Sites Grátis no Comunidades.net Wordpress, Prestashop, Joomla e Drupal Grátis


Total de visitas: 10885
Accu Lenovo Thinkpad T400 accu-fabriek.com

Lenovo heeft een nieuwe laptop in zijn ThinkPad-lijn geïntroduceerd, die speciaal voor scholieren en studenten is bedoeld. De 11,6"-X130e beschikt daartoe over een extra stevige rubberen behuizing, aangepaste scharnieren en verzonken poorten.Lenovo levert de X130e in verschillende configuraties, waarbij klanten kunnen kiezen uit processors van zowel Intel als AMD. Het gaat daarbij om de Core i3-2367M, de Fusion E-300 of de Fusion E-450. Er kan maximaal 8GB geheugen ingebouwd worden en voor opslag is er de keuze tussen een 320GB- of een 500GB-harde schijf. De laptop is voorzien van een rubberen schermcover, een 1,2mm dik plastic paneel over het scherm en verzonken poorten om zo beter bestand te zijn tegen intensief gebruik. De scharnieren zijn volgens Lenovo goed voor 30.000 open-sluitcycli.

De X130e beschikt verder over een webcam, hdmi- en vga-uitgangen, wifi en usb-poorten. Het chiclet-toetsenbord is in het midden voorzien van een rode trackpoint, zoals gebruikelijk bij Lenovo-laptops. Het apparaat weegt minder dan 1,8kg en moet volgens Lenovo 8,5 uur kunnen meegaan op een enkele acculading. Verder meldt het bedrijf dat de laptop dankzij zijn Rapidboot-technologie in minder dan 20 seconden start. Vanaf 20 december is de laptop in de webshop van Lenovo te koop, beginnende bij 469 euro.Apple zou van plan zijn om in het tweede kwartaal van 2012 MacBook Pro's uit te brengen met een beeldschermresolutie van 2880x1800 pixels. Met de hoge pixeldichtheid zou Apple zich willen onderscheiden van andere fabrikanten.

Het probleem van een vpn hangt volgens Pirttilahti samen met het feit dat het voor de gemiddelde gebruiker vaak te ingewikkeld is om deze in te stellen. Het zou volgens hem eigenlijk met een druk op een knop mogelijk moeten zijn. Een ander probleem is dat de gebruiker de aanbieder van een vpn dient te vertrouwen. Al het internetverkeer wordt immers via de servers van de vpn-aanbieder omgeleid. Veel aanbieders claimen dat zij geen logboeken bijhouden van dit verkeer. Het is voor de gebruiker echter onmogelijk een dergelijke claim te verifiëren. Ook hier moet weer van vertrouwen worden uitgegaan. Er zijn in Nederland isp's die gratis een vpn aanbieden bij het gebruik van hotspots, bijvoorbeeld KPN.

Op de vraag hoe gebruikers zich het beste kunnen beschermen antwoordde Pirttilahti dat voor een thuisnetwerk wpa2 met een lang wachtwoord zonder bestaande woorden nog steeds voldoende is. Voor dagelijks wifi-gebruik stelt hij dat een vpn en waar mogelijk tweetrapsauthenticatie voor de gemiddelde gebruiker voldoende bescherming biedt. "Gezond verstand helpt je ook een heel eind op weg", voegde hij daaraan nog toe.
HP heeft drie nieuwe notebooks voor de Nederlandse markt aangekondigd. De Sleekbook 14 en 15 worden met respectievelijk AMD-apu's en Intel-chips uitgerust. De ProBook 4545s voor de zakelijke markt gaat AMD-apu's bevatten.

De Pavilion Sleekbook 14 en Sleekbook 15 zijn betaalbare varianten op het ultrabook-concept van Intel. De dikte van de laptops is 21mm en het 14"-model weegt 1,8 kilo. Naast het verschil in schermgrootte tussen de 15,6"- en het 14"-model, heeft eerstgenoemde een numeriek deel op het toetsenbord. De behuizing kenmerkt zich door glanzend plastic en HP gaat een zwarte en een rode variant uitbrengen.Veel details over de specificaties zijn er nog niet. De 14"-Sleekbook wordt met AMD-apu's geleverd en de 15,6"-laptop krijgt nog niet nader aangeduide Intel-chips. Verder voegt HP optioneel Nvidia-gpu's toe en bevatten de laptops harde schijven met een opslagcapaciteit van 500GB. De accu is verwisselbaar en zou de laptop tot zes uur van stroom kunnen voorzien. Verder zijn hdmi en usb 3.0 aanwezig. De Sleekbook 14 en Sleekbook 15 kosten respectievelijk 499 en 599 euro, komen in november in de Nederlandse winkels en worden dan standaard met Windows 8 geleverd.

Bronnen bij leveranciers noemen de komst van beeldschermen met de 2880x1800-resolutie 'waarschijnlijk', claimt de Taiwanese site Digitimes, dat een gemengd verleden heeft met geruchten over Apple-apparatuur. De beeldverhouding is 16:10, zoals Apple ook bij zijn huidige lijn gebruikt. De claim lijkt echter zeer onwaarschijnlijk; de huidige resolutie van de MacBook Pro 17" is 1920x1200 pixels, die van de 15"-Macbook Pro maximaal 1680x1050 pixels en die van de 13"-laptop van Apple zelfs maar 1280x800 pixels. Zelfs het Apple Thunderbolt-scherm met een beeldschermdiagonaal van 27 inch heeft met 2560x1440 beeldpunten een lagere resolutie.

Toch zijn er al langer aanwijzingen dat notebook- en tabletfabrikanten elkaar in 2012 met resolutie gaan beconcurreren. Zo kunnen 10,1"-tablets, zoals de iPad, volgens eerdere berichten een resolutie van 2560x1600 pixels gaan krijgen. Fabrikanten hebben al aangetoond deze panelen te kunnen maken. Ook zouden ultrabooks van onder andere Asus en Acer een resolutie van 1920x1080 pixels krijgen. Intel waarschuwde notebookfabrikanten op de IDF in september al dat ze volgend jaar moeten gaan inspelen op de behoefte aan hogere resoluties als ze willen bijblijven en dat ze rekening moeten houden met de gevolgen voor onder andere het energiegebruik. Beeldschermfabrikanten zouden onder andere een lager energiegebruik willen bewerkstelligen door in het scherm een stukje geheugen te bouwen, waarop het laatstgetoonde frame wordt opgeslagen.
Volgens nieuwe geruchten over de komst van een 12"-MacBook Air met 'retina'-scherm, gaat die laptop over een dunnere behuizing zonder MagSafe-connector voor de voeding beschikken. Wel zou de dunne laptop met een usb type c-aansluiting uitgerust worden.

De geruchten zijn afkomstig van Jack March, die al eerder details over de 12"-MacBook Air naar buiten bracht op basis van informatie van een bron. March heeft geen geschiedenis op gebied van correct Apple-informatie naar buiten brengen, maar 9to5Mac zegt reden te hebben dat zijn informatie klopt. Geruchten over de komst van een nieuw MacBook Air-model met 12"-scherm gaan al langer.De 12"-MacBook Air zou dunner dan huidige modellen zijn en passief gekoeld worden. De aanwezigheid van een Intel-soc van de Broadwell-generatie zou dit mogelijk maken, maar niet bekend is of de laptop ook een dergelijke chip krijgt. Er gaan ook al tijden berichten dat Apple experimenteert met MacBooks met eigen socs, die dan mogelijk op ARM gebaseerd zijn, zoals de chips van de iPhone en de iPad.

Apple zou met het model de overstap naar usb type c maken, de usb-connector die omkeerbaar past en dankzij ondersteuning voor usb 3.1, oftewel Superspeed USB, snelheden tot theoretisch 10Gbit/s haalt. Maandag werd bekend dat displayport met usb 3.1 gecombineerd kan worden en de standaard ondersteunt ook het opladen van laptops. Apple heeft de MagSafe-aansluiting voor de voeding geschrapt, claimt March, maar onduidelijk is of die beslissing al definitief is over het opladen schrijft hij niets anders dan 'de nieuwe MacBook Air laadt op een andere manier op dan wat we tot nu toe hebben gezien bij Macs'.

Verder zou de laptop dunnere schermranden krijgen dan de Airs van dit moment en zou er nauwelijks ruimte naast het toetsenbord zitten. Wel zouden de speakers zichtbaar tussen toetsenbord en schermscharnier zitten. Bij de 15,6" MacBook Pro zijn de speakers momenteel zichtbaar naast het toetsenbord, bij de andere MacBooks zitten deze onzichtbaar in de behuizing verwerkt.
Volgens F-Secure-productmanager Janne Pirttilahti is wifi nog steeds onveilig. Kwaadwillenden kunnen een rogue access point eenvoudig op een bestaande wifi-hotspot laten lijken om verkeer van gebruikers te onderscheppen. Een vpn zou in de meeste gevallen voldoende bescherming bieden.

Dit liet Janne Pirttilahti aan Tweakers weten in een interview op de Wi-Fi NOW-conferentie, die dinsdag van start is gegaan in Amsterdam. Een vpn zou voldoende bescherming bieden aangezien er een beveiligde verbinding tot stand wordt gebracht die gebruikmaakt van encryptie. Daardoor is het voor een kwaadwillende vele malen moeilijker om verkeer af te luisteren. Hoe eenvoudig het is om onversleuteld verkeer te onderscheppen demonstreerde Pirttilahti in een live hacking session.

Hierbij zette hij een rogue access point op die zich voordeed als een bestaande publieke hotspot. Hiervoor is alleen een laptop en een wifi-dongle nodig, 'hoe goedkoper hoe beter'. Vervolgens stuurde hij een signaal naar de publieke hotspot om de verbindingen van alle huidige gebruikers te verbreken. Omdat hij de kracht van zijn eigen access point hoger had ingesteld dan die van de publieke hotspot, kozen de apparaten van de meeste gebruikers de sterkere hotspot om automatisch opnieuw verbinding te maken. Nadat de gebruikers eenmaal verbonden waren kon Pirttilahti inzicht krijgen in het internetverkeer. Dit demonstreerde hij door op een tablet naar afbeeldingen te zoeken die op zijn laptop stuk voor stuk werden onderschept. Hetzelfde zou mogelijk zijn met ander verkeer, waaronder in sommige gevallen wachtwoorden en gebruikersnamen.

Hoog kwaliteit Lenovo Laptop Accu's vervangen,Lenovo Notebook Batterij,Lenovo Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/lenovo.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Lenovo batterij, Hoog kwaliteit Lenovo Laptop accu vervangen,alle Lenovo laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Lenovo batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Toshiba Laptop Accu's vervangen,Toshiba Notebook Batterij,Toshiba Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/toshiba.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Toshiba batterij, Hoog kwaliteit Toshiba Laptop accu vervangen,alle Toshiba laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Toshiba batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Fujitsu Laptop Accu's vervangen,Fujitsu Notebook Batterij,Fujitsu Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/fujitsu.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Fujitsu batterij, Hoog kwaliteit Fujitsu Laptop accu vervangen,alle Fujitsu laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Fujitsu batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !