Sites Grátis no Comunidades.net


Total de visitas: 10772
Accu Toshiba Satellite A60 accu-fabriek.com

De score bedroeg 2294 mips en dat is meer dan wat wordt gehaald door de Atom D510- en 330-dualcores die voor nettops zijn bedoeld. Toch heeft de N550 een tdp van 8,5W, lager dan de 13W die de D510 verstookt. Ook is de score beter dan die van een Core 2 Solo SU3300 en een Atom N450. Dat zijn dan ook singlecores, terwijl de SU3300 niet eens ondersteuning voor HyperThreading heeft, maar wel 3MB cache. De singlecores hebben wel een lagere tdp: 5,5W.Een verzoek van Sony aan de Amerikaanse FCC wijst erop dat de computerfabrikant een netbook op de Amerikaanse markt wil brengen. De specificaties die in het document te zien zijn, roepen echter de nodige vragen op.Teneinde hardware in de Verenigde Staten in te mogen voeren en te verkopen, moeten bedrijven hun producten eerst door de Federal Communications Commission laten goedkeuren. De aanvragen daartoe publiceert de FCC op zijn website, wat regelmatig goed is voor aardige toekomstvoorspellingen. Zo doet een recent opgedoken FCC-document vermoeden dat Sony binnen afzienbare tijd met een eigen netbook de Amerikaanse markt wil betreden. In de aanvraag worden diverse opvallende specificaties genoemd.

Zo vermeldt het document dat de afmetingen van de netbook ongeveer 250mm bij 120mm zouden bedragen en ook een foto laat een zeer langwerpige laptop zien. Dan rijst de vraag welke afmetingen en welke beeldverhouding de display zou krijgen. Ook is nog onduidelijk of en hoe Sony een toetsenbord in de beperkte ruimte zou willen inpassen. Minder onduidelijk zijn de ruimte voor een Windows-logo en de specificaties van de communicatiehardware: naast standaard features als bluetooth en wifi zullen de Sony-netbooks waarschijnlijk ook een 3g-radio voor evdo of hspa krijgen. De FCC zal in januari meer details op zijn website publiceren en Sony zal zijn netbook wellicht in dezelfde maand tijdens de CES aankondigen.Skype wijzigt de manier waarop het notifcaties doorgeeft. Voortaan pusht de app niet langer notificaties naar alle apparaten, maar alleen naar apparaten waarop de gebruiker actief is. Daardoor moeten niet alle apparaten tegelijk meldingen laten horen.

Een andere oorzaak voor de tegenvallende bedrijfsresultaten volgens Dell is het feit dat bedrijven minder snel updaten naar Windows 7, eveneens een reden waardoor de pc-maker minder desktops en laptops verkoopt. Eerder had Dell nog zijn hoop gevestigd op de zakelijke markt voor het opkrikken van de kwartaalcijfers: het bedrijfsleven zou volgens de fabrikant op grote schaal gaan updaten naar Windows 7-systemen.Dell-oprichter en -ceo Michael Dell is al enige tijd bezig om zijn bedrijf terug te kopen door de aankoop van aandelen. Alhoewel de topman concurrentie heeft van andere bieders zou volgens geruchten de overname al bijna rond zijn.Intel komt volgend jaar met een nieuwe processorlijn voor convertible tablet-pc's. De naam van de lijn is nog niet bekend. De eerste lichting van de processors wordt gebaseerd op Ivy Bridge, later in 2013 op Haswell. Ze krijgen tdp's van 10W en lager.

De komst van de nieuwe processorlijn werd op de IDF in San Francisco aangekondigd door Kirk Skaugen, vice-president en general manager van de pc client-divisie van Intel. De processors nemen wat prestaties en verbruik betreft een plek in tussen de krachtige Core-processors en de zuinige Atom-chips en zijn vooral bedoeld voor kruisingen tussen ultrabooks en tablets. Intel voorziet mede door de komst van Windows 8 een grote opkomst van deze categorie apparaten en het bedrijf maakte bekend dat er meer dan 40 convertible tablet-pc's met Ivy Bridge-chips op komst zijn. Skaugen demonstreerde onder andere de Lenovo Yoga en de Toshiba Satellite U920.In de eerste helft van 2013 verschijnen er op Ivy Bridge gebaseerde chips met een tdp van 10W, in de tweede helft van 2013 gevolgd door Haswell-varianten met lagere tdp's. Deze laatste betreffen de Haswell-system-on-a-chips die bekend staan als de Haswell ULT's. "De nieuwe chips moeten voor dunnere en lichtere convertible pc's zorgen die een langere accuduur krijgen", zei Skaugen, "Ze moeten tegelijkertijd wel de volledige pc-ervaring bieden." Intel wil met de chips de accuduur ten opzichte van eerdere convertible tablets met Core-processors verdubbelen en de prestaties zouden aanzienlijk hoger moeten liggen dan die van de Atom. Voor ultrabooks waarbij de focus minder op tablet-functionaliteit ligt, brengt Intel in 2013 krachtiger Haswell-processors met tdp's van 15W uit; minder dan de huidige 17W-chips van de Ivy Bridge-generatie. Volgens Skaugen is Haswell met name ontworpen voor gebruik in ultrabooks.

Intel zou nog niet besloten hebben onder welke naam de processorlijn moet verschijnen, maar dat zal waarschijnlijk niet onder de Atom- of Core-vlag gebeuren. Volgens Skaugen ziet Intel de categorie als een afzonderlijk segment, waar een nieuwe naam bijhoort. Op eerdere roadmaps stonden de chips nog niet maar Intel zou gekozen hebben de roadmap aan te passen omdat het voorziet dat er een grote vraag naar ultrabooks met touch-mogelijkheden komt en de 22nm-productie beter dan verwacht loopt, met meer ruimte om goede prestaties te combineren met een laag verbruik.Packard Bell heeft geconstateerd dat de accu's van de EasyNote MX36-, MX37-, MX51- en MX52-notebooks na lang gebruik problemen kunnen vertonen die tot oververhitting of zelfs brand kunnen leiden. De accu's werden in 2007 gemaakt.

De accu's werden van juli 2007 tot en met mei 2008 geproduceerd en aan Packard Bell geleverd. De fabrikant gebruikte ze vervolgens voor de MX37-, MX51- en MX52-notebooks, en biedt nu aan ze kosteloos te vervangen. Niet bekend is of het risico op oververhitting ook tot incidenten heeft geleid.Packard Bell adviseert bezitters van de desbetreffende notebooks het serienummer van de accu te controleren en in te voeren op een speciale site om te kijken of het om de risicovolle exemplaren gaat. Niet bekend is van welke fabrikant de accu's kwamen en of ook andere fabrikanten deze gebruikt hebben. Notebookfabrikanten zijn regelmatig genoodzaakt om brandgevaarlijke accu's terug te roepen.Update vrijdag 14.45: Packard Bell heeft al in 2009 een terugroepactie voor de desbetreffende notebookaccus gehouden. Toen liet de fabrikant weten dat het om accu's die tussen juli en december 2007 geproduceerd zijn. Packard Bell roept nu dus ook de accu's die na die periode tot en met mei 2008 gemaakt zijn terug. Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor

De eerste notebooks met op 28nm geproduceerde grafische chips in AMD's nieuwe Radeon-lijn zijn gesignaleerd op het internet. Het gaat om diverse modellen van Asus, Lenovo en HP, die onder andere met een HD 7670M uitgerust zijn.De verwachting is dat AMD de nieuwe gpu-lijn later in december aankondigt. De eerste notebooks met de gpu's zijn inmiddels op diverse plekken verschenen. Zo staat er een HP Envy met HD 7690M in de Duitstalige prijsvergelijker Geishalz. Ook meldt HP zelf op zijn site dat de drivers voor zijn notebooks ook de HD 7470M ondersteunen.

Ook op Geizhals staat een Asus X53-model met een Radeon HD 7670M, terwijl op een Chinese site nog een Lenovo-notebook met dezelfde gpu is aan te treffen. De 7600M-videokaarten zijn gebaseerd op de Thames XT-gpu's, die op 28nm geproduceerd worden en een 128bit-geheugenbus hebben. De HD 7670M zou gecombineerd worden met 1GB ddr3, terwijl de 7690M 1GB gddr5 zou krijgen. De kloksnelheid zou in beide gevallen 600MHz bedragen. De 7470M is een rebrand van de huidige Seymour-gpu, althans volgens de lijst van AMD-releases die eerder op het internet verscheen.Intel zou voor de introductie van zijn nieuwste Atom-processor niet langer vasthouden aan een restrictie die lange tijd gold voor netbooks; de beeldschermdiagonaal zou voortaan niet langer onder de 10,2" hoeven te blijven.

De regel werd opgesteld om te voorkomen dat netbooks te zeer zouden concurreren met reguliere laptops. Gezien de aantallen netbooks met Atom-processors die sinds de introductie van de zuinige cpu's werden verkocht, zou dat een aanzienlijke kannibalisatie van instapmodellen van notebook-cpu's hebben betekend. Naast de schermdiagonaal gold ook een beperking van de hoeveelheid werkgeheugen en het besturingssysteem dat op Atom-netbooks mocht worden gedraaid. Eerder werden al de regels rondom de 1GB-geheugenlimiet en Windows XP als enig toegestane besturingssysteem opgeheven.Met de komst van Intels nieuwste Atom-processor, de dualcore N550, zouden ook de regels rondom de schermgrootte worden versoepeld. Dat meldt Digitimes, dat zich op uitspraken van notebookfabrikanten baseert. Dit zou betekenen dat de volgende generatie netbooks over beeldschermen met een diagonaal van 11,6 of 12,1 inch zouden mogen beschikken. Naast de N550 zouden de voor de tweede helft van 2010 geplande netbooks 1GB ddr3-geheugen aan boord krijgen en over een 32GB-ssd of 250GB-harde schijf beschikken.

Hoog kwaliteit Fujitsu Laptop Accu's vervangen,Fujitsu Notebook Batterij,Fujitsu Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/fujitsu.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Fujitsu batterij, Hoog kwaliteit Fujitsu Laptop accu vervangen,alle Fujitsu laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Fujitsu batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Samsung Laptop Accu's vervangen,Samsung Notebook Batterij,Samsung Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/samsung.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Samsung batterij, Hoog kwaliteit Samsung Laptop accu vervangen,alle Samsung laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Samsung batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Acer Laptop Accu's vervangen,Acer Notebook Batterij,Acer Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/acer.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Acer batterij, Hoog kwaliteit Acer Laptop accu vervangen,alle Acer laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Acer batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Power Tool Accu, Powertool Batterij, gratis bezorging
http://www.accu-fabriek.com/powertool-accu.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Gereedschap Accu, Hoog kwaliteit Power Tool batterij vervangen,alle Elektrisch gereedschap accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !