Sites Grátis no Comunidades.net Wordpress, Prestashop, Joomla e Drupal Grátis


Total de visitas: 11532
Accu Toshiba PA3672U-1BRS

Acer zou momenteel 100.000 ultrabooks per maand leveren en zijn doelstelling van 250.000 tot 300.000 leveringen aan het einde van dit jaar kunnen halen, claimt Wong tegenover Digitimes. De notebookindustrie lijkt het erover eens dat ultrabooks in prijs moeten zakken om werkelijk succesvol te kunnen zijn. Intel zou de markt financieel steunen om kosten omlaag te krijgen. Onder andere Asus gaat gebruikmaken van glasvezelbehuizingen in plaats van aluminium om de kosten te drukken, zo bevestigde de fabrikant onlangs aan Tweakers.net.De Japanse elektronicafabrikant Toshiba heeft twee nieuwe modellen aan zijn Qosmio X3xx-lijn toegevoegd die drie in plaats van twee gpu's bevatten. De gamer-notebooks bevatten twee Geforce 9800M GTS-gpu's en de 9400M-igp.

De introductie van de Qosmio X305-Q708 en X305-Q706 volgt op die van de X300. Waar die laptop nog een enkele Geforce 9800M GTX aan boord heeft, hebben de nieuwe modellen drie gpu's. Toshiba rust het systeem uit met een in de chipset geïntegreerde 9400M-chip en twee 9800M GTS-gpu's in sli-opstelling.Van de twee nieuwelingen beschikt de Qosmio X305-Q708 over de beste specificaties. Naast de drie gpu's bevat deze versie de op 2,53GHz geklokte Core 2 Extreme QX9300-cpu, een 128GB grote ssd en een harde schijf van 320GB. De X305-Q706 moet het doen met de Core 2 Duo P8400, met een kloksnelheid van 2,26GHz, en deze notebook heeft geen ssd aan boord. Beide modellen bevatten 4GB DDR3 1066MHz-geheugen.De prijs van de Q708 ligt met 4200 dollar een stuk hoger dan die van de Q706, die ongeveer 2000 dollar moet opbrengen. Het is nog niet bekend of de notebooks hun weg naar Nederland zullen vinden.

Dell Latitude XT tablet-pcIn mei van dit jaar werd duidelijk dat Dell toe zou treden tot de markt voor tablet-pc's. De Latitude XT, de eerste tablet van Dell, is voorzien van een 1,2 GHz Intel Core 2 Duo Ultra Low Voltage-processor en 1GB werkgeheugen. De machine biedt ruimte voor maximaal 3GB werkgeheugen. Het aanraakgevoelige 12,1"-scherm, aangestuurd door een ATi Radeon Xpress 1250-gpu, kent een wxga-resolutie van 1280x800 pixels en is voorzien van een ccfl- of led-backlight. Een ingebouwde lichtsensor kan de helderheid van het scherm aan de hand van het omgevingslicht dynamisch aanpassen.Voor communicatie beschikt de tablet-pc over drie usb 2.0-poorten, een ethernet- en firewire-aansluiting, 802.11n wifi en Bluetooth 2.0. De Latitude XT kan met het ExpressCard-slot van toekomstige uitbreidingen worden voorzien, maar met de mediabay is er ook plaats voor een dvd-brander en een 80GB harddisk. Ter beveiliging heeft Dell een vingerafdrukscanner ingebouwd. De prijzen voor de tablet-pc zijn nog niet bekend.

Apple heeft voor december een grote hoeveelheid 13,3"-led-backlights besteld. Dit lijkt de geruchten te bevestigen dat de fabrikant in januari een dunne en kleine notebook gaat ontsluieren.Kenmos Technology en Taiwan Nano Electro-Optical Technology leveren beide sinds kort led-backlight-eenheden voor notebooks aan Dell en Apple. Nano-Op heeft al 12,1"-producten verscheept naar Dell en zijn 13,3"-modellen zijn al gevalideerd door Apple, volgens bronnen van DigiTimes.In november zou het Taiwanese bedrijf al tienduizend 13,3"-led-backlights aan Apple geleverd hebben en in december zou dit aantal oplopen tot negentigduizend stuks. Volgens DigiTimes gaat het om backlights voor high-end-modellen, waardoor AppleInsider zich gesterkt ziet in zijn bewering dat Apple in januari een nieuw lichtgewicht subnotebook gaat tonen. Volgens eerdere berichten zou een mogelijk nieuw model immers, net als de schermen van de huidige MacBook Pro-lijn, over de energiezuinige led-technologie in plaats van ccfl-achtergrondverlichting beschikken.

Intels concept ultrabook met Ivy Bridge en touchscreen Intels concept ultrabook met Ivy Bridge en touchscreen Intels concept ultrabook met Ivy Bridge en touchscreen
De applicatie was mooi opgebouwd, maar erg snel kon hij niet genoemd worden. Bij het scrollen en zoomen zagen we flink wat haperingen, maar we zijn geneigd dit toe te schrijven aan een gebrek aan softwareoptimalisatie. Het systeem werd namelijk aangedreven door een dualcore-Ivy Bridge-cpu en die zou geen moeite moeten hebben met het weergeven van wat in feite een high-res-plaatje is. Het touchscreen was capacitief, zoals we dat gewend zijn van moderne smartphones en tablets, en voelde prima aan. Lichte aanrakingen werden direct geregistreerd en de toevoeging van een touchlaag maakte het beeldscherm gelukkig niet merkbaar dikker dan we gewend zijn bij ultrabooks.We konden het apparaat jammer genoeg niet zittend achter een normaal bureau testen. Dat is spijtig, aangezien de grote vraag nog steeds is of een touchscreen wel fijn werkt op een laptop, je zal immers tijdens het werken vaak een arm moeten uitstrekken om het touchscreen te bedienen. Die vraag moeten we dus onbeantwoord laten.

Intels concept ultrabook met Ivy Bridge en touchscreen Intels concept ultrabook met Ivy Bridge en touchscreen Intels concept ultrabook met Ivy Bridge en touchscreen
Hoewel Intel vaak prototypes produceert die het nooit tot echt product schoppen, lijkt de komst van ultrabooks met touchscreens een zekere zaak. Veel fabrikanten zouden al interesse getoond hebben in dergelijke apparaten en sommige zouden ze zelfs al in productie hebben. Welke fabrikant het prototype geproduceerd heeft, mocht de aanwezige medewerker van Intel ons niet vertellen, maar het zou in ieder geval om een bedrijf gaan dat momenteel ook al ultrabooks produceert. Intel verwacht dat fabrikanten in het vierde kwartaal van dit jaar, als Windows 8 op de markt is, met vergelijkbare ultrabooks op de markt komen.

De volgende Surface Pro-tablet van Microsoft is waarschijnlijk even groot als de huidige Surface Pro 3. Microsoft zegt dat huidige accessoires zoals de Type Cover ook op de volgende versie van de tablet zullen passen.Microsoft maakt de compatibiliteit van de accessoires bekend in een blogpost over de tablet die bedrijven moet overtuigen te investeren in de tablet en de accessoires. Het is voor het eerst dat Microsoft zich uitlaat over de compatibiliteit van accessoires nog voordat het product is aangekondigd. Omdat de Surface Pro 3 bovendien nog niet zo lang op de markt is, ligt het voor de hand dat de aankondiging van een eventuele Pro 4 nog even op zich zal laten wachten.Omdat de Type Cover en het docking station passen, ligt het voor de hand dat de volgende Surface Pro dezelfde afmetingen heeft. Daarmee lijkt Microsoft vast te gaan houden aan het 12"-scherm van de Surface Pro 3; de eerste Surface Pro-modellen hebben een 10,6"-scherm.

Microsoft bracht de Surface Pro 3 eind augustus in Nederland uit. De tablet moet met het Type Cover als laptop gebruikt kunnen worden. De Surface-lijn van tablets van Microsoft bestaat sinds 2012.Dell heeft een all-in-one-systeem met een 18,5"-multitouchscreen in Europa uitgebracht. Wie de Studio One 19 aan wil schaffen, zal deze echter uit Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk moeten halen: in Nederland komt deze familie-pc niet uit.De alles-in-één-pc wordt door Dell gepositioneerd als een familie-pc en de machine is leverbaar in vijf verschillende kleuren. De computer wordt geleverd met een Intel Celeron, Core 2 Duo of Core 2 Quad, maximaal 4GB geheugen en een hdd van maximaal 750GB. Het systeem is met zijn Nvidia GeForce 9200-igp niet krachtig genoeg om 3d-games met hoge settings te draaien en de mogelijke upgrade naar een GeForce 9400 zal wat dat betreft ook niet veel baten. Het scherm van de Studio One 19 heeft een aspect-ratio van 16:9 en een resolutie van 1366x768 pixels. Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor

Dell levert multitouchsoftware mee om met enkele vingerbewegingen muziekbestanden aan playlists toe te voegen en fotocollecties te beheren. Met TouchCam kan de gebruiker met een klik op het scherm de ingebouwde webcamera gebruiken voor het opnemen van filmpjes, die al net zo eenvoudig op Youtube kunnen worden geplaatst. Ook installeert Dell de applicatie You Paint voor vingerverven en met Drum Kit kan het touchscreen zelfs als drumstel worden gebruikt. Dell zal de Studio 19 niet in Nederland leveren. Wie de all-in-one wil aanschaffen, kan zich onder andere tot Dell UK wenden, waar de Studio One 19 in de eenvoudigste configuratie ongeveer 650 euro kost.Hardwarefabrikant Asus heeft een speciale winterversie van zijn F8-notebooks uitgebracht. De nieuwe F8P Christmas Edition is behalve van een Intel T7500-chip ook voorzien van lederen accenten.

De nieuwe F8P is uitgerust met een Intel Core 2 Duo die is geklokt op 2,2GHz en wordt standaard geleverd met 2GB ddr2-geheugen. Voor de grafische rekenkracht beschikt de notebook over een ATi Mobility Radeon HD2400 met 256MB geheugen. Voor de opslag van gegevens beschikt het apparaat over een 250GB sata-harddisk die op 5400rpm spint. Optioneel is de F8P nog uit te breiden met een tv-tuner en vingerafdrukbeveiliging.De notebook is vanaf december verkrijgbaar. Met een prijskaartje van 1399 euro is het echter maar de vraag of deze onder veel kerstbomen komt te liggen.AMD heeft twee nieuwe productfamilies geïntroduceerd voor mobiele apparaten. De socs met codenamen Mullins en Beema moeten de huidige generaties apu's opvolgen en in tablets en laptops worden ingezet.Met de apu's van de Beema- en Mullins-generatie heeft AMD een nieuwe serie accellerated processing units voor mobiele apparaten uitgebracht. De apu's worden als soc gebouwd, zodat vrijwel alle functionaliteit - van cpu- en gpu-cores tot usb-controllers - in één chip zitten. De moederbordontwerpen van tablets en laptops kunnen daardoor eenvoudig zijn, zodat de kosten worden gedrukt. De Beema- en Mullins-apu's zijn dan ook voor budgetlaptops en tablets bedoeld.

Hoog kwaliteit Samsung Laptop Accu's vervangen,Samsung Notebook Batterij,Samsung Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/samsung.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Samsung batterij, Hoog kwaliteit Samsung Laptop accu vervangen,alle Samsung laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Samsung batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Acer Laptop Accu's vervangen,Acer Notebook Batterij,Acer Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/acer.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Acer batterij, Hoog kwaliteit Acer Laptop accu vervangen,alle Acer laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Acer batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Power Tool Accu, Powertool Batterij, gratis bezorging
http://www.accu-fabriek.com/powertool-accu.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Gereedschap Accu, Hoog kwaliteit Power Tool batterij vervangen,alle Elektrisch gereedschap accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !