Sites Grátis no Comunidades.net Wordpress, Prestashop, Joomla e Drupal Grátis


Total de visitas: 11489
Accu Lenovo Thinkpad T500

Onlangs kondigde branchegenoot Toshiba al aan dat het stopt met de levering van consumentenlaptops in Europa om zich alleen nog op de Amerikaanse en Japanse markt te concentreren. Toshiba meldde in datzelfde bericht dat het de pc-tak zal afsplitsen per april 2016. Vooralsnog zijn er geen concrete berichten die het samengaan van de pc-divisies van Toshiba, Vaio en Fujitsu bevestigen.
HP brengt half januari een nieuwe Envy 17 en de Pavilion dm4 Beats Edition uit op de Nederlandse markt. De eerder woensdag aangekondigde Folio-ultrabook komt echter niet naar Nederland. HP introduceert ook een nieuwe wifi-muis.Wat uiterlijk betreft verschilt de nieuwe Envy 17 enigszins van het Envy 17-model dat HP hier al levert: nog steeds is er de metalen behuizing en 17"-scherm met 1080p-resolutie, maar de behuizing is nu zilver, bevat enkele rode accenten en is voorzien van een aan- en uitknop die tevens als volumeregeling dienst doet. Ook beschikt het komende model over een keyboard-backlight en zorgt de bewegingssensor ervoor dat deze automatisch aangaat als de gebruiker in de buurt van de laptop komt.

De multimedialaptop heeft zes speakers en een subwoofer. Onbekend is nog met welke processor HP het model standaard gaat uitrusten, maar dat zal in ieder geval een quadcore zijn. Ook kunnen er twee hdd's in de behuizing worden gestopt. De Envy 17 ariveert half januari en krijgt dan en adviesprijs van 1599 euro.De Pavilion dm4 is een ultraportable die HP nu in een zwarte Beats Audio-uitvoering naar Nederland brengt, wat zich kenmerkt door gebruik van zwart en speciale wallpapers en Windows-thema's. De ultraportable met 14"-scherm wordt uitgerust met een Intel-chip en, optioneel, AMD Radeon-gpu. Verdere details zijn nog niet bekend, maar de laptop komt half januari voor een startprijs van 899 euro uit.

HP Envy 17 2011 HP Envy 17 2011 HP Envy 17 2011 HP Pavilion dm4 Beat Edition
Verder liet HP aan Tweakers.net weten dat de Folio 13-ultrabook die woesdag werd aangekondigd niet in Nederland uitkomt. Een reden werd niet gegeven. Wel kondigde de fabrikant een nieuwe draadloze muis aan: de Wi-Fi Touch Mouse x7000. Het model werkt via Wifi Direct en niet via bluetooth. Het apparaat zou een bereik van negen meter hebben en de batterijduur zou negen maanden bedragen. Deze komt eveneens in januari uit en zal dan 59 euro kosten.
Acer gaat brengt naar verluidt in oktober een nieuwe 11,6-Chromebook uit. Acer zou erop gebrand zijn nieuwe Chrome OS-laptops uit te brengen na Microsofts introductie van de Surface-tablets. Lenovo komt misschien ook met Chromebooks.

Samsung en Acer brachten in 2011 als enige twee fabrikanten Chromebooks uit. Hoewel verkoopcijfers niet bekend zijn, wordt algemeen aangenomen dat de laptops niet heel succesvol waren. Desondanks bracht Samsung onlangs nieuwe versies van zijn Chromebooks uit, met onder andere een snellere processor, en het lijkt erop dat Google ook Acer aan boord heeft weten te houden. Volgens Digitimes komt het Taiwanese bedrijf in oktober met een nieuwe 11,6"-Chromebook, de opvolger van de AC700.De massaproductie van de nieuwe Acer-Chromebooks zou al begonnen zijn. Volgens Digitimes was het besluit van de fabrikant om nieuwe Chrome OS-producten uit te brengen mede een reactie op Microsofts aankondiging dat het zelf Surface-tablets op de markt gaat brengen. De ceo van Acer had stevige kritiek op de stap van Microsoft om te gaan concurreren met zijn partners.

Naast Acer zou ook Lenovo met een Chrome OS-laptop komen. Over dit model is verder niets bekend. In mei van dit jaar leek het erop dat Sony met een Chromebook in zijn Vaio-lijn zou komen, maar hierover is vervolgens niets meer vernomen.
Microsoft integreert eind dit jaar hdr-ondersteuning in previewversies van Windows 10 en in 2017 komt de weergavemogelijkheid naar eindgebruikers. Het bedrijf spoort gameontwikkelaars aan hdr-weergave in hun games te integreren.Microsoft kondigde de komst van hdr-weergave voor games in Windows 10 aan tijdens de GDC in San Francisco, een presentatie over DirectX 12 waar DualShockers bij aanwezig was. De hdr-adoptie zal sneller gaan dan bij 4k, verwacht Microsoft, mede omdat het effect indrukwekkend is en gebruikers direct het voordeel zouden zien. Omdat gameontwikkelaars straks onderscheid kunnen maken in helderheid bij objecten, zouden gamers beter kunnen onderscheiden of het bijvoorbeeld om de zon, een reflectie of een gloed gaat. Hierdoor zou de mate van de waargenomen realisme toenemen.

Oled en laptop-schermen blijven nog wel even achterlopen wat betreft de maximale helderheid, denkt Microsoft. Zo is die helderheid bij die schermtypes dit jaar maximaal 450cd/m2, waar dat bij ultra-hd premium-tv's met hdr-ondersteuning al 1000cd/m2 is. Tegen 2020 zouden die waardes op respectievelijk 725 en 3000cd/m2 moeten liggen.De maximale helderheid wordt dan door schermfabrikanten beperkt en niet door Windows, benadrukte het bedrijf bij de presentatie. De standaard die Windows 10 gaat ondersteunen zet het maximum op theoretisch 10.000cd/m2. Tegen 2025 zou vervolgens een formaat met maximum van 5 miljoen cd/m2 geïmplementeerd kunnen worden.

Nog dit jaar kunnen ontwikkelaars met hdr-ondersteuning aan de slag: Microsoft raadt hen aan deel te nemen aan het Windows Insider Programma voor previewtoegang en een tv met hdr-ondersteuning aan te schaffen.Tijdens de Game Developer Conference heeft het bedrijf Sulon zijn all-in-one-headset met AMD-hardware onthuld. De bril heeft geen andere hardware nodig om te functioneren en de AMD-apu zou volgens de fabrikant 'console-achtige' grafische prestaties bieden.De introductie van de Sulon Q tijdens de Game Developer Conference betreft volgens het bedrijf een sneak peek. Wanneer de daadwerkelijke marktintroductie plaats gaat vinden en wat de prijzen gaan worden is nog niet bekend. Wel zijn enkele specificaties bekendgemaakt op de site van de fabrikant, nadat AMD al een video online plaatste. Het gaat om een op het hoofd draagbare volwaardige computer die Windows 10 draait.

De processor die het geheel aandrijft betreft de AMD FX-8800P, een Carrizo-apu met twee Excavator-modules, Radeon R7-gpu met acht compute-cores en 512 shaders en een tdp van 35W. Normaal gesproken vindt deze apu zijn weg naar laptops, maar Sulon plaatst hem in de headset. Het is niet bekend of de kloksnelheden zijn teruggeschroefd.Sulon maakt daarnaast melding over een 'Sulon Spatial Processing Unit', die het rekenwerk voor het in kaart brengen van de omgeving, het tracken van objecten en de gebarenherkenning voor zijn rekening neemt. De bril heeft 8GB ddr3-geheugen en een ssd van 256GB. De beelden worden bij de bril weergegeven op een oled-scherm met resolutie van 2560x1440 pixels. De Sulon Q bevat ondersteuning voor wifi-ac en bluetooth 4.0 en aanwezig zijn bovendien een accelerometer, gyroscoop, magnetometer, usb 3.0, hdmi-out, 3,5mm-audio-in en ingebouwde microfoons.

De Canadese fabrikant spreekt over een wear and play-ontwerp, dat comfortabel zou zitten en zowel ergonomisch als lichtgewicht zou zijn. Het gewicht is echter niet bekend. Aan het einde van de lente moet de Sulon Q verschijnen.Apple gaat dit najaar een desktop met 4k-resolutie uitbrengen, zo claimt de doorgaans betrouwbare Apple-fansite 9to5Mac. Ook zou er een 12"-laptop aankomen met 'Retina'-scherm; tot nu toe zijn laptops met dergelijke schermen verkrijgbaar in 13"- en 15"-varianten.De desktop, waarvan het 9to5Mac niet duidelijk is of het een iMac of aparte monitor is, krijgt een 4k-resolutie om de dunne fonts en nieuwe graphics van OS X Yosemite beter uit te laten komen en vermoedelijk om gebruikers in staat te stellen om 4k-beeldmateriaal 1:1 te bekijken op het scherm: Mac-software zou ook een update krijgen om beter met 4k-beeldmateriaal om te gaan. De hoogste resolutie die Apple nu gebruikt is 2880x1800 pixels op de 15"-variant van de Macbook Pro Retina.

Daarnaast zou Apple werken aan een 12"-laptop met 'retina'-scherm, maar in welke lijn die zal vallen is onbekend; het zou kunnen gaan om een kleinere Macbook Pro of een nieuwere variant van de Macbook Air. De aankondiging van de hardware zou in oktober moeten plaatsvinden. Eind oktober zou Yosemite ook definitief moeten uitkomen. Vanaf donderdag kunnen een miljoen Mac-gebruikers al aan de slag met een testversie van Apples nieuwe desktop-besturingssysteem.De nieuwste update van de Radeon Software Crimson Edition naar 16.3 met driver-versie 16.15 komt niet alleen met een lijst opgeloste bugs, maar zorgt ook voor enkele nieuwe features, zoals de toevoeging van officiële Vulkan 1.0-ondersteuning.Daarnaast is er ondersteuning toegevoegd voor het schalen van games voor specifieke schermen. Dit is vooral praktisch als een monitor een game niet goed kan schalen als niet de eigen resolutie van de monitor door de game ondersteund wordt. Ook is het nu mogelijk Eyefinity met twee in plaats van minimaal drie monitoren te gebruiken.

Hoog kwaliteit Samsung Laptop Accu's vervangen,Samsung Notebook Batterij,Samsung Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/samsung.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Samsung batterij, Hoog kwaliteit Samsung Laptop accu vervangen,alle Samsung laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Samsung batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Acer Laptop Accu's vervangen,Acer Notebook Batterij,Acer Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/acer.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Acer batterij, Hoog kwaliteit Acer Laptop accu vervangen,alle Acer laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Acer batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Power Tool Accu, Powertool Batterij, gratis bezorging
http://www.accu-fabriek.com/powertool-accu.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Gereedschap Accu, Hoog kwaliteit Power Tool batterij vervangen,alle Elektrisch gereedschap accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !