Sites Grátis no Comunidades.net


Total de visitas: 11473
Accu HP Pavilion DV1000 accu-fabriek.com

Hoewel de behuizing op het eerste oog een mitx-onderkomen lijkt, is de T004 niet bedoeld voor een klein systeem. De uit aluminium en staal opgetrokken behuizing is 163 bij 180 millimeter groot en 430mm hoog, en wordt inclusief een kleine sfx-voeding van 450W geleverd. Een enkele videokaart kan in een pci-express-slot met 16 lanes gestoken worden. Via een thunderbolt-kabel kan de videokaart aan een laptop worden gekoppeld. Zo zou een ultrabook of andere laptop toch van een krachtige gpu gebruik kunnen maken.Silverstone T004Silverstone T004
Een andere afwijkende behuizing is Silverstones MM01. Deze full tower is niet voorzien van een regulier stoffilter voor de twee grote inlaatventilators aan de voorkant, maar Silverstone installeerde een compleet hepa-filter. Twee 200mm-ventilators moeten vuile lucht door het filter zuigen en zo de atmosfeer in een ruimte reinigen. Dat vraagt overigens wel een alternatieve indeling van de behuizing; de componenten zitten gespiegeld in de MM01.Lenovo gaat door het stof na het standaard meeleveren van de omstreden SuperFish-malware. De elektronicafabrikant biedt getroffen klanten een halfjaar gratis malwarebescherming aan. Bovendien belooft Lenovo vrijdag 'schonere en veiligere' pc's te bieden.

De Chinese fabrikant zegt onmiddelijk te willen beginnen met het aanbieden van 'schone en veilige' computers. Voor de tijd dat Lenovo producten met Windows 10 verscheept, wil de fabrikant op zijn computers alleen nog maar het besturingssysteem, drivers, beveiligingssoftware en Lenovo-applicaties leveren. Die laatste twee groepen schaart Lenovo gek genoeg niet onder adware en bloatware.Lenovo zegt bovendien dat het in de toekomst bekendmaakt welke software het meelevert op zijn apparaten. Daarbij laat het bedrijf weten wat de bewuste applicaties doen en vraagt het naar eigen zeggen de community om feedback, zodat altijd 'de juiste programma's' worden geleverd.

Bedrijven mogen iPads aan werknemers verstrekken zonder dat de werkgever daarover loonheffing aan de Belastingdienst hoeft af te dragen. Dat volgt uit een vonnis van het Hof in Amsterdam. Volgens de rechter is een iPad een communicatiemiddel, net als bijvoorbeeld een mobieltje.Volgens de rechters van het Gerechtshof kan een iPad geclassificeerd worden als een communicatiemiddel en niet als een computer. Daarbij stelt de rechtbank dat het ontbreken van een fysiek toetsenbord het lastig maakt om op een tablet documenten te vervaardigen. Voor eenvoudige communicatietaken als sms, e-mail en surfen zou het virtuele toetsenbord wel volstaan.Door de uitspraak van het Hof kan een iPad vrij van loonheffing worden verstrekt door werkgevers, mits deze voor 10 procent zakelijk gebruikt wordt. Voor laptops geldt het omgekeerde: notebooks moeten voor minimaal 90 procent voor zakelijke doeleinden gebruikt worden.

RTL had een rechtszaak aangespannen, omdat het van de Belastingdienst 325.000 euro aan loonheffing moest betalen over 664 iPads die het bedrijf belastingvrij aan zijn werknemers had verstrekt. Volgens de fiscus zijn tablets vergelijkbaar met computers. Het mediaconcern was het daar niet mee eens en stapte naar de rechter. Deze lagere rechter oordeelde in het voordeel van de Belastingdienst omdat een iPad gezien zou kunnen worden als een 'kleine computer die mede geschikt is voor verschillende vormen van communicatie'. De commerciële omroep besloot daarop in hoger beroep te gaan, waarbij het Gerechtshof RTL nu dus wel gelijk geeft.Toshiba heeft de wereld verblijd met vier persberichten waarin even zovele nieuwe laptopmodellen worden aangekondigd: de P205, de M205, de A205 en de U305. Opvallendste feature is de hd-dvd-speler die in enkele modellen is ingebouwd.

Vorige maand werd duidelijk dat Lenovo de SuperFish-adware op zijn laptops plaatste. De software draait op de achtergrond en injecteert advertenties in websites met pop-ups van productafbeeldingen. De fabrikant beweerde dat de adware gebruikers enkel hielp om 'producten te vinden', maar de malware bleek juist te zorgen voor een ernstig beveiligingsprobleem.Na de bekendmaking van het probleem hebben antivirusleveranciers als Microsoft updates uitgebracht om SuperFish van Lenovo-apparaten te verwijderen. Lenovo kwam daarnaast met een tool om de adware te verwijderen. De fabrikant liet vrijdag weten dat het getroffen gebruikers een halfjaar malwarebescherming van McAfee LiveSafe biedt. Meer details daarover maakt het bedrijf binnen een week bekend.Eerder dit jaar kwam Lenovo in opspraak omdat het bekend werd dat het bedrijf een adware-pakket genaamd SuperFish meeleverde op zijn systemen. Daarna beloofde het bedrijf 'schonere en veilgere' pc's te gaan leveren.

Creative heeft samen met Intel op de Computex-beurs de Senz3D-bewegingscontroller aangekondigd. De Senz3D is voorzien van twee camera's en zou volgens Intel op termijn in onder andere laptops geïntegreerd kunnen worden.De Senz3D kan door het gebruik van twee camera's een nauwkeuriger dieptebeeld genereren dan bijvoorbeeld de Kinect van Microsoft, zo claimen de fabrikanten. De camera's in de bewegingscontroller zouden bijvoorbeeld vinger- en gezichtsbewegingen kunnen herkennen. Ook kan de Senz3D via de ingebouwde microfoons spraakcommando's herkennen.Intel, dat de Senz3D op de Computex-beurs aankondigde maar weinig details over de hardware losliet, heeft een aantal applicaties ontwikkeld. Zo kan de Skype-plugin Personify Chat de achtergrond vervangen, terwijl de FastAccess-applicatie via gezichtsherkenning authenticatie biedt. Daarnaast is een aangepaste versie van Portal 2 beschikbaar, zodat de bewegingscontroller ook in pc-games kan worden gebruikt. Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor

Intel denkt dat het de Senz3D-technologie, die door Creative nog deze zomer op de markt zal worden gebracht, op de middellange termijn ook in laptops en andere mobiele hardware zal kunnen integreren. Om dat doel te bereiken moet de benodigde hardware nog wel verder verkleind worden.Een artikel in een Russisch tijdschrift doet geruchten aanzwellen dat er een netbookversie van de Macbook aankomt. Het zou echter om een vroege 1 april-grap kunnen gaan: Apple verklaarde immers eerder geen brood in netbooks te zien.Russisch Macbook mini-tijdschriftartikel Het artikel lijkt uitspraken van Apple van begin dit jaar te weerleggen dat het bedrijf de netbookmarkt niet zal betreden, omdat dergelijke apparaten onvoldoende zouden kunnen presteren om Apples klanten te behagen. Niettemin werd later door Chinese en Taiwanese bronnen gemeld dat het bedrijf overleg zou voeren met verschillende fabrikanten over de bouw van een kleine laptop met 10"-touchscreen.

In een advertentie in de april-editie van een Russisch tijdschrift zijn nu foto's en specificaties opgedoken van een zogenaamde Macbook mini, inclusief specificaties, schrijft 9 to 5 Mac. Het zou gaan om een apparaat met een 10,4" wxga-display met led-backlight en een resolutie van 1280x768 pixels. Deze zou zijn voorzien van een op 1,83GHz draaiende Intel Atom Z740-processor met 1MB L2-cache, 2GB ddr3-geheugen en 64GB ssd-opslag. Voorts zou de machine zijn uitgerust met GeForce 9400M van huize nVidia, bluetooth, wifi, een mini-displayport en een enkele usb-gleuf. Het apparaat zou 1,03kg wegen en 267 bij 195 meten, waarbij de dikte varieert van 4mm tot 19.4mm. De netbook zou later dit jaar voor rond de 900 dollar op de markt verschijnen.De specificaties en de foto's roepen evenwel vragen op: zo is er bijvoorbeeld geen Atom-processor bekend met de aanduiding Z740. Weliswaar brengt Intel volgende maand nieuwe Atom-cpu's uit maar die zullen naar verwachting onder de 500-serie vallen. Momenteel is er een Z540 verkrijgbaar, die echter op 1,86GHz draait in plaats van de genoemde 1,83GHz. De komende Atoms zouden een kloksnelheid van 2GHz meekrijgen. Op 9 to 5 Mac zijn meer foto's en tijdschriftpagina's over de zogenaamde Macbook mini verschenen.

Compal, de op een na grootste notebookfabrikant ter wereld, heeft plannen om netbooks op basis van Googles besturingssysteem Android te produceren. Het Taiwanese bedrijf zou met diverse oem's over een introductie onderhandelen.Compal is na het eveneens Taiwanese Quanta de grootste notebookfabrikant ter wereld. Het bedrijf produceert onder andere systemen voor HP en Dell. Volgens de Chinese krant Commercial Times is Compal van plan om netbooks op basis van het Android-platform te produceren, wat een flinke duw in de rug voor Googles besturingssysteem zou betekenen. Compal zou onder meer met HP al over de nieuwe minilaptops in gesprek zijn. Dat bedrijf liet al eerder doorschemeren dat het met Android voor netbooks experimenteert.Android is oorspronkelijk ontwikkeld voor smartphones. Google heeft officieel nog geen werk van de overstap naar de kleine notebooks gemaakt, maar algemeen wordt aangenomen dat het verschijnen van Android-netbooks slechts een kwestie van tijd is. Dat zou Linux een herkansing geven op een markt waar het in korte tijd vrijwel compleet door Microsoft is verdrongen: volgens cijfers van NPD is het aandeel van Windows op netbooks toegenomen van 10 procent in de eerste helft van 2008 tot 96 procent in februari van dit jaar.

Hoog kwaliteit Asus Laptop Accu's vervangen,Asus Notebook Batterij,Asus Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/asus.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Asus batterij, Hoog kwaliteit Asus Laptop accu vervangen,alle Asus laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Asus batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Apple Laptop Accu's vervangen,Apple Notebook Batterij,Apple Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/apple.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Apple batterij, Hoog kwaliteit Apple Laptop accu vervangen,alle Apple laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Apple batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Sony Laptop Accu's vervangen,Sony Notebook Batterij,Sony Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/sony.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Sony batterij, Hoog kwaliteit Sony Laptop accu vervangen,alle Sony laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Sony batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !