabrikant B & O gebruikt.

Uit eerdere specificaties die op webshops verschenen, was al op te maken dat in ieder geval een versie van de Zenbook Infinity met een Intel Core i7-4500U geleverd gaat worden. Dit is een dualcore met kloksnelheid van 1,8GHz en turbo-boost naar 3GHz. De gpu is de Intel HD 4400 en de tdp is 15W. Verder beschikt de Infinity over onder andere bluetooth 4.0, 802.11ac-wifi, een mini-displayport, een micro-hdmi-uitgang, een sd-kaartlezer en twee usb 3.0-poorten. De prijzen heeft Asus nog niet bekendgemaakt, maar de configuratie met Core i7-4500U, 8GB geheugen en ssd van 256GB zou volgens webshops vanaf 31 oktober beschikbaar komen voor 2199 euro.Advance heeft de Vyenote S41 aan zijn assortiment toegevoegd. De kleine notebook annex tablet beschikt over een draaibaar touchscreen, een optische drive, een tv-tuner en een gps-module.

De Vyenote S41 beschikt over een aanraakgevoelig 7"-scherm met een resolutie van 1024x768 beeldpunten. De display kan gedraaid worden, zodat het model ook als tablet te gebruiken is. De notebook bevat momenteel nog een A110-cpu van Intel in plaats van een Atom-model, waarschijnlijk omdat de nieuwe energiezuinige processors op moment van fabriceren nog niet beschikbaar waren. Verder is de notebook voorzien van een 100GB-schijf, 2GB geheugen, twee usb-aansluitingen en een vga-uitgang .Een dvd-drive en tv-tuner zorgen ervoor dat het kleine apparaat ook gebruikt kan worden voor het afspelen en opnemen van videomateriaal en de ingebouwde gps-module geeft de tablet navigatiefunctionaliteit. Ook is het Vyenote-model uitgerust met een webcamera, een 3-cells accu voor drie uur gebruik na een oplaadbeurt en Windows Vista Home Premium. Voor de connectiviteit zorgen bluetooth, wifi en de lan-aansluiting, terwijl via een externe compact flash- of usb-kaart hsdpa-functionaliteit kan worden toegevoegd. De Vyenote S41 weegt 1,1 kilogram en Advance vraagt bijna 1800 euro voor het product.

Uit een commit voor het Chromium OS-project blijkt dat er ondersteuning voor Intels Bay Trail-platform is toegevoegd. De commit maakt melding van een testboard met als typenaam 'Bayley Bay'. Onduidelijk is of Google zich op gebruik voor tablets, laptops of hybrides richt.Uit een codecommit die naar het Chromium OS-project is gepusht, valt op te maken dat er ondersteuning is toegevoegd voor het Intel Bay Trail-platform, zo blijkt uit informatie die Myce.com heeft verstrekt. Dit duidt erop dat er wordt gewerkt aan een Chrome OS-apparaat met een Intel Bay Trail-soc onder de codenaam 'Google Bayley Bay'. Dat model kan echter ook een prototype zijn in aanloop naar de komst van Bay Trail-modellen van andere fabrikanten.

Het is een logische stap dat Google ondersteuning toevoegt voor het Bay Trail-platform van Intel. De meeste nieuwe Chromebooks bevatten Haswell-chips, waardoor ze wat prestaties betreft meer gericht zijn op het middensegment van de pc-markt dan op de onderkant van die markt. Hardwarefabrikanten zouden hiervoor hebben gekozen omdat de verkoop van Windows-pc's blijft tegenvallen en Chromebooks het in het laagste segment inmiddels goed doen. Dit zouden ze willen doortrekken naar het middensegment van de markt.Als Chromebooks met de volgende generatie van Bay Trail-socs uitgebracht worden, levert dit een langere accuduur op, evenals dunnere en lichtere ontwerpen zonder ventilatoren. De Bay Trail-generatie ondersteunt 4GB ram, en is een stuk krachtiger dan de Clover Trail-socs en bovendien goedkoper. Bay Trail is er voor kleine laptops, tablets en kruisingen daarvan. Het is niet duidelijk op welk type product het board van Google is gericht. Wel wordt melding gemaakt van een 'usb-keyboard'. Tot nu toe zijn er alleen Chrome OS-laptops, maar er zijn aanwijzingen dat er ook tablets met het besturingssysteem uitkomen. Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor

Volgens Intel-ceo Paul Otellini is het van groot belang dat ultrabooks in de toekomst over touchscreens gaan beschikken. De chipgigant zal daarom gaan investeren om de prijs van touchscreens naar beneden te krijgen.Paul OtelliniOtellini deed zijn uitspraken tijdens Intels Capital Gobal Summit, meldt cnet. Volgens de topman hebben Apples iPhone en iPad het belang van touchbediening bewezen. Daarnaast zal de nieuwe Windows 8-interface ervoor zorgen dat mensen met hun vingers het scherm willen bedienen, denkt Otellini. Apparaten die dat niet kunnen zouden de gebruiker 'teleurstellen'. Volgens Intel is het daarom van groot belang dat de prijs van touchhardware daalt zodat ultrabooks die in 2012 uitkomen ondersteuning kunnen bieden voor touchbediening.

Hoog kwaliteit Lenovo Laptop Accu's vervangen,Lenovo Notebook Batterij,Lenovo Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/lenovo.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Lenovo batterij, Hoog kwaliteit Lenovo Laptop accu vervangen,alle Lenovo laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Lenovo batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Toshiba Laptop Accu's vervangen,Toshiba Notebook Batterij,Toshiba Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/toshiba.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Toshiba batterij, Hoog kwaliteit Toshiba Laptop accu vervangen,alle Toshiba laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Toshiba batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Fujitsu Laptop Accu's vervangen,Fujitsu Notebook Batterij,Fujitsu Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/fujitsu.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Fujitsu batterij, Hoog kwaliteit Fujitsu Laptop accu vervangen,alle Fujitsu laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Fujitsu batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !